Twitter reageert op de details van wat Kylie Jenner op een dag eet

Inhoudsopgave:

Twitter reageert op de details van wat Kylie Jenner op een dag eet
Twitter reageert op de details van wat Kylie Jenner op een dag eet
Anonim

Kylie Jenner heeft de eer gekregen om er absoluut perfect uit te zien, en dat is niet alleen omdat ze haar eigen cosmeticalijn gebruikt. De reality-tv-ster is erin geslaagd haar lichaam strak en fit te houden, en ze herstelde uitzonderlijk snel van het krijgen van een baby.

Fans hebben zich vaak afgevraagd wat haar geheim is, en het lijkt er nu op dat haar perfecte figuur veel te maken heeft met haar dieet. Ze is zojuist opengegaan met fans en deelde de details van de dagelijkse voedselconsumptie. Degenen die nieuwsgierig zijn naar wat ze eet, hoeven zich niet meer af te vragen - Kylie heeft haar voedselgeheimen uitgedeeld en fans zijn er helemaal klaar voor en willen haar eetroutine dupliceren.

Kylie Jenner's voedselbekentenissen

Het eerste wat fans opgevallen zijn aan Kylie's dagelijkse overzicht van etenswaren, is het feit dat ze veel aandacht besteedt aan gezond eten. Haar menu bestaat voornamelijk uit een plantaardig dieet en er zijn geen vleesproducten die worden vermeld, althans niet op de dag dat ze aan deze samenvatting begon!

Het andere opvallende element van haar voedselkeuzes is het feit dat ze elke dag een reeks ma altijden eet en dat ze uit kleine porties bestaan.

Ze begon haar dag met een yoghurtma altijd met muesli, de ma altijd van de dag: yoghurt met bosbessen en aardbeien, en een warme matcha latte. Daarna nam ze wat kokoswater en ging verder met de lunch, een veredelde salade met amandelen en sesam en kool, en ja, ze goot er zelfs wat dressing over.

Een kom verse druiven en wat citroenwater met een paar druppels fulvinezuur waren haar tussendoortjes. Het diner bestond uit een piepklein portie pasta die zeker alle pasta- en koolhydraatliefhebbers over de hele wereld zal verwoesten, met een kant van asperges. Ze had koekjes als toetje, dus het is duidelijk dat ze tot op zekere hoogte nog steeds geniet.

Twitter reageert

Twitter heeft veel te zeggen over dit dieet en fans houden niet tegen. Reacties op sociale media zijn onder meer; "Toen ik haar leeftijd had, kon ik alles eten wat ik wilde en zoveel als ik wilde, en ik heb er zelfs nooit over nagedacht! Wacht tot ze 40 wordt!" net zoals; "Dat eten is duurder dan mijn leven!!" en "umm, ze is in de twintig? Waarom is ze zo gefocust op eten, ze kan letterlijk alles eten."

Anderen zeiden; "Ik geef mijn 3-jarige die portiegroottes", "dit is zo nep" en "wauw, ze eet geen vlees en geen koolhydraten. Dat klinkt als een hel."

Aanbevolen: