Wat gebeurde er op de set tussen Johnny Depp en Penelope Cruz?

Inhoudsopgave:

Wat gebeurde er op de set tussen Johnny Depp en Penelope Cruz?
Wat gebeurde er op de set tussen Johnny Depp en Penelope Cruz?
Anonim

Voor wat nu voor altijd aanvoelt, heeft de acteercarrière van Johnny Depp een achterstand op zijn juridische problemen gekregen. Zijn proces met Amber Heard was niet mooi, en we weten zeker dat we het laatste niet hebben gehoord. Nu hij weer gaat acteren, zijn fans klaar om te zien hoe het volgende hoofdstuk van zijn carrière eruit zal zien.

Depps carrière was indrukwekkend en hij heeft het allemaal gedaan, inclusief een aantal opmerkelijke stemacteurs. In zijn carrière werkte de acteur samen met vele sterren, waaronder Penélope Cruz. Ze hebben samen verschillende films gemaakt, en de eerste keer dat ze met elkaar in contact kwamen, gebeurde er iets tussen hen dat het toneel vormde voor hun werkrelatie.

Laten we Johnny Depp eens nader bekijken en zien wat er gebeurde tussen de ster en Penélope Cruz toen ze samen aan Blow werkten.

Johnny Depp maakte enkele grote blockbusters

Momenteel stond Johnny Depp in de krantenkoppen voor zijn gepubliceerde proces tegen Amber Heard. Natuurlijk heeft dit het gesprek rond de acteur gedomineerd, maar voorafgaand aan deze massale fall-out haalde Deb regelmatig de krantenkoppen voor wat hij op het grote scherm kon doen.

Depp heeft een geweldige carrière op het grote scherm gehad en hij bracht het grootste deel van zijn tijd door met het spelen van off-beat karakters. Dit werd een kenmerk van zijn carrière, omdat Depp altijd bereid was personages te spelen die andere mensen gewoon niet konden spelen. Anderen hebben misschien wat fatsoenlijke dingen gedaan als deze iconische personages, maar alleen Depp zou ze zo lief en herkenbaar hebben gemaakt.

Net als andere grote sterren heeft Johnny Depp enorm geprofiteerd van franchisefilmwerk. De Pirates of the Caribbean-films verdienden miljarden, en zelfs zijn paar Alice in Wonderland-films gecombineerd om bank te verdienen aan de kassa. Alleen al deze twee franchises zorgden ervoor dat Depp rijk zou zijn boven zijn stoutste dromen.

In de loop van zijn carrière in de entertainmentwereld heeft de acteur samengewerkt met de besten in de business, waaronder Penélope Cruz.

Depp en Penélope Cruz hebben samen verschillende films gemaakt

In 2001 werkten Johnny Depp en Penélope Cruz samen aan Blow, een serieus geweldige film waar fans nog steeds van houden. De twee waren dynamisch samen, maar het zou nog even duren voordat ze elkaar weer kruisten.

Gelukkig trad Cruz in 2011 toe tot de Pirates of the Caribbean-franchise, wat de tweede keer was dat ze met Depp werkte.

Niet alleen waren filmfans enthousiast om te zien dat dit paar weer met elkaar verbonden was, maar Cruz zelf uitte haar opwinding over het weer op de set komen met Depp.

"We hebben 10 jaar geleden samengewerkt en we hadden een geweldige ervaring… Ik kon niet wachten om weer met hem samen te werken, want hij is echt een van de meest vriendelijke en oprechte mensen die ik ooit heb ontmoet. En hij werd een goede vriend. Hij heeft een van de grootste gevoel voor humor. Hij is heel slim, heel slim, aardig, vrijgevig… ik werk graag met hem samen, "zei ze.

Het is altijd leuk om te horen dat sterren met elkaar overweg kunnen, vooral degenen die zo getalenteerd zijn als deze twee. Nu kunnen ze misschien met elkaar overweg, maar vele jaren geleden vond er een beruchte gebeurtenis tussen hen plaats.

Wat is er tussen hen gebeurd

Dus, wat gebeurde er precies tussen Johnny Depp en Penélope Cruz toen ze eerder samenwerkten? Hilarisch werd Cruz het slachtoffer van een van Depps grappen met een scheetmachine tijdens een dramatische opname.

Terwijl hij met Jimmy Kimmel sprak, opende Cruz een gemene grap die Depp graag uitha alt met zijn cast en crew.

"Toen ik hem 10 jaar geleden ontmoette, had hij een plastic exemplaar (scheetmachine) en nu, 10 jaar later, heeft hij er een met een afstandsbediening… Hij heeft me een keer voor de gek gehouden toen we Blow aan het doen waren. een zeer dramatische close-up. Hij bleef dat geluid maken met de machine … Ik zat net te denken, ik hoop dat ze niet denken dat ik het ben! En Johnny stond daar met een strak gezicht, "zei ze.

Gelukkig was Cruz, toen het tweetal opnieuw samenkwam voor Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, hip in het spel van Depp en kon hij haar niet meer in de maling nemen. De acteur zorgde er echter voor dat hij anderen kreeg met zijn scheetmachine.

"En nu doet hij het met (producer) Jerry Bruckheimer en Rob Marshall, de regisseur, en met iedereen!" Cruz zei.

Zoals fans hebben geleerd, is het werken met Cruz niet de enige keer dat Depp zijn legendarische scheetmachine kapot heeft gemaakt. Hij slaagde er ook in om Kate Winslet ermee in de maling te nemen tijdens het filmen van Finding Neverland.

"De eerste take was onbetaalbaar. De jongens wilden niet praten om te zeggen: 'Er heeft een scheet gelaten.' Maar toen gebeurde het weer en we barstten in lachen uit", zei Winslet.

Johnny Depp komt weer op gang en hopelijk leidt dit tot meer verhalen over scheetmachines vanaf de set.

Aanbevolen: