Waarom fans zo enthousiast zijn om John Krasinski in de MCU te zien

Inhoudsopgave:

Waarom fans zo enthousiast zijn om John Krasinski in de MCU te zien
Waarom fans zo enthousiast zijn om John Krasinski in de MCU te zien
Anonim

Voor degenen die Doctor Strange in the Multiverse of Madness hebben gezien, waren ze misschien geschokt toen ze een bekend gezicht zagen. John Krasinski, ster van NBC's The Office, maakte een verrassende verschijning als Reed Richards, ook bekend als Mister Fantastic, in de film. Reeds is een wetenschapper en uitvinder en staat in het Marvel-universum ook bekend als de slimste man op aarde.

Fans hadden helemaal niet verwacht Krasinski in de film te zien, omdat hij tot nu toe geen deel uitmaakte van het Marvel-universum. Hij is druk bezig geweest met zijn A Quiet Place-films en met het filmen van de serie Jack Ryan voor Amazon Prime. Marvel staat bekend om zijn uiterst geheime casting, zoals het optreden van Andrew Garfield in de nieuwste Spider-Man-film. Hij moest zwijgen over zijn rol in de film totdat deze werd uitgebracht. Laten we eens kijken wat fans ervan vonden dat Krasinski eindelijk toetrad tot de MCU.

8 Fans grapten dat Krasinski al een tijdje in de MCU zat

Randall Park, die de beroemde "Asian Jim" op The Office speelde voor één scène in een aflevering van de serie, is al enkele jaren lid van de MCU en veel fans op Twitter maakten grapjes over de feit dat Krasinski zelf al die tijd in het MCU had gezeten als Park. Fans maken altijd grapjes over het valse feit dat Krasinski en Park dezelfde persoon zijn, wat ze natuurlijk niet zijn.

7 Het gerucht gaat dat Marvel de reacties van mensen op Krasinski's toetreding tot de MCU aan het testen was

Geruchten op Twitter hebben verklaard dat de krachten van Marvel Krasinski aan het testen waren in de rol van Mister Fantastic om de reacties van het publiek te peilen op het zien van hem in de MCU. Dit is vaak het geval wanneer acteurs kleine cameo's maken in Marvel-films.

6 De meeste mensen reageerden behoorlijk goed

Fans reageerden op deze tweet en zeiden: "Ik heb hem nodig" en "Ik hield van hem. Hij is perfect." Het lijkt erop dat fans erg enthousiast waren over de geliefde acteur die de rol op zich nam.

5 Maar niet iedereen was zo onder de indruk

Anderen waren niet helemaal onder de indruk van de casting en hadden liever een andere acteur gehad. Sommigen beweerden dat hij niet genoeg schermtijd had gekregen zodat fans hem aardig konden vinden, terwijl een andere fan verklaarde dat Krasinski de test zeker doorstond.

4 Fans denken dat John Krasinski de hoofdrol moet spelen en The Fantastic Four moet regisseren

John Krasinski heeft de afgelopen jaren naam gemaakt als regisseur. Hij regisseerde beide A Quiet Place-films fantastisch, die zowel door fans als critici zeer goed werden ontvangen. Deze fan hield zoveel van Krasinski in de MCU, dat ze leken te denken dat Krasinski zowel in de Fantastic Four-films voor de MCU in de rol van Mister Fantastic zou moeten schitteren als ook de films zou regisseren. Marvel-films zijn een beetje anders dan de horrorfilms van A Quiet Place, maar misschien zou Krasinski de uitdaging aankunnen.

3 Veel fans vonden John Krasinski leuk als Mr. Fantastic

Deze fan ging in detail over waarom ze van Krasinski genoten in de rol van Reed Richards. Ze zeiden dat hij "de emotionele beats kan spelen die hij nodig heeft", wat waar is. Als iemand het werk van Krasinski heeft gezien, de acteur is geweldig in het spelen van zowel komedie als drama. De man weet hoe hij moet huilen in de rij en is niet bang om emotioneel te zijn op het scherm. Deze persoon verdedigt ook zijn rol in Doctor Strange tegen kritiek door te zeggen dat hij "niet veel kreeg om mee te werken."

2 Fans zijn het eens met Krasinski zoals Mr. Fantastic in feite is, Fantastic

Deze fan verklaarde dat Krasinski in de rol van Reed Richards "fantastisch" is. Wat geweldig is, aangezien Reed Richards in feite Mr. Fantastic is, toch? Ha! Deze fan gelooft ook dat Krasinski ook in toekomstige MCU-films als Reed zal worden gecast, omdat fans lijken te speculeren of hij dat wel of niet zal zijn.

1 John Krasinski As Mr. Fantastic perfect is

Deze fan verklaarde dat ze geloofden dat Krasinski in de rol van Mr. Fantastic "letterlijk perfect" was en dat "hij een solide en geweldige castingkeuze is." Ze hopen ook dat hij in toekomstige films terugkomt om de MCU-versie van Mr. Fantastic te spelen, samen met vele andere fans van de franchise.

Aanbevolen: