Dit is de kant van 'Love Island' die kijkers niet te zien krijgen

Inhoudsopgave:

Dit is de kant van 'Love Island' die kijkers niet te zien krijgen
Dit is de kant van 'Love Island' die kijkers niet te zien krijgen
Anonim

Britse hitshow Love Island vermaakt het publiek al bijna twee decennia sinds 2005. Oorspronkelijk draaide de serie om beroemdheden die naar een luxe villa zouden vliegen in de hoop de ware liefde te vinden. De serie zag een enorme verandering toen deze in 2015 nieuw leven werd ingeblazen toen gewone leden van het publiek werden gekozen als deelnemers aan de show. 7 jaar later en de show blijft een succes blijken onder kijkers over de hele wereld, aangezien velen zomer na zomer afstemmen om verse singletons de chaotische villa te zien betreden.

Veel van de vorige Love Island-deelnemers hebben de neiging om veel succes te boeken nadat ze de show hebben verlaten. Sommigen hebben echt hun zielsverwant in de villa gevonden, terwijl anderen enorme carrièrestappen hebben gemaakt dankzij hun optreden in de show. Ongeacht of ze bij hun Love Island-partners blijven of niet na hun tijd in de show, het is veilig om te zeggen dat Love Island het leven van veel van zijn deelnemers echt heeft veranderd. Terwijl sommigen de show als "nep" bestempelen, geloven anderen in de authenticiteit achter het programma. In werkelijkheid is dit argument misschien niet zo duidelijk als velen denken. Hoewel de show zeer reële en ongefilterde elementen bevat, is er ook een hele kant van Love Island die kijkers niet te zien krijgen in de afleveringen van een uur. Dus laten we eens kijken naar enkele van de sappigste geheimen achter de schermen van de Love Island-villa.

8 'Love Island' Of McLove Island?

Tijdens een typische Love Island-serie is het publiek eraan gewend geraakt om eilandbewoners hun dag te zien beleven terwijl ze roddelen, deelnemen aan uitdagingen, dates en schokkende herkoppelingen. Wat kijkers echter niet te zien krijgen, zijn de ma altijden in de Love Island-villa. Met ontbijt als uitzondering, worden lunches en diners nooit gefilmd of vertoond als onderdeel van het dagelijkse schema van de eilandbewoner. Zo rijst de vraag: hoe zijn de ma altijden eigenlijk in de villa en wat eten de eilandbewoners dagelijks? Series 5-deelnemer Anton Danyluk onthulde een hoofdma altijd in de Love Island-villa na zijn vertrek uit de show in 2019 en het antwoord zal je misschien verbazen! Tijdens een gesprek met HeatWorld onthulde Danyluk dat de Love Island-producenten vaak McDonald's bestelden zodat de deelnemers ervan konden genieten.

De 27-jarige Schot verklaarde: "Dat hadden we nodig. Dat hebben we echt gedaan. Ik denk dat het ongeveer een keer per week was dat we ze kregen." Voordat ik later toevoegde: "Ik had hier en daar een paar kipnuggets."

7 The Secret Beauty Getaways

Zoals elke enthousiaste fan en kijker van Love Island weet, staat de vrouwelijke bevolking van de villa bekend om het consequent aantrekken van de beste schoonheids- en mode-looks van overdag tot 's avonds. Maar wat velen misschien niet weten, is dat de producenten van de show eigenlijk extra verborgen maatregelen nemen om het perfecte haar, de nagels en de algehele looks van de meisjes voor de show te behouden. Zoals opgemerkt door The Sun in 2017, werden de serie 3 Love Island-dames getrakteerd op een beauty-uitje waarin ze de villa mochten verlaten om een salon te bezoeken en hun haar, nagels en make-up bij te werken.

6 Veiligheid staat voorop… En het is onbeperkt

Omdat de show draait om het concept van romantiek en relaties, zal elk seizoen ongetwijfeld een beetje stomend en fysiek worden naarmate de eilandbewoners meer en meer in elkaar investeren. Terwijl tegenwoordig de meer seksuele handelingen en momenten worden gecensureerd, worden ze nog steeds aangemoedigd door de Love Island-producenten. In feite worden veiligheidsmaatregelen grondig gepusht door de producenten van de show om de intieme veiligheid van de eilandbewoners te waarborgen. Tijdens een gesprek met The Sun onthulde seizoen 6-deelnemer Mike Boateng dat de producenten van de show ervoor zorgden dat er onbeperkt condooms beschikbaar waren voor de eilandbewoners om te gebruiken als ze seksuele activiteiten wilden ondernemen.

De ex-politieagent verklaarde: "Condooms zijn absoluut overal - ze zijn letterlijk verspreid over de hele villa." Voordat hij later toevoegt: "Er liggen condooms in de laden, zelfs in willekeurige geheime."

5 lange nachten vs. Korte nachten

Het opnameschema varieert meestal gedurende de seizoenen, zoals eilandbewoners in het verleden vaak hebben gezegd. Een ding dat echter door de seizoenen heen hetzelfde lijkt te blijven, is dat de eilandbewoners in het ongewisse worden gelaten over hoe laat het is tijdens de duur van hun ster in de villa. Seizoen 5 deelnemer Amy Hart opende hier onlangs over op haar TikTok-kanaal toen ze onthulde dat, hoewel de eilandbewoners niet expliciet mochten weten hoe laat van de dag of nacht het was, ze zouden weten of ze in voor een korte nacht” of een “lange nacht” filmen. De 29-jarige legde de verschillen tussen de twee uit, aangezien ze verklaarde dat korte nachten die zouden zijn waar ze terloops zouden filmen, terwijl lange nachten gereserveerd zouden zijn voor ingangen, dates en herkoppelingen.

4 De rookvoorschriften van de villa

De eerste paar seizoenen van Love Island werden door velen misschien als explicieter beschouwd in de inhoud die producenten kozen om te laten zien. Een voorbeeld hiervan was het rookgedrag van de eilandbewoners. Waren eilandbewoners vroeger vaak te zien hoe ze sigaretten opstaken in de rookruimtes, tegenwoordig is dat nooit expliciet op het scherm te zien. Tijdens een andere TikTok Q&A onthulde Hart dat tijdens haar seizoen (en wat we kunnen aannemen in de seizoenen die volgden), deelnemers die rookten, maximaal 10 sigaretten per dag mochten en een speciale rookruimte hadden die niet was gevestigd in de hoofdvilla, maar net buiten het terrein. Hart verklaarde ook dat eilandbewoners hun rookpauzes alleen zouden moeten nemen en geen parafernalia mochten meenemen naar de villa.

3 De alcoholvoorschriften van de villa

Naast de strikte rookvoorschriften, beperkt Love Island ook de inname van alcohol die de deelnemers mogen consumeren. Tijdens een gesprek met Cosmopolitan benadrukte Kady McDermott, deelnemer aan seizoen 2, de alcoholvoorschriften waaraan de Love Island-deelnemers zich dagelijks moeten houden.

Ze verklaarde: 'S Nachts mochten we niet veel alcohol drinken. De eerste vier of vijf dagen dat we elkaar niet kenden, dronken we alcohol om het ijs te breken, maar daarna was het twee glazen wijn per nacht.”

2 Wekkers in de ochtend

Later, in het Cosmopolitan-interview, onthulde McDermott ook de methoden die de Love Island-producenten zouden gebruiken om de deelnemer elke ochtend wakker te maken. McDermott benadrukte de bepaalde tijdstippen waarop eilandbewoners moesten zijn en hoe de producenten dit elke ochtend verzekerden.

De ex-eilandbewoner verklaarde: "Maar de dagen waren erg lang en de producers lieten ons nooit uitslapen na 9.30 uur [omdat] dat niet vermakelijk was. Ze maakten ons vroeger wakker via luidsprekers."

1 Pre Villa Holding

Wat velen misschien niet weten over de reizen van de eilandbewoners naar de villa, is het lange en uitgebreide proces dat ze moeten doorlopen voordat ze in de show mogen debuteren. Seizoen 7-deelnemer Chloe Burrows vertelde over haar tijd voordat ze de villa binnenging tijdens een Q&A die op haar YouTube-kanaal was geüpload. In de video benadrukte Burrows hoe ze, voordat ze de villa binnenging, een quarantaine van 2 weken moest ondergaan met een chaperonne waarin ze haar telefoon of enig contact met de buitenwereld niet mocht hebben. Burrows onthulde toen dat ze in die tijd net Netflix had gekeken en verschillende boeken had gelezen.

Aanbevolen: