Wat we weten over de rewatch-podcast 'Boy Meets World

Inhoudsopgave:

Wat we weten over de rewatch-podcast 'Boy Meets World
Wat we weten over de rewatch-podcast 'Boy Meets World
Anonim

Boy Meets World was een populaire show in de TGIF-line-up in de jaren 90. Het werd zo aanbeden door fans die tot op de dag van vandaag nog steeds naar herhalingen kijken, dat het enkele jaren geleden een spin-off inspireerde op Disney Channel genaamd Girl Meets World. Het volgde de levens van drie beste vrienden, Cory, Shawn en Topanga, terwijl ze door het leven navigeerden terwijl ze opgroeiden in Pennsylvania.

Nu, bijna 30 jaar nadat de comedyserie in première ging op ABC, beginnen verschillende castleden, Danielle Fishel, Rider Strong en Will Friedle, een herbekijk podcast, zowel voor hun plezier als voor de fans. Dit draagt bij aan de stijgende populariteit van rewatch-podcasts, zoals Drama Queens voor fans van One Tree Hill, Office Ladies voor fans van The Office en Fake Doctors, Real Friends voor fans van Scrubs. Laten we eens kijken naar wat we al weten over de aankomende podcast.

8 De podcast heet "Pod Meets World"

The Boy Meets World rewatch podcast heeft de toepasselijke titel Pod Meets World gekregen. Als fans die podcastnaam zoeken op Apple-podcasts, zullen ze een podcast tegenkomen voor de show die in 2017 door fans is gemaakt en die slechts twee afleveringen heeft om naar te luisteren. Het heeft exact dezelfde titel, maar aangezien de podcast al ongeveer vijf jaar niet is bijgewerkt, weten we zeker dat dit geen probleem zou moeten zijn.

7 Danielle Fishel kondigt de podcast aan op Instagram

Fishel plaatste begin juni op haar Instagram-account de aankondiging van de podcast en de titel en zei: "We gaan terug naar school en we willen dat je met ons meegaat! Sluit je aan bij Rider Strong, Will Friedle en ik terwijl we terugreizen naar 1993 en de hele Boy Meets World-serie voor de allereerste keer opnieuw bekijken." Ze ging verder en zei: "We kunnen niet wachten om samen met jou diep in de lach, de tranen en ALLES achter de schermen te duiken."

6 De gastheren zijn Danielle Fishel, Rider Strong en Will Friedle

De drie presentatoren van de podcast elke week zijn Danielle Fishel, die Topanga Lawrence speelde, Cory's liefdesbelang en het meisje met het ongelooflijke haar, Rider Strong die de trailerparkjongen speelde en Cory's beste vriend, Shawn Hunter, en Will Friedle die Cory's oudere maar hilarische broer, Eric Matthews, speelde. Strong heeft slechts een handvol afleveringen van Boy Meets World gezien, terwijl Fishel en Friedle de show sinds de uitzending niet meer hebben gezien, volgens Strongs interview met ET Canada tijdens het Wango Tango-concert van dit jaar.

5 Gasten zijn Trina McGee Davis, Bill Daniels en Matthew Lawrence

In de aankondiging op Instagram werd gezegd dat Trina McGee Davis, die de liefdesbelang van Shawn, Angela, op Boy Meets World speelde, toekomstige gasten op de podcast zullen zijn, evenals Bill Daniels, die de geweldige Mr. Feeny en Matthew Lawrence die de broer van Shawn, Jack, speelden. Er zullen waarschijnlijk veel andere gaststerren in de podcast zijn en fans kunnen niet wachten om te zien wie ze zullen blijken te zijn.

4 Ben Savage lijkt er niet bij betrokken te zijn

Ben Savage is helemaal niet genoemd tijdens de gesprekken rondom de podcast. Hij is ook niet vermeld als toekomstige gast. Het is ook vermeldenswaard dat Savage Strong of Fishel niet langer volgt op sociale media, noch volgen ze hem. Het is ook vermeldenswaard dat Savage altijd uit de Hollywood-schijnwerpers leek te zijn gebleven en zelden Hollywood-evenementen bijwoonde.

3 De gastheren woonden Wango Tango bij om de podcast te promoten

Strong, Fishel en Friedle woonden het Wango Tango-concert bij om de aankondiging van hun nieuwe podcast te promoten. Fishel plaatste op haar Instagram-foto's van het evenement en zei dat ze "verheugd was om Becky G, Lauren Spencer-Smith en Gayle te ontmoeten." Een fan merkte op dat "sommige van deze celebs nog niet eens geboren waren toen jullie Boy Meets World begonnen." Fishel antwoordde en zei: "Ze noemden me 'de moeder van Girl Meets World' en ik voelde me zo oud."

2 De podcast wordt gehost door iHeartRadio

Het lijkt erop dat de podcast zal worden uitgebracht door iHeartRadio, aangezien het officiële Instagram-account voor de podcast het iHeartRadio Instagram-account volgt en de cast verscheen op Wango Tango die werd gepresenteerd door iHeartRadio. iHeartRadio is ook de thuisbasis voor het herbekijken van podcasts Drama Queens en Welcome To Our Show, de New Girl rewatch-podcast. Op dit moment is er geen releasedatum voor de podcast, maar fans hopen dat deze snel van start gaat.

1 Dit wordt de eerste keer dat Rider Strong naar de serie kijkt

Rider Strong zei op zijn Instagram dat "mensen me niet geloven als ik zeg dat ik Boy Meets World nog nooit heb gezien. Nou, nu kun je meeluisteren terwijl ik ontdek in welk tv-programma ik zat. Danielle Fishel en Will Friedle zal mijn hand vasthouden." Hij voegde eraan toe dat hij "elke aflevering zal kijken met mijn 7-jarige zoon. Maak je klaar." We wedden dat fans niet kunnen wachten om mee te luisteren terwijl Strong de show ontdekt waar hij zoveel jaren aan heeft gewerkt toen hij opgroeide.

Aanbevolen: