Amber Heard ontslaat haar juridische team vóór beroep

Inhoudsopgave:

Amber Heard ontslaat haar juridische team vóór beroep
Amber Heard ontslaat haar juridische team vóór beroep
Anonim

De rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard was dramatisch, waarbij beide partijen in de rechtbank beschuldigingen uitten waarbij toeschouwers zich afvroegen hoe het proces zou eindigen.

Uiteindelijk won het juridische team van Johnny Depp, wat resulteerde in een vonnis dat Amber Heard miljoenen dollars zou kosten (hoewel ze sindsdien faillissement heeft aangevraagd). Het is echter vermeldenswaard dat Amber één claim won in haar tegenklacht, wat bevestigt dat de rechtbank het met ten minste één van haar punten eens was.

De zaak is echter nog niet voorbij, aangezien Amber Heard naar verluidt plannen heeft in beroep te gaan. Daarvoor heeft ze volgens rapporten een nieuw juridisch team ingehuurd.

Amber Heard zal niet langer werken met procesadvocaat Elaine Bredehoft

Tijdens het proces trok de advocaat van Amber Heard, Elaine Bredehoft, veel aandacht. Sommigen suggereerden dat Johnny Depp haar zelfs had bedreigd tijdens de gerechtelijke procedure.

Ongeacht die geruchten, Bredehoft bleef bij de zaak tot aan de uitspraak. Nu de zaak in beroep gaat, lijkt het er echter op dat Amber haar vertegenwoordiging zal veranderen.

Fox News meldde dat Amber Heard een nieuw advocatenkantoor heeft ingehuurd om haar te vertegenwoordigen in een aanstaande rechtszaak; het beroep tegen het eerdere vonnis.

De oorspronkelijke zaak eindigde met Depp die de smaadzaak won voor een bedrag van $ 10,35 miljoen; Amber won wel $ 2 miljoen toen één claim in haar tegenpartij werd geaccepteerd.

Net als andere rechtszaken is deze echter vatbaar voor wijzigingen door middel van een juridisch beroep, dat Amber Heard naar verluidt van plan is in te dienen.

Juridische experts zeggen dat het veranderen van vertegenwoordiging vaak voorkomt bij beroepen

De juridische expert van Fox News, die verklaarde dat ze Heard hadden "geholpen" bij het vinden van een nieuwe raadsman, merkte op dat het normaal is dat cliënten nieuwe juridische teams kiezen voor beroep.

In feite, zo legde hij uit, is het aan te raden de zaak opnieuw te bekijken.

Heards nieuwe juridische team vertegenwoordigde naar verluidt eerder de New York Times tegen Sarah Palin, die een rechtszaak wegens smaad aanspande en hun zaak won.

Op het moment van schrijven zijn er geen nieuwe rechtbankdata vastgesteld; vermoedelijk zal Amber Heard contact opnemen met haar nieuwe juridische team om hun werk in hoger beroep te beginnen.

Aanbevolen: