Tom Cruise's dieet lijkt een onmogelijke missie, dit is wat de acteur eet

Inhoudsopgave:

Tom Cruise's dieet lijkt een onmogelijke missie, dit is wat de acteur eet
Tom Cruise's dieet lijkt een onmogelijke missie, dit is wat de acteur eet
Anonim

Bijna 60, Tom Cruise heeft nog steeds geen interesse in het vermijden van stunts en in plaats daarvan het gebruik van fraaie CGI. De acteur gaat helemaal over de echte gevaren, Jennifer Connelly leerde daar alles over in Top Gun Maverick, vooral tijdens een bepaalde zeilscène.

Fans staan versteld van hoe de acteur doorgaat, terwijl het verouderingsproces nauwelijks toeslaat. We zullen kijken naar wat hij buiten de camera doet en het vermeende dieet dat hij volgt. Als we de calorieën moeten geloven, zouden Cruise's eetgewoonten iedereen heel snel ellendig maken.

Tom Cruise vertoont nog steeds geen tekenen van vertraging

Op 59-jarige leeftijd blijft Tom Cruise het gesprek van de dag in Hollywood. Hij is niet alleen een tijdloos wonder, maar zijn werktempo is niet vertraagd. Voor Top Gun heeft de acteur alles gegeven, inclusief het uitvoeren van zijn eigen stunts. Dit kan een reden zijn waarom de acteur achteruit blijft verouderen.

"Ik werk graag aan het verhaal en de personages. De stunts, elke keer blijven we onszelf harder en harder pushen. En het zijn stunts, dus er is altijd een gevaar om ze te doen, maar gelukkig heb ik dat niet had een probleem. Ik heb in mijn carrière nog nooit een werkdag gemist. Ik ben er altijd vroeg. En ik train heel hard, en we bereiden ons op elke dag heel zorgvuldig voor."

Hij geeft niet alleen alles tijdens films, maar achter de schermen pusht de acteur het net zo hard. Het werk van Cruise lijkt letterlijk zijn vruchten af te werpen, aangezien Top Gun wereldwijd misschien de grens van $ 1 miljard overschrijdt, iets dat tegenwoordig ongehoord is, vooral met alle beschikbare streamingdiensten. Het is Cruise's verdienste dat hij onvermurwbaar was om de film niet te streamen en in de bioscoop te plaatsen, het is duidelijk dat de beslissing zijn vruchten afwerpt.

De vermeende calorieën van Tom Cruise lijken extreem laag te zijn

We weten niet helemaal zeker hoe actueel deze cijfers zijn, maar als we ze moeten geloven, eet Tom Cruise volgens Men's He alth 1.200 calorieën per dag… wat behoorlijk schandalig is. Alsof dat nog niet moeilijk genoeg is, bevat het door Beckhman bedachte dieet blijkbaar bijna nul koolhydraten, samen met schone eiwitbronnen die vers zijn gemaakt, zonder bewaarmiddelen.

We kunnen zien dat Cruise dit soort calorieën misschien een paar weken binnenha alt op weg naar een film, maar dit regelmatig doen klinkt gewoon ongezond, meer dan gezond. Bovendien, gezien hoe actief Cruise aan en uit is, worden deze calorieën veel moeilijker te onderhouden - zijn verbrandingssnelheid per dag moet krankzinnig zijn. Laten we eerlijk zijn, Tom ziet er niet uit als het soort man dat rustig blijft zitten…

Sommigen denken misschien, nou ja, misschien geeft suiker hem een kick bij zijn fruitinname, maar ja, dat wordt blijkbaar ook geminimaliseerd. Cruise eet in ieder geval eiwitten, groenten en gezonde vetten om hem vol te houden, zoals avocado.

In werkelijkheid denken we dat deze cijfers misschien achterhaald zijn. Gezien zijn activiteitenniveau en trainingen, is het waarschijnlijk dat de laagste calorie-inname die hij ooit zal tegenkomen 1.800 is, opnieuw gemengd met minder koolhydraten per dag, waarschijnlijk tussen 100 gram en 150 gram.

Het trainingsaspect voor Top Gun was niet gemakkelijk

De 1.200 calorieën per dag zijn veel moeilijker te begrijpen bij het evalueren van Toms intense trainingsstijl. De acteur gaf samen met People toe dat het geen gemakkelijke taak was om de cast klaar te maken voor Top Gun.

"We werkten samen met de marine en de Top Gun-school om te formuleren hoe we het praktisch konden fotograferen. Want als we het gaan doen, gaan we in de F-18's vliegen."

Cruise ontwierp de meeste oefeningen zelf, samen met een onderwateractiviteit. De acteur zelf noemde de oefeningen uitdagend.

Hoewel zijn tactiek extreem lijkt, vindt Tom het geweldig dat hij altijd tot het uiterste kan blijven gaan, wanneer fans denken dat hij de zaken eindelijk gaat vertragen. "Elke keer als ik een "Mission"-film of andere films maak, kijken mensen me aan en zeggen: "Nou, wat nu? Wat nu?" Ik denk dat er altijd een andere berg zal zijn. Ik denk dat er altijd iets in petto is.'

Rond de 60 ziet Cruise eruit alsof hij geniet van zijn beste tijd.

Aanbevolen: