Wat is 'liefde in de jungle'? Een gedetailleerde kijk op de realityshow van Discovery

Inhoudsopgave:

Wat is 'liefde in de jungle'? Een gedetailleerde kijk op de realityshow van Discovery
Wat is 'liefde in de jungle'? Een gedetailleerde kijk op de realityshow van Discovery
Anonim

Het dierenrijk kent enkele van de meest uitgebreide, flamboyante en riskante verkeringrituelen. De opzichtige vertoningen van een mannetje kunnen roofdieren in de buurt net zo effectief aantrekken als potentiële partners. Bovendien kan het trekken van de aandacht van een kannibalistische vrouw fataal zijn, waardoor een goedbedoelde verkering in een moord verandert. Ondanks deze tekortkomingen lijken verkeringsrituelen met dieren opmerkelijk goed te werken voor hun beoogde publiek.

Reality-tv-producenten bij Discovery+ lijken te denken dat verkering in het dierenrijk veel eenvoudiger en effectiever is in vergelijking met moderne menselijke dating. Zou het adopteren van paringsrituelen bij dieren de sleutel kunnen zijn tot succesvol daten in de 21e eeuw? De nieuwste reality-datingshow van de streamer, Love in the Jungle, zal proberen deze verbijsterende, enigszins vergezochte vraag te beantwoorden.

8 'Love In The Jungle' is een ingenieus dating-experiment

Discovery+ is ervan overtuigd dat het adopteren van paringsgewoonten bij dieren de volgende grote stap is in daten. De streamer heeft een groep hoopvolle singles gerekruteerd om deel te nemen aan wat misschien wel het meest absurde datingexperiment op televisie is. Volgens People volgt de zevendelige serie een groep singles die proberen liefde te vinden door uitsluitend te vertrouwen op verkeringsrituelen met dieren.

7 'Love In The Jungle' zal een diverse cast bevatten

Discovery+ heeft een cast van 14 leden gerekruteerd om deel te nemen aan het buitensporige dating-experiment. De trailer van de show bevat een diverse groep singles van begin tot midden twintig. De cast lijkt enthousiast over deelname aan de zelfspot en humoristische capriolen die het productieteam nodig heeft.

In de trailer geeft een niet nader genoemd mannelijk castlid commentaar op een aspect van het experiment en zegt: Het was heel raar, maar erg sexy en raar. Ik denk dat dit een nieuwe fetisj voor mij is.”

6 'Love In The Jungle'-cast zal vertrouwen op dierlijke instincten om liefde te vinden

Liefde in de Jungle-castleden moeten afzien van de beschaving en hun natuurlijke instincten aanscherpen. De deelnemers zullen deze oerinstincten op de proef stellen in een privé Colombiaans eco-reservaat.

Volgens Discovery biedt Love in the Jungle een kans voor de cast om "…hun innerlijke dieren los te laten en hun natuurlijke instincten aan te scherpen in het ultieme streven naar ware liefde."

5 Verbale communicatie wordt verboden op 'Love In The Jungle'

Love in the Jungle-deelnemers krijgen tijdens het filmen een astronomisch onmogelijke taak; echte romantische connecties aangaan zonder te spreken. Op echte paringswijze in het dierenrijk zal het productieteam verbale communicatie tussen castleden verbieden, waardoor alle uitwisselingen worden beperkt tot non-verbale signalen.

Volgens de streamer zal " Love in the Jungle de huiveringwekkende momenten oproepen en deelnemers laten zien die worstelen om verbinding te maken, te communiceren en te flirten zonder te spreken."

4 'Love In The Jungle'-cast zal deelnemen aan uitgebreide paringsrituelen

Love in the Jungle's 14-koppige cast zal naar verwachting deelnemen aan buitensporige paringsrituelen voor dieren tijdens het filmen. "Ze zullen vechten als agressieve padden, stutten als flamingo's en brullen als edelherten - allemaal in de hoop liefde te vinden." Het succes van de castleden bij het uitvoeren van deze verkeringrituelen zal vermoedelijk hun kansen bepalen om liefde te vinden in de show. Ondanks ongebreidelde speculatie blijft het onduidelijk hoe de paringsrituelen zullen werken. De trailer suggereert echter dat Love in the Jungle een vorm van verbanning zal bevatten voor castleden die haperen tijdens paringsrituelen.

3 'Love In The Jungle'-cast zal zich identificeren als dieren

Afgezien van deelname aan verkeringsrituelen met dieren en het achterwege laten van verbale communicatie, wordt van castleden ook verwacht dat ze echte dieren personifiëren.

Volgens de streamer: De veertien singles, die zich elk identificeren als een dier dat volgens hen het beste op hun persoonlijkheid lijkt, zullen elke week strijden in fysieke uitdagingen die gebaseerd zijn op echte paringsrituelen voor dieren. Trouw aan deze belofte, bevat de Love in the Jungle-trailer castleden die specifieke leden van het dierenrijk belichamen.

2 'Love In The Jungle' zal een humoristische verteller bevatten

Love in the Jungle's unieke uitgangspunt garandeert dat de show een tapijt zal zijn van heerlijke chaos en shenanigans. Desalniettemin hebben de makers van de show een verrukkelijke draai toegevoegd om maximaal plezier te garanderen; een humoristische Britse verteller.

Volgens het persbericht van Discovery wordt "Love in the Jungle op hilarische wijze verteld in de geest van klassieke natuurhistorische documentaires, en biedt deskundig observatie-inzicht in het dierlijke gedrag van de mens alsof het voor het eerst in het wild wordt gezien."

1 'Love In The Jungle'-productieteam en releasedatum

Love in the Jungle wordt geproduceerd door Boat Rocker Studios via Matador Content. The Biggest Loser executive producer en Matador Content's Chief Creative Officer, Todd Lubin, zal een executive producer zijn bij de show.

Samuel Brown van Matador Content en Jay Patterson en Scott Jeffress van Boat Rocker Studio zullen ook optreden als uitvoerende producenten van de show. Love in the Jungle zal naar verwachting zijn debuut maken op Discovery+ op 8 mei 2022.

Aanbevolen: