Meghan McCain heeft groot probleem met 'The Real Housewives Of New York City

Inhoudsopgave:

Meghan McCain heeft groot probleem met 'The Real Housewives Of New York City
Meghan McCain heeft groot probleem met 'The Real Housewives Of New York City
Anonim

Meghan McCain heeft er vaak over gesproken dat ze een grote fan is van Bravo's Real Housewives-franchise. Ze staat bekend als co-host van The View, maar ze staat ook bekend om het maken van opmerkingen waar mensen het niet mee eens zijn, aangezien ze meerdere keren controversiële uitspraken heeft gedaan over The View. Hoewel ze ook een stem is geweest voor mensen die zich ondervertegenwoordigd voelen in de reguliere media.

Hoewel Meghan McCain The View heeft verlaten, krijgt ze nog steeds mensen aan het praten met haar meningen. Onlangs sprak ze zich uit over The Real Housewives of New York City, omdat ze er een groot probleem mee heeft. Laten we eens kijken naar wat ze zei.

Meghan's kritiek

Met de casting van de nieuwe RHONY-huisvrouw Eboni K. Williams heeft de cast gesproken over de verkiezingen van 2020 en andere problemen die naar voren zijn gekomen.

Meghan McCain deelde op The View dat ze RHONY nu te politiek vindt.

McCain zei: "Ik denk dat elke Amerikaan wordt overspoeld met zeer moeilijke, enge, vermoeiende, intense en ja, echt belangrijke gesprekken, vooral over ras, vooral in de afgelopen twee jaar. En waar dat past in de reality-tv-ruimte is een vraag voor mensen die in reality-televisie werken.” Ze zei dat de realityserie helemaal over "escapisme" ging en dat is nu niet het geval, aangezien Eboni K. Williams en Ramona Singer in het laatste seizoen van The Real Housewives Of New York City over ras spraken., "door het binnenhalen van deze moderne, zeer intense gesprekken zijn kijkers gestopt met kijken."

Eboni K. Williams

Volgens Vice.com, Eboni is een omroep- en familierecht- en civiele procesadvocaat, en zij en Ramona hebben dit seizoen een aantal moeilijke, verhitte discussies gehad. Eboni en Heather Thomson hebben ook gevochten, en Eboni sprak over de ruzie met Heather met Insider.com. Het was aanstootgevend dat Heather Eboni 'articuleren' noemde en Eboni tegen de publicatie zei: 'Om deze blanke vrouw, ondanks haar bedoelingen, in de ruimte van vertaler te laten stappen, bevordert het een verhaal dat er een onvermogen is om rechtstreeks contact met mij op te nemen in gedeelde menselijkheid. Ik hoef niet vertaald te worden, laat staan vertaald door een vrouw die geen adequate lens heeft van mijn ervaring of die me niet eens kent, behalve dat ze me 48 uur eerder heeft ontmoet. Dus op die manier denk ik dat Heather onproductief."

Het is absoluut belangrijk om serieuze gesprekken te voeren over The Real Housewives of New York City, en niet iedereen is het met Meghan McCain eens. Als een fan van de show die op Reddit is gepost, "is de show vol met raciale micro-agressies die vaak over het hoofd worden gezien." Ze vervolgden: "In seizoen 5 en 6 zijn er talloze opmerkingen over Heather's gebruik van vloeken of jargon. Ramona zegt vooral, wanneer iemand vloekt of grof gedrag vertoont, hoe het centrum is of 'zijn we in 150th street?' die toevallig in Haarlem is. Dit zijn uitspraken die als iemand die niet bekend is met NY city mij volledig te boven gingen, maar toch kwetsend zijn en negatieve stereotypen afdwingen."

Een meer diverse 'Real Housewives'-franchise

Volgens Bravotv.com deelde Eboni dat Sonja Morgan zeer behulpzaam is geweest. Eboni legde uit dat mensen moeten luisteren en "een open hart en een open geest" moeten hebben en dat Sonja dat kan in seizoen 13 van de show. Ze zei: "Dit zal niet de eerste keer zijn dat jullie haar met die energie zien verschijnen." Eboni had ook een inspirerende boodschap voor kijkers van RHONY: "Alles wat ik doe is onbeschaamd voor de bevrijding van mijn volk en de bevrijding van gemarginaliseerde groepen in dit land. Dat is wie ik ben, en ik zal me er niet voor schamen, ik zal me er niet voor verontschuldigen, en ik zal niet op een achterbank worden gezet omwille van RHONY."

Volgens Yahoo! Entertainment verscheen Andy Cohen op de podcast Going To Bed With Garcelle en legde uit waarom deze franchise al zo lang een gebrek aan diversiteit had. Het is absoluut een vraag waar veel mensen zich over hebben afgevraagd, en het is goed dat hij het heeft aangepakt. Andy zei: In de loop der jaren zijn er mensen geweest die we niet hebben gecast die gekleurde mensen waren … We wilden het echt goed doen, zodat we niet iemand casten die een huisvrouw voor één seizoen zou zijn of zoiets, 'Oh, nou, ze is saai' of ze paste niet. Ik denk gewoon dat het deze vicieuze cirkel was van het helemaal goed willen hebben. Het echte antwoord is: er is geen excuus. Het is slecht en er is geen excuus.'

Volgens Reality Blurb zal seizoen 14 filmen in 2022, en fans zullen een tijdje moeten wachten op de reünie-afleveringen, aangezien ze in september 2021 zullen filmen. Het zal interessant zijn om iedereen te horen praten over seizoen 13.

Aanbevolen: