Hoe Amber Heard echt voelde over Camille Vasquez

Inhoudsopgave:

Hoe Amber Heard echt voelde over Camille Vasquez
Hoe Amber Heard echt voelde over Camille Vasquez
Anonim

Een van de meest virale momenten van de onlangs afgesloten Johnny Depp / Amber Heard-aanklacht wegens laster en tegenaanklacht kwam begin mei.

Tijdens een van de procesdagen omhelsde Depps advocaat Camille Vasquez de Pirates of the Caribbean-ster op een zeer aanhankelijke manier. De knuffel liet veel fans speculeren dat het paar waarschijnlijk een romantische relatie met elkaar had.

Vasquez kwam kort daarna naar buiten om de geruchten te ontkennen en beweerde dat Depp slechts een vriend was en dat het onethisch van haar zou zijn om met een van haar klanten te daten.

Na het uiteindelijke oordeel - in het voordeel van Depp, is Heard uitgesproken gebleven en bleef ze haar mannetje staan aan haar kant van het verhaal. Dit ondanks waarschuwingen van het juridische team van Depp voor verdere gevolgen als ze volhardde in het verhaal.

Hoewel Heard enkele van haar gedachten op sociale media heeft gedeeld, is het een recent interview dat ze deed met Dateline NBC dat echt veel aandacht heeft getrokken.

Onder andere die Heard besprak, riep ze Vasquez uit omdat hij schijnheilig was, toen ze de getuigenis van de Aquaman-actrice 'de uitvoering van je leven' noemde.

Wat zei Camille Vasquez in haar slotargumenten?

Het Dateline-interview met Amber Heard werd uitgevoerd door NBC's nieuwe anker, Savannah Guthrie. Ze leek de hele tijd sterk maar eerlijk tegen de actrice te zijn, waardoor ze op de hoogte was van enkele van de belangrijkste gespreksonderwerpen van het proces en de nasleep.

Een van de belangrijkste kwesties die door fans naar voren werden gebracht – en bij deze gelegenheid door Guthrie – was hoe geloofwaardig Heards getuigenis was. Er waren mensen die vonden dat de 36-jarige haar A-game gewoon naar de rechtszaal bracht en dat ze alleen optrad vanuit een script, op dezelfde manier als voor haar filmrollen.

Deze gevoelens werden benadrukt door Camille Vasquez in haar slotpleidooien. "[Miss Heard] kwam deze rechtszaal binnen, bereid om de uitvoering van haar leven te geven, en ze gaf het", zei de advocaat. Ze wees ook op een eigenaardigheid die Heard zogenaamd heeft wanneer hij als bewijs hiervan optreedt.

“De acteercoach van Miss Heard, Christina Sexton, getuigde dat Miss Heard moeite heeft met huilen als ze acteert,” vervolgde Vasquez. "Je zag het: juffrouw Heard snikt zonder tranen terwijl ze uitgebreide, overdreven, fantastische verhalen over misbruik draait."

Wat zei Amber gehoord over de beweringen van Camille Vasquez?

Toen de verklaring van Camille Vasquez door Savannah Guthrie aan Amber Heard werd voorgelegd, reageerde de actrice met een oude Johnny Depp-film. “In de slotpleidooien noemde de advocaat van Depp uw getuigenis de prestatie van uw leven. En zei dat je acteerde. Wat denk je daarvan? Guthrie poseerde.

“Zegt de advocaat van de man die de wereld ervan overtuigde dat hij een schaar voor vingers had,” antwoordde Heard, haar stem brak een beetje – zoals vaak in de rechtszaal. Ze verwees natuurlijk naar Depps romantische fantasiefilm uit 1990, Edward Scissorhands.

Op IMDb staat een synopsis voor die specifieke film: 'Een modern sprookje dat het verhaal vertelt van Edward, een man gemaakt door een uitvinder die stierf voordat hij hem afmaakte en hem met een schaar achterliet waar hij handen zou moeten hebben.'

Depp speelde de hoofdrol van Edward, in een optreden dat alom werd geprezen door critici en fans - en nog steeds wordt beschouwd als een van de beste in zijn carrière.

Een recensie van de film op Rolling Stone zei: 'Met weinig dialoog drukt Depp op kunstzinnige wijze het felle verlangen uit in zachtaardige Edward; het is een geweldige prestatie.'

Wat zeggen fans over de mening van Amber Heard over Camille Vasquez?

Lang voordat de hoorzittingen in het proces Depp v. Heard begonnen, was de teerling al geworpen in termen van naar welke kant het grote publiek neigde. Nu Johnny Depp meerdere actieve en potentiële acteerbanen verloor, waren fans al aan het strijden tegen Amber Heard.

Deze golf begon al in 2020, toen een audioclip opdook van de actrice die haar toenmalige echtgenoot plaagde dat niemand hem zou geloven als hij ooit publiekelijk zou zeggen dat ook hij het slachtoffer was van huiselijk geweld.

Deze opname zette fans stevig aan de kant van Depp, en de trend zette zich voort in de nasleep van het proces - evenals het recente interview van Heard. De algemene consensus lijkt te zijn dat het interview de zaken alleen maar erger voor haar maakte.

“Ze maakt de beslissing van de jury GERECHTIGERD dan ze al is. Iedereen die haar na al deze interviews nog steeds steunt, is net zo GEK als ze is , schreef een fan in de comments op YouTube. 'Het kon haar echt niet schelen hoe dom ze eruitzag door dat te zeggen. Ze is de meme die blijft geven, ' beaamt een ander.

Aanbevolen: