Kylie Jenner heeft een wassen beeld van $ 200.000 van Kris Jenner in haar huis

Inhoudsopgave:

Kylie Jenner heeft een wassen beeld van $ 200.000 van Kris Jenner in haar huis
Kylie Jenner heeft een wassen beeld van $ 200.000 van Kris Jenner in haar huis
Anonim

Het is een foto van Kardashian/Jenner. Kendell Jenner komt verveeld over. Kourtney Kardashian ziet eruit alsof iemand haar net heeft verteld over Scott Disick en zijn inmiddels ex Sofia Richie. Kylie Jenner zet haar sexy gezicht niet op. Kim Kardashian West, handen op de heupen, doet haar sexy no-nonsense pose. En Khloe K. ziet er gewoon gek uit. En voor hen zit de gulle oma Kris Jenner, met gekruiste benen in een regisseursstoel. Ze draagt haar favoriete Dolce & Gabbana smoking en heeft een veelbetekenende maar nauwelijks warme glimlach op haar gezicht. Het is een Kar-Jenner-scenario dat we al duizend keer eerder hebben gezien. De meiden doen waar de meiden goed in zijn: er goed uitzien en een houding uitstralen.

De foto is van de meisjes bij een première of lancering van een nieuw product, toch? Misschien een optreden bij een modeshow of filmpremière. Nee, het is een tentoonstelling van Madame Tussauds, een Kardashian-festijn waar giechelende tienermeisjes in de rij staan om selfies te maken met de meest beruchte familie op aarde. Arme, oude Rob kwam niet eens kijken.

Dus, dat is interessant, zeg je. Maar wat dan? Het eerste interessante is dat Momager Kris haar eigen replica van haar standbeeld, stoel en al heeft gekregen. En raad eens waar het eindigde? Ze zit, heel toepasselijk, op de eerste rij in de bar van Kylie Jenner. Het is een beetje griezelig. Nee, het is heel eng. Over heldenverering gesproken!

Stel je de verwarring van de kleine Stormi Webster voor als oma niet alleen niet praat, maar ook niet beweegt… ooit.

Dus hier is het verhaal van hoe Kris het standbeeld tot stand kwam en hoe ze in Kylie's bar terechtkwam.

Een familieaangelegenheid

Madame Tussaud's werkt al een tijdje aan standbeelden van de KarJenner-meisjes en eindigde uiteindelijk met Kourtney en Kris Jenner in 2019. Toen deden ze afgelopen mei de grote onthulling van de groep. Wat opmerkelijk is, is niet alleen hoe ze het uiterlijk en de lichamen van de KarJenners hebben vastgelegd, maar ook hoe Tussauds de karakters van de meisjes echt lijkt te hebben genageld. Van allemaal is Khloe de meest felle, zelfs een beetje eng.

Je zou denken dat Madame Tussauds de meisjes altijd bij elkaar zou hebben gehouden, maar de individuele standbeelden van de clan stonden over de hele wereld in Madame Tussauds en moesten voor de tentoonstelling naar New York worden verscheept. Dat was op zich al een hele oefening in onderhandelingen en transportlogistiek.

Je zou toch niet willen dat Khloe onderweg haar hoofd zou verliezen? Of misschien wel.

Voor de onthulling van de groep was er een foto-op van de nieuw voltooide standbeelden van Kris en Kourtney. De echte Kourtney was een no-show. Maar Kris kwam en bracht haar jongensspeeltje Corey Gamble mee. Corey heeft zijn hand over de schouder van het standbeeld gedrapeerd. Aha, zeiden roddels destijds. Hij draagt een trouwring. Helaas, het was niet waar.

Ooit afgevraagd hoe de zogenaamde sculpturen worden gemaakt? Het hele proces is een combinatie van een mini-Verenigde Naties en het lab van Dr. Frankenstein. Allereerst moet het onderwerp ooit in detail overeenkomen. In het geval van KarJenners betekende dat dat hun formidabele en soms woeste PR-machine elk (en we bedoelen elk) detail moest goedkeuren. Nee, we houden niet van de neus. Ja tegen het haar. De kleur van het gezicht is verkeerd. Enzovoort. Het kan maanden en maanden duren om het eens te worden over de details.

Dan moet het ding gebouwd worden. Ga een studio van Madame Tussauds binnen en je zult hoofden, handen, armen, benen, torso's en zelfs oogbollen zien liggen die wachten om in elkaar gezet te worden. Denk aan het laboratorium van Dr. Frankenstein. Het duurt zo'n 4 maanden en een bemanning van ongeveer een dozijn mensen om elk beeld af te krijgen. Elk lichaamsdeel is met de hand gemaakt (en goedgekeurd door het onderwerp). En de kosten? Het is ongeveer $ 200.000 per beeld.

Aan het eind van de dag was Kris Jenner zo enthousiast over haar mini-me dat ze vroeg om een replica van zichzelf om haar eigen te noemen. Blijkbaar stond het ding op de eerste rij op het kerstfeest van de familie in het huis van Kris. Kim schrok een beetje. De kleinkinderen vonden het een giller. Er werden zelfs wat selfies gemaakt met de wassen oma.

Kylie neemt het over

Kylie is de baby van het gezin. Miljardair of niet, ze is de oogappel van haar moeder. Ze is niet alleen de jongste, maar ze was ook een tijdlang de rijkste, pas onlangs overschaduwd toen Kim lid werd van de miljardairclub. En we weten hoeveel Momager Kris van geld houdt.

Misschien heeft Kylie mama gevraagd of haar wax-zelf langs mocht komen voor een logeerpartijtje. Het enige was dat ze nooit naar huis ging. Ze lijkt permanent geïnstalleerd, neergestreken in haar stoel aan de bar van Kylie. Gezien Kris' liefde voor een drankje of twee of drie, denken we dat de positionering zeer geschikt is.

Kylie zei stoutmoedig dat Kris' standbeeld bij haar was komen wonen. "Ze is nu van mij. Ik wil hierna geen sms'jes of telefoontjes meer van mijn zussen krijgen. Ze is van mij." Is dat afgodenaanbidding of zo?

Hoe dan ook, daar zit waxwork Kris te wachten op een drankje dat nooit zal komen. We vragen ons af wat de schoonmaker ervan vindt om het ding af te stoffen? Moet Madame Tussauds langskomen voor onderhoud? Ach, ze is een geweldige gespreksaanzet op feestjes. En, in tegenstelling tot de echte Kris, praat het beeld niet terug en geeft het geen ongewenst advies. Wat een opluchting!

Aanbevolen: