8 Beroemdheden geïnspireerd door de stijl van Elvis Presley

Inhoudsopgave:

8 Beroemdheden geïnspireerd door de stijl van Elvis Presley
8 Beroemdheden geïnspireerd door de stijl van Elvis Presley
Anonim

Elvis Presley is een van de meest bekende en gevierde muzikanten aller tijden. Zijn muziek wordt over de hele wereld erkend en genoten. Ook zal iedereen aan wie je een foto van Elvis laat zien hem onmiddellijk kunnen identificeren omdat hij een legendarische stijl en uiterlijk had. De iconische garderobe van Elvis is door geen enkele moderne artiest of beroemdheid geëvenaard. Veel beroemdheden laten zich echter inspireren door zijn kledingkeuzes en brengen ze weer tot leven. Blijf scrollen om erachter te komen wie inspiratie ha alt uit Elvis Presley in hun kledingkeuzes.

8 Dwayne 'The Rock' Johnson

The Rock is een beroemde fan van Elvis Presley. Niet alleen ha alt hij inspiratie uit de muziek van Elvis, maar hij ha alt ook inspiratie uit zijn kleding. Hij droeg zelfs een hele Elvis-outfit bij een optreden van Support the Troops. Met deze kleding aan, speelt Elvis Presley ongetwijfeld een rol in wat The Rock draagt.

7 Brittany Spears

Deze popster staat erom bekend inspiratie te halen uit klassieke artiesten voor haar garderobe. Dit is nog steeds het geval als het gaat om Elvis Presley. Ze droeg eigenlijk een door Elvis geïnspireerde outfit tijdens een vroege tour die ze in Vegas had. Er waren vele malen in haar toekomstige optredens dat we deze garderobe-inspiratie ook kunnen zien.

6 Justin Bieber

Justin Bieber laat zich al een tijdje inspireren door Elvis Presley voor zijn garderobe. Hij heeft ook zijn haar gestyled in de bekende gladde swoosh die we allemaal associëren met Elvis. Hij draagt vaak een retro-zonnebril die absoluut een eerbetoon is aan de overleden rockster Elvis Presley.

5 Dolly Parton

Deze countryartiest staat bekend om haar outfits omdat ze er veel aan doet om ervoor te zorgen dat ze opvallen. Bij wie kan je beter inspiratie putten dan Elvis Presley om dit doel te bereiken? Ze vormde soms ook een verbroedering met enkele Elvis-imitators. Het interessante is dat de outfit eruitzag als iets dat ze elke dag zou dragen.

4 David Arquette

Deze Amerikaanse acteur is in het bezit van ten minste twee verschillende replica's van Elvis-outfits. Hij gebruikt elk excuus dat hij kan om ze ook te dragen. Hij hanteert ook een zeer klassieke benadering van zijn dagelijkse garderobe waarvan we zeker weten dat de King of Rock dat zou waarderen.

3 John Lennon

Elvis Presley had een wereldwijde impact, en John Lennon bewijst het. Veel van zijn outfits, toen hij jong was, waren geïnspireerd door Elvis. Hij hield ervan een goed leren jack te dragen, en hij werd vaak gezien als dansend net als Elvis Presley. Het is passend dat dit Beatles-lid zich liet inspireren door Presleys garderobe omdat Elvis de weg vrijmaakte voor zijn muziek.

2 Katy Perry

Deze zangeres en popster staat bekend om haar interessante kledingkeuzes. Ze haalde wat inspiratie uit de klassieke looks van Elvis voor een van haar touroptredens. Haar outfit had zelfs een cape en was helemaal met juwelen getooid. Zonder de bodysuit-stijl zou haar outfit een exacte replica zijn geweest van wat Elvis Presley droeg toen hij optrad.

1 Blake Lively

Deze beroemde actrice en superster-moeder ha alt zeker wat inspiratie van Elvis in haar mode-keuzes. Dit blijkt duidelijk uit haar keuze om in New York City een geheel wit pak te dragen. Ze zag eruit alsof ze haar outfit zo uit Elvis Presleys kledingkast had getrokken. Haar high fashion persona in Gossip Girl schittert met deze outfit geïnspireerd op de King of Rock.

Aanbevolen: