Bleven Jennifer Lopez en Ben Affleck vrienden tijdens hun breuk?

Inhoudsopgave:

Bleven Jennifer Lopez en Ben Affleck vrienden tijdens hun breuk?
Bleven Jennifer Lopez en Ben Affleck vrienden tijdens hun breuk?
Anonim

Hollywood-sterren Jennifer Lopez en Ben Affleck hebben zeker een lange geschiedenis. De twee sterren begonnen medio 2002 met daten nadat ze elkaar hadden ontmoet op de set van de misdaadroman Gigli, die wordt beschouwd als een van de slechtste films aller tijden.

Eind 2002 verloofden Jennifer Lopez en Ben Affleck zich, maar ze hebben dat altaar nooit gehaald. Vandaag zijn de twee sterren weer aan het daten, dus blijf scrollen om erachter te komen of ze contact hebben gehouden tijdens hun breuk.

Waarom hebben Jennifer Lopez en Ben Affleck hun verloving beëindigd?

In november 2002 verloofden Jennifer Lopez en Ben Affleck zich nadat ze slechts vijf maanden met elkaar hadden gedate. Hun relatie kreeg veel publiciteit en na het uitstellen van hun huwelijk ging het paar in januari 2004 uit elkaar.

Later onthulde Jennifer Lopez dat de media een grote rol speelden in de reden waarom de twee sterren hun relatie beëindigden: "Het is grappig omdat Ben en ik samen waren, en we waren zo verliefd. Het was een van de gelukkigste Maar er gebeurde ook iets anders waarbij we werden bekritiseerd, en het verwoestte onze relatie van binnenuit echt, omdat we op dat moment gewoon te jong waren om te begrijpen wat echt de belangrijkste dingen waren in leven, "zei ze.

Een bron voor Page Six onthulde echter dat de reden dat de twee dingen eindigden is dat ze niet op dezelfde pagina stonden: "Hoe warm en zwaar hun relatie ook was, ze waren op het einde op heel verschillende paden Jennifer was klaar om zich te settelen en kinderen te krijgen, maar Ben wilde zijn vrijgezellenleven nog niet opgeven. dingen beëindigen."

Op de Howard Stern Show onthulde Ben Affleck dat de media-aandacht voor ongeveer 50% de reden was voor hun splitsing. Het idee dat mensen je haten, en dat ze je samen haten en dat samen zijn ve-g.webp

Blijfden Jennifer Lopez en Ben Affleck in contact?

Tijdens hun uiteenvallen, wanneer ze naar elkaar werden gevraagd, hadden Jennifer Lopez en Ben Affleck alleen maar aardige dingen te zeggen. In een interview in 2016 gaf Lopez toe dat de timing verkeerd was voor de twee:

"Ik had het gevoel… 'Oké, dit is het' [maar] soms heb ik het gevoel dat wat je denkt dat mensen zijn en hoe je ze ziet als je van ze houdt anders is dan wanneer ze later onthullen. Ik denk anders keer iets anders, wie weet wat er had kunnen gebeuren, maar er was een echte liefde daar."

Voordat het nieuws over hun nieuw leven ingeblazen relatie brak, onthulde Ben Affleck hoeveel hij de zangeres en actrice bewondert: "Ze heeft een groot talent, maar ze heeft ook heel hard gewerkt voor haar succes, en ik ben zo blij voor haar dat ze eindelijk de eer lijkt te krijgen die ze verdient."

De twee bleven zeker vrienden en na het uiteenvallen van Jennifer Lopez met voormalig honkbalspeler Alex Rodriguez, werd gemeld dat Ben Affleck de ster e-mailt. De acteur stak zijn hand uit naar Lopez na het zien van beelden van haar aanstaande rom-com Shotgun Wedding. De bron onthulde aan TMZ: "Hij schreef haar om haar te vertellen hoe mooi ze eruitzag en hoe graag hij wilde dat hij daar beneden bij haar kon zijn."

Volgens TMZ stuurde Ben Affleck in februari 2021 liefdevolle e-mails naar Jennifer Lopez, terwijl ze nog officieel verloofd was met Alex Rodriguez. Afgaande op dit, lijkt het zeker alsof de twee contact hadden, zelfs na hun breuk in 2004.

Hoe hebben Jennifer Lopez en Ben Affleck hun romantiek nieuw leven ingeblazen?

Het lijkt erop dat het verzenden van e-mails om Jennifer Lopez in te halen een geweldige zet was van Ben Affleck's kant. Volgens een bron voor In Touch Weekly, bleef Affleck oorspronkelijk contact zoeken met Lopez om haar als vriend te controleren, maar hij wist precies wat hij deed. Hij was single en zij was single.' Hun interactie ging door en naar verluidt stuurde Jennifer Lopez flirterige antwoorden. Volgens de bron 'verzegelde Jen de deal. Ze wilde hem net zo graag terug als hij haar.'

In mei 2021 wist iedereen dat Bennifer weer begon te daten en vandaag lijken ze nog steeds gelukkig samen te zijn. In een interview op The Ellen DeGeneres Show gaf Jennifer Lopez toe dat de heropflakkering van hun relatie haar verraste. "Ik denk niet dat iemand meer verrast was dan wij," zei ze lachend. "Nee, je zou je nooit kunnen voorstellen dat zoiets zou kunnen gebeuren. Het is iets moois," zei ze.

Aanbevolen: