Chris Hemsworth's beste films volgens IMDb

Inhoudsopgave:

Chris Hemsworth's beste films volgens IMDb
Chris Hemsworth's beste films volgens IMDb
Anonim

Australische acteur Chris Hemsworth werd beroemd op de Australische televisie als castlid van de populaire show Home and Away. Wat zijn Hollywood-carrière betreft, is Chris vooral bekend door het spelen van Thor in het Marvel Cinematic Universe en door rollen en blockbusters zoals Star Trek, Snow White and the Huntsman, Red Dawn en Men in Black: International.

De lijst van vandaag werpt een blik op welke van de films van Chris Hemsworth zijn meest succesvolle zijn - althans volgens IMDb. Van The Avengers tot Rush, blijf scrollen om te zien welke van de films van Chris zijn 10 hoogst gewaardeerde films zijn!

10 'Thor' (2011) - IMDb-beoordeling 7.0

Chris Hemsworth in Thor
Chris Hemsworth in Thor

De start van de lijst op plek 10 is de superheldenfilm Thor uit 2011 waarin Chris Hemsworth het titulaire personage speelt. De film - die het verhaal vertelt van god Thor die verstoten wordt om tussen mensen te leven - heeft momenteel een 7,0 beoordeling op IMDb. Naast Chris Hemsworth zijn er in de film ook Natalie Portman, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgård, Colm Feore, Ray Stevenson, Idris Elba, Kat Dennings, Rene Russo en Anthony Hopkins.

9 'Bad Times At The El Royale' (2018) - IMDb-beoordeling 7.1

Chris Hemsworth in slechte tijden in El Royale
Chris Hemsworth in slechte tijden in El Royale

De volgende op de lijst is de neo-noirthriller uit 2018, Bad Times At The El Royale, waarin Chris Hemsworth Billy Lee speelt. Naast Chris zijn er in de film ook Jeff Bridges, Cynthia Erivo, Dakota Johnson, Jon Hamm, Cailee Spaeny en Lewis Pullman te zien - en het vertelt het verhaal van vier vreemden die begin jaren zeventig inchecken in het El Royale Hotel. Momenteel heeft Bad Times At The El Royale een 7,1 rating op IMDb, waardoor het op plek nummer negen op de lijst van vandaag staat.

8 'Avengers: Age Of Ultron' (2015) - IMDb-beoordeling 7.3

Chris Hemsworth in Avengers Age of Ultron
Chris Hemsworth in Avengers Age of Ultron

Spot nummer acht op de lijst van vandaag gaat naar de superheldenfilm Avengers: Age Of Ultron uit 2015. De filmsterren Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Idris Elba, Stellan Skarsgård en Samuel L. Jackson, en daarin speelt Chris Hemsworth opnieuw Thor.

Avengers: Age Of Ultron - dat gaat over het superheldenteam The Avengers dat bestaat uit Ironman, Captain America, Thor, Hulk, Black Widow en Hawkeye - heeft momenteel een beoordeling van 7,3 op IMDb.

7 'Star Trek Into Darkness' (2013) - IMDb-beoordeling 7.7

Chris Hemsworth in Star Trek Into Darkness
Chris Hemsworth in Star Trek Into Darkness

Laten we verder gaan met de sci-fi-actiefilm Star Trek Into Darkness uit 2013 die momenteel een 7,7-beoordeling heeft op IMDb. In de film speelt Chris Hemsworth George Kirk en hij schittert naast John Cho, Benedict Cumberbatch, Alice Eve, Bruce Greenwood, Simon Pegg, Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana en Karl Urban. Star Trek Into Darkness is de 12e aflevering in de Star Trek-franchise en vertelt het verhaal van de bemanning van de Enterprise die vanuit hun eigen organisatie met terreur vecht.

6 'Star Trek' (2009) - IMDb-beoordeling 7.9

Chris Hemsworth in Star Trek
Chris Hemsworth in Star Trek

Over de beroemde franchise gesproken: de sci-fi-actiefilm Star Trek uit 2009, het elfde deel in de franchise, is de volgende op de lijst van vandaag. Nogmaals, Chris Hemsworth speelt George Kirk erin, en hij schittert naast de eerder genoemde cast. Momenteel heeft de populaire sci-fi-film een 7,9-beoordeling op IMDb, wat hem volgens het platform op plek zes van de beste films van Christ Hemsworth plaatst.

5 'Thor: Ragnarok' (2017) - IMDb-beoordeling 7.9

Chris Hemsworth in Thor Ragnarok
Chris Hemsworth in Thor Ragnarok

De top vijf van beste Chris Hemsworth-films is de superheldenfilm Thor: Ragnarok uit 2017. Nogmaals, Chris speelt Thor erin, en deze keer schittert hij naast Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Idris Elba, Jeff Goldblum, Tessa Thompson, Karl Urban, Mark Ruffalo en Anthony Hopkins. Momenteel heeft de film - die een vervolg is op Thor uit 2011 - een beoordeling van 7,9 op IMDb, wat betekent dat hij plek nummer vijf deelt met Star Trek.

4 'The Avengers' (2012) - IMDb-beoordeling 8.0

Chris Hemsworth in The Avengers
Chris Hemsworth in The Avengers

Spot nummer vier op de lijst van de beste films van Chris Hemsworth volgens IMDb gaat naar de superheldenfilm uit 2012 The Avengers, de eerste film in de populaire serie.

Zoals gezegd speelt Chris Thor erin en speelt hij samen met Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson en Jeremy Renner. Momenteel heeft The Avengers - dat het verhaal vertelt van de sterkste helden van de planeet die als een team samenkomen - een 8,0 beoordeling op IMDb.

3 'Rush' (2013) - IMDb-beoordeling 8.1

Chris Hemsworth in Rush
Chris Hemsworth in Rush

De top drie van beste Chris Hemsworth-films openen is de biografische sportfilm Rush uit 2013 waarin Chris Hemsworth de Britse coureur James Hunt speelt. Naast Chris speelt de film ook sterren en vertelt het het waargebeurde verhaal van de rivaliteit tussen autocoureurs James Hunt en Niki Lauda in de jaren zeventig. Momenteel heeft Rush een 8,1 beoordeling op IMDb.

2 'Avengers: Infinity War' (2018) - IMDb-beoordeling 8.4

Chris Hemsworth in Avengers Infinity War
Chris Hemsworth in Avengers Infinity War

De nummer twee op de lijst van vandaag is de superheldenfilm Avengers: Infinity War uit 2018, het derde deel in de Avengers-franchise. Wederom schittert Chris Hemsworth als Thor en is er een ensemblecast met onder meer Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch, Tom Holland, Chadwick Boseman, Elizabeth Olsen, Zoe Saldana, Josh Brolin en Chris Pratt. Momenteel heeft Avengers: Infinity War een 8,4 rating op IMDb.

1 'Avengers: Endgame' (2019) - IMDb-beoordeling 8.4

Chris Hemsworth in Avengers Endgame
Chris Hemsworth in Avengers Endgame

De lijst op plek nummer één is de superheldenfilm uit 2019, die ook de laatste aflevering is in de Avengers-franchise met de titel Avengers: Endgame. Nogmaals, de film bevat een ensemblecast en vervolgt het verhaal van de verwoestende gebeurtenis Avengers: Infinity War. Momenteel heeft Avengers: Endgame een 8.4 rating op IMDb, wat betekent dat technisch gezien plek nummer één deelt met Avengers: Infinity War.

Aanbevolen: