Fans denken dat Kanye West leeft in wat lijkt op een verheerlijkte gevangenis

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Kanye West leeft in wat lijkt op een verheerlijkte gevangenis
Fans denken dat Kanye West leeft in wat lijkt op een verheerlijkte gevangenis
Anonim

Kanye West's luisterfeestje voor Donda was een wild succes dat fans wild maakte en de streamingrecords van Apple verbrijzelde. Het Mercedes-Benz-stadion zat vol met mensen die klaar stonden om de geluiden te horen en de creatieve uitingen van Kanye uit de eerste hand te ervaren. De energie in het gebouw stond zo in brand dat Kanye besloot het gebouw in te trekken om zich te concentreren en Donda af te ronden in afwachting van de releasedatum van 6 augustus.

Maar één ding. Zijn kamer daar is een beetje anders dan de meesten zouden verwachten.

Kanye West, de man met een vermogen van meer dan $ 1,8 miljard, en de ster die bekend staat om zijn overdreven uitgavenpatroon, verblijft in een kamer die lijkt erg op een verheerlijkte gevangeniscel.

Kanye West is het aan het ruwen

Kanye West gaf fans een glimp van zijn huidige accommodatie in het Mercedes-Benz Stadion, en de wereld was verbluft om de regelrechte eenvoud te zien die hij momenteel ervaart.

Het lijkt vreemd voor een man van dit niveau van rijkdom en status om zichzelf aan zulke levensomstandigheden te onderwerpen, maar er lijkt iets te zijn aan deze eenvoudige omgeving dat vreemd genoeg aantrekkelijk is voor de muziekmagnaat.

De foto van zijn kamer lijkt meer op een verheerlijkte gevangeniscel dan die van een miljardair. Er staat een klein, eenvoudig bed tegen de hoek van de kamer gedrukt en een klok die lijkt te zijn bedekt met stof om te voorkomen dat Kanye West echt op tijd in de gaten houdt.

Natuurlijk staan er Yeezy's opgesteld aan de andere kant van de muur, wat bewijst dat West zijn schoenenspel bijhoudt terwijl hij niet thuis is.

Een open bagagetas staat tegen een kluisje en het lijkt erop dat West wat schone, opgevouwen kleren op de vloer heeft gelegd… de vloer!

Het kluisje heeft een kledingstuk dat is opgehangen, maar voor het grootste deel lijkt het uitzicht geïnstitutionaliseerd en geeft het een koud gevoel.

De Gevangeniscel

Fans reageerden meteen op de grimmigheid van de kamer met slim geformuleerde opmerkingen zoals; "Dit is een ander niveau van toewijding," en "Als je opgesloten wilt worden, zeg dat dan gewoon!!?" Andere fans sleepten hem mee door te zeggen; "Hij houdt zeker van gevangenis-esthetiek," en "Het geeft een luxe gevangeniscel", wat een andere fan ertoe aanzet om hem te verdedigen door te zeggen; "hij is gefocust!"

De minimalistische omgeving is zeker niet wat fans verwacht hadden te zien als ze naar de kamer van West tuurden, maar de grimmigheid is een duidelijke weergave van de sereniteit die hij in deze ruimte heeft gevonden… sereniteit die fans hopen te zien snel veranderen in epische geluiden.

Aanbevolen: