Twee Marvel-sterren debuteren in de volgende missie van Tom Cruise: onmogelijke film, maar hun rollen zijn nog steeds een mysterie

Inhoudsopgave:

Twee Marvel-sterren debuteren in de volgende missie van Tom Cruise: onmogelijke film, maar hun rollen zijn nog steeds een mysterie
Twee Marvel-sterren debuteren in de volgende missie van Tom Cruise: onmogelijke film, maar hun rollen zijn nog steeds een mysterie
Anonim

Marvel-sterren die zich uit de MCU wagen, is misschien niets nieuws, maar het zet mensen zeker aan het praten wanneer twee van hen een debuut gaan maken in Tom Cruise's enorm succesvolle Mission: Impossible franchise tegelijkertijd. Het is natuurlijk niet de eerste keer dat er een Marvel-ster aan deze spionage-actiefilms wordt gehecht. Jeremy Renner is ook al lang een ster van de franchise, en mede-MCU-ster Anthony Hopkins verscheen in Mission: Impossible II.

Voor de langverwachte Mission: Impossible - Dead Reckoning - Part One en Part Two wordt Cruise vergezeld door MCU-sterren Hayley Atwell en Pom Klementieff. En hoewel fans ernaar uitkijken dat de actrices eindelijk hun Mission: Impossible-debuut maken, blijven hun respectieve rollen tot op de dag van vandaag een behoorlijk mysterie.

In The New Mission: Impossible Films is het personage van Hayley Atwell een 'destructieve kracht van de natuur'

Voor de nieuwe Mission: Impossible-films staat Christopher McQuarrie weer aan het roer (hij schreef en regisseerde eerder zowel Rogue Nation als Fallout) en hoewel hij nog niet klaar is om te praten over de rol van Atwell in de film, Oscarwinnaar heeft enkele hints gegeven. In het bijzonder, hoe het personage van de actrice, Grace, de zaken in wezen door elkaar schudt.

“Je moet manieren vinden om die karakters te evolueren, maar niet zozeer dat ze ophouden die karakters te zijn, dat ze hun vertrouwdheid en hun continuïteit verliezen”, legde McQuarrie uit terwijl hij sprak op de Light the Fuse-podcast.

“In deze hebben we iets heel, heel geweldigs gevonden voor het kernteam, en wat ik je kan vertellen is dat ze dan deze andere vernietigende kracht van de natuur tegenkomen in de vorm van Hayley.”

En hoewel dat erop kan wijzen dat Atwell de nieuwste schurk van de franchise zou moeten zijn, weigert McQuarrie voorlopig ook iets te bevestigen. In plaats daarvan houdt hij zijn uitspraken vaag.

“Wat ik weet is dat er dubbelzinnigheid is, en het interessante dat we onderzoeken is haar weerstand tegen een situatie waarin ze zich bevindt, en hoe ze begint en wat ze wordt,” plaagde de regisseur.

“De reis van waar ze in terecht komt en wat er van haar wordt gevraagd en mogelijk waar ze terechtkomt.”

Hayley Atwell heeft (nog) niet veel onthuld over haar rol in Mission Impossible

Wat Atwell zelf betreft, de actrice is ook haar moeder gebleven over het onderwerp (na verschillende Marvel-films te hebben gedaan, weet de Britse ster zeker hoe ze een geheim moet bewaren).

“Wat ik kan zeggen, mijn rol is dat haar naam Grace is, dat is daarbuiten…,” zei ze. “Ze is een genot om te spelen, ze is ondeugend, en ze is speels, en ze houdt zich staande met hem, en er zit een soort komisch element in, wat geweldig is. Waar we in Mission 4 nog niet zoveel van hebben gezien. Het heeft een andere toon.”

En hoewel Atwell in de loop der jaren (en meer recentelijk in Doctor Strange in the Multiverse of Madness) misschien een groot deel van de actiescènes heeft gedaan, onthulde de actrice wel dat haar casting in de Mission: Impossible-franchise vereiste dat ze meer training krijgen.

“Dus ik heb vijf maanden fulltime getraind”, onthulde Atwell. "Ik had een Olympische vechtkunstexpert die me trainde in gemengde vechtsporten, basistechnieken om uit te zoeken waar mijn natuurlijke vaardigheden lagen, om een vechtvolgorde voor mijn karakter te ontwikkelen die zou zijn afgestemd op mijn eigen sterke punten."

En wat stunts betreft, ze moest ook leren snel en furieus te gaan. "Ik heb geleerd hoe ik een raceauto moet driften", zei Atwell. "Elke keer als een vriend nu in de auto stapt en ik hem een lift geef, zeggen ze: 'Alsjeblieft, we gaan gewoon de hoek om, alsjeblieft, houd je aan de regels.'"

In een scène met Cruise onthulde de actrice ook dat ze daar uit de auto aan het uitzwaaien waren. En het andere is dat we… een achterwaartse s alto over een brug maakten, achteruit van een rijdende trein sprongen, en veel bergop renden op hoge hakken terwijl ze geboeid waren aan Mr. Cruise. Dat is alles wat ik zal zeggen.”

Niemand heeft het voorlopig gehad over de rol van Pom Klementieff in de films

Hoewel McQuarrie wat informatie heeft gegeven over Atwells betrokkenheid bij de film, zwijgt hij volledig over Klementieff. Tot nu toe heeft hij alleen maar bevestigd dat de Guardians of the Galaxy-ster in de film zit door middel van een foto van wat de filmset lijkt te zijn. In het bijschrift schreef de regisseur ook gewoon: "Bonne kans …" wat Frans is voor geluk.

Wat Klementieff zelf betreft, de actrice heeft ook niets gezegd over haar rol in het tweedelige Mission: Impossible-vervolg. Nog intrigerender is dat er geen uitspraak is gedaan over de naam van het personage dat ze speelt, in tegenstelling tot Atwell.

Fans zullen waarschijnlijk over enkele maanden meer informatie krijgen over de rollen van Atwell en Klementieff of wanneer de films hun releasedatum naderen. Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One staat gepland voor release in 2023, terwijl Part Two momenteel gepland staat voor bioscooprelease in 2024.

En hoewel fans misschien graag de film willen zien sinds de releasedatum werd uitgesteld, heeft Atwell een aantal geruststellende woorden voor iedereen.

"We hebben nog ongeveer een jaar te gaan, en de reden is dat de film perfect moet zijn en we zullen hem pas uitbrengen als hij klaar is", legde de actrice uit. "En het zal het waard zijn, dus je zult ervan genieten." Ze plaagde ook: "Maar je krijgt een traktatie."

Aanbevolen: