Hoe hebben Sarah Michelle Gellar en Freddie Prinze Jr. elkaar echt ontmoet?

Inhoudsopgave:

Hoe hebben Sarah Michelle Gellar en Freddie Prinze Jr. elkaar echt ontmoet?
Hoe hebben Sarah Michelle Gellar en Freddie Prinze Jr. elkaar echt ontmoet?
Anonim

Sarah Michelle Gellar en Freddie Prinze Jr. maken deel uit van de Hollywood-koppels die in de jaren '90 en het begin van de jaren 2000 de schermen regeerden en meer dan 20 jaar later nog steeds samen zijn. Het paar speelde in de cult-slasherfilm I Know What You Did Last Summer. Sarah is een actrice, producer en ondernemer die op 4-jarige leeftijd werd opgemerkt door een agent in New York City en haar Hollywood-carrière begon als een kindsterretje. Haar tv-doorbraak kwam pas in 1993, toen ze speelde in de ABC-soap All My Children.

De actrice is beter bekend om haar rol als Buffy Summers in Buffy The Vampire Slayer, waarin ze speelde van 1997 tot 2003. Ze kreeg brede erkenning voor deze rol en verdiende haar vele prijzen en nominaties. Aan de andere kant is Freddie Prinze Jr een acteur en producer, die sinds de jaren '90 in veel tv- en filmrollen speelde, waaronder de I Know What You Did Last Summer-franchise en Scooby-Doo. Hier zijn alle details van het liefdesverhaal van Sarah Michelle Gellar en Freddie Prinze Jr.

Hoe hebben Freddie Prinze Jr. en Sarah Michelle Gellar elkaar ontmoet?

In 2000 maakten Sarah en Freddie plannen om te gaan eten met een wederzijdse vriend, maar toen die vriend niet kwam opdagen, ging het paar door met hun plannen, aangezien ze elkaar al kenden van het filmen van I Know What You Afgelopen zomer samen gedaan. Sarah zei: "We hadden al heel veel diners gehad en om de een of andere reden voelde het die avond gewoon anders aan, en organisch ging het gewoon over in iets anders."

Bovendien deed de actrice iets in een luxe sushirestaurant dat haar toekomstige echtgenoot overrompelde. Volgens Delish herinnerde Prinze zich in een Facebook Live-interview in 2016: "Sarah kwam met me eten en we gingen zitten. Ze at alles, inclusief een krab die ze over de toonbank lieten lopen, doodde ze terwijl hij nog leefde in wat olie en zei: 'Het is popcorn, probeer het maar'." legitiem.'" Eén huwelijk, twee kinderen en meer dan twee decennia later gaan ze nog steeds samen naar dat restaurant voor het diner. Hun kinderen zijn Charlotte Grace (Charli) Prinze en Rocky James Prinze.

Waar zijn Freddie Prinze Jr. en Sarah Michelle Gellar getrouwd?

Beiden waren halverwege de twintig toen ze trouwden in Puerto Vallarta, Mexico, twee en een half jaar nadat ze begonnen te daten, ondanks dat ze verklaarden niet in het huwelijk te geloven. De acteur vertelde People, "op een dag wist ik gewoon dat we gingen trouwen en dat ik een aanzoek zou doen. Ik wist niet wanneer of hoe." De tortelduifjes vlogen zichzelf en 60 gasten naar een Mexicaans resort en trouwden op 1 september 2002. Echter, een aardbeving met een kracht van 4,6 op de schaal van Richter trof het gebied de dag nadat het paar zei: "Ja. Ondanks dit waren vrienden en familie het er allemaal over eens dat het weekend "het meest ongelooflijke" was. Ze lachten, dansten en deelden hun liefde.

Freddie Prinze Jr. en Sarah Michelle Gellar's netto waarde

Sarah Michelle Gellar en Freddie Prinze Jr.'s gecombineerde vermogen is ongeveer $ 30 miljoen. Naast het fortuin van haar acteercarrière, heeft Sarah Michelle een bedrijf genaamd Foodstirs, dat zowel baksets als een kookboek verkoopt. Hoewel ze tegenwoordig niet veel acteren, wonen ze nog steeds in LA. Sarah werd tijdens de pandemie ook gezien in een nieuw landhuis. Sarah en Freddie hadden vroeger een prachtig pand in de elite Bel Air-gemeenschap, maar toen ze rond 2013 naar Brentwood verhuisden, hielden ze genoeg van het nieuwe huis om te blijven.

Freddie Prinze Jr. en het oude huis van Sarah Michelle Gellar

In 2014 werd gemeld dat Sarah en Freddie hun oude staat in LA hadden vermeld op ongeveer $ 5,5 miljoen, en dat ze naar hun huidige huis verhuisden. De sterren kochten het nieuwe pand toen ze nog niet getrouwd waren in 2001 voor ongeveer $ 2,4 miljoen, en het werd al snel hun gezinswoning.

Het in 1991 gebouwde mini-herenhuis in traditionele stijl bevond zich aan Stonehenge Lane in de prestigieuze 24-uurs bewaakte gemeenschap van Bel-Air Crest. Het ligt op bijna een halve hectare grond en biedt privacy in celeb-stijl, grote kamers, een open plattegrond en een prachtig terrein. Binnen zijn 7.620 vierkante meter heeft het huis van Freddie en Sarah vijf bedden en vijf badkamers. Aangepaste afwerkingen, marmeren schouwen en prachtige verlichting vullen het interieur aan.

Een van de familiekamers had een neerklapbaar scherm en een projector, plafonds van 4,5 meter hoog, een open haard en openslaande deuren. De andere haarden bevonden zich in de woonkamer en de mastersuite. De keuken van de chef-kok had een granieten afwerking in het midden van het eiland en een schijnbaar eindeloze voorraad.

Deze ruimte keek uit op de familiekamer en op een zonovergoten ontbijthoek. Elders had een andere zitkamer leren banken en deed deze dienst als speelkamer met een pooltafel.

Sarah en Freddie hadden een luxe mastersuite met plafonds van 5 meter hoog, een open haard, een zithoek, een beschut balkon, op maat gemaakte dubbele inloopkasten en dubbele baden. Ze hadden ook een bibliotheek met houten panelen, een muur van ramen en een klassiek ontwerp - een recept voor een gelukkig huwelijk.

Aanbevolen: