Hoe is Camille Vasquez van plan om haar sociale mediaplatform te gebruiken?

Inhoudsopgave:

Hoe is Camille Vasquez van plan om haar sociale mediaplatform te gebruiken?
Hoe is Camille Vasquez van plan om haar sociale mediaplatform te gebruiken?
Anonim

Johnny Depp en Amber Heard's spraakmakende lasterproces veranderde in een popcultuurfenomeen zodra het begon. Terwijl miljoenen over de hele wereld afstemden op livestreams, gaven anderen de voorkeur aan clips op sociale media die de meest bizarre en dramatische momenten in de zaak documenteerden. YouTube-, TikTok- en Instagram-video's met betrekking tot het proces werden miljoenen keren bekeken, waardoor het zes weken durende proces veranderde van een plechtige juridische aangelegenheid in een spektakel op sociale media.

Te midden van de chaos werd Camille Vasquez, geboren in San Francisco en een van de acht advocaten van Johnny Depps juridische team, onbewust een sensatie op sociale media. Clips met de geweldige houding van Vasquez in de rechtszaal werden miljoenen keren bekeken, waardoor de 38-jarige advocaat onmiddellijk de status van beroemdheid kreeg. Dus, wat is de nieuwste beroemdheidsadvocaat van Californië van plan te doen met haar hernieuwde roem?

Camille Vasquez werd beroemd tijdens de Johnny Depp en Amber Heard-proef

Het lasterproces van Johnny Depp en Amber Heard was wekenlang een trending topic op sociale media. Verbazingwekkend genoeg slaagde de 38-jarige advocaat, Camille Vasquez, erin om de aandacht te trekken van de verrassende onthullingen en meeslepende drama, en werd hij de onwetende ster van het zes weken durende proces.

Interessant genoeg bleef Vasquez zich niet bewust van haar bekendheid op sociale media totdat het vonnis van een miljoen dollar in het proces werd uitgesproken. “Ik was zo dankbaar dat we het echt ongelooflijk druk hadden tot de laatste dag dat we slotpleidooien hielden. Ik zat in een bubbel en ik was me er zalig niet bewust van wat er daarbuiten gebeurde , vertelde ze aan Best Lawyers. “Het team was een beetje. Ik noemde het ons nest. We zaten in de loopgraven en werkten heel hard, heel laat. We hadden geen tijd om door het konijnenhol te gaan.”

Ondanks dat ze overweldigd wordt door haar hernieuwde roem, wil Camille een normaal leven leiden. “Het was overweldigend en surrealistisch. Natuurlijk blijf ik er niet bij stilstaan, en ik denk dat dat misschien met een beetje leeftijd komt. Ik ga gewoon door met mijn werk en mijn leven.”

Camille Vasquez erkent de verantwoordelijkheden die bij roem horen

Camille Vasquez is verheugd dat haar optreden in het proces tegen Johnny Depp en Amber Heard zo groots werd gevierd. "Ik heb zeker gekeken naar enkele van de posts en video's op sociale media die zijn gemaakt", gaf ze toe aan Best Lawyers. "Ik heb er veel toegestuurd gekregen, en ze zijn zo grappig en creatief en echt ontroerend."

De alumnus van de Southwestern Law School heeft ook goede hoop dat haar zichtbaarheid zal dienen als inspiratie voor jonge vrouwen over de hele wereld. “In de mate dat ik een inspiratie kan zijn voor jonge vrouwen of eigenlijk iedereen om hard te werken en naar school te gaan en een professional te worden en die droom te volgen en een pleitbezorger te zijn, dan was het het allemaal waard.”

In tegenstelling tot de meesten in haar plaats, is Camille zich er echter van bewust dat haar positie een enorme verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Het is een eer. Het is een voorrecht. En ik vat het niet licht op. Ik weet dat er veel verantwoordelijkheid bij komt kijken. Ik hoop het alleen maar te kunnen gebruiken om mijn klanten te helpen en te profiteren van dingen die in deze wereld gebeuren die aandacht nodig hebben.”

Hoe is Camille Vasquez van plan haar platform te gebruiken?

Voor het proces tegen Johnny Depp en Amber Heard was Camille advocaat bij Brown Rudnick. Echter, na het veiligstellen van een schikking van een miljoen dollar voor de spraakmakende klant, werd Camille vrijwel onmiddellijk gepromoveerd tot partner. De 38-jarige advocaat heeft ook een wereldwijde aanhang vergaard op sociale media en verdiende het respect en de bewondering van haar collega's. Met zo'n platform is Vasquez klaar om een van de meest invloedrijke advocaten van het land te worden.

Gelukkig is Camille van plan haar positie te gebruiken om te pleiten voor haar cliënten."Ik denk dat voor zover het in de toekomst een extra voordeel voor mijn cliënten zou kunnen zijn, dat geweldig is", vertelde ze aan Best Lawyers. “Ik denk dat het me een platform geeft om te pleiten en licht te werpen op dingen die belangrijk en belangrijk zijn voor mij persoonlijk, maar ook voor mijn klanten. En nogmaals, die twee sluiten elkaar niet uit, toch? Ik werk meestal voor mensen aan zaken en zaken die voor mij belangrijk zijn. En dan kan ik de meest effectieve pleitbezorger zijn.”

Vasquez is ook van plan haar zichtbaarheid te gebruiken om licht te werpen op cruciale mondiale problemen. "Als ik de schijnwerpers kan veranderen in iets dat een licht werpt op wat belangrijk is in deze wereld, in de samenleving, doelen die belangrijk voor mij zijn en die mijn klanten ten goede komen, des te beter."

Aanbevolen: