Wat er echt achter de schermen gebeurde tijdens de ongemakkelijke kus van James McAvoy en Angelina Jolie

Inhoudsopgave:

Wat er echt achter de schermen gebeurde tijdens de ongemakkelijke kus van James McAvoy en Angelina Jolie
Wat er echt achter de schermen gebeurde tijdens de ongemakkelijke kus van James McAvoy en Angelina Jolie
Anonim

Aanpassingen van stripboeken zijn een rage, en hoewel ze wisselvallig zijn, maken ze al jaren deel uit van de scène op het grote scherm. Ze vinden zelfs hun weg naar het kleine scherm, met aanpassingen zoals The Sandman als een van de meest verwachte projecten die er zijn.

Marvel en DC zijn meestal de grote jongens, maar in 2008 werd Wanted op zichzelf al een hit. De aanpassing speelde James McAvoy en Angelina Jolie, die tal van intieme momenten op het scherm begonnen. McAvoy begon openhartig over het filmen van die scènes met Jolie, en zijn woorden waren niet al te positief.

We hebben de details over wat hij erover zei hieronder.

James McAvoy is een getalenteerde acteur

Al sinds zijn tienerjaren is James McAvoy betrokken bij de wereld van professioneel acteren. Tijdens zijn bijna 30 jaar in het bedrijf heeft hij voortdurend laten zien dat hij een legitiem talent is, en mensen weten nu dat ze een geweldige prestatie kunnen verwachten wanneer hij bij een project betrokken is.

McAvoy heeft het allemaal gedaan in de acteerwereld. Hij speelde in zijn films, was te zien in succesvolle shows en heeft zelfs het podium betreden om live op te treden voor bewonderende fans. Terwijl hij dit doet, is hij erin geslaagd om regelmatig indruk te maken op het publiek.

Tot op heden zijn zijn betrokkenheid bij de Chronicles of Narnia-franchise en de X-Men-franchise zijn grootste prestaties in de filmwereld, maar hij heeft ook geweldig werk geleverd in de Unbreakable-franchise, en ook in de It-franchise.

McAvoy heeft tal van andere hits gehad, waaronder een ondergewaardeerde actiefilm uit de jaren 2000.

Hij speelde in 'Wanted' met Angelina Jolie

In 2008 speelden James McAvoy en Angelina Jolie samen de hoofdrol in de gezochte actiethriller. Gebaseerd op de stripboekminiserie van de legendarische Mark Millar, was Wanted een film die vanaf het begin klaar stond voor enorm succes aan de kassa.

De film was in staat om een score van 71% te behalen bij critici op Rotten Tomatoes, omdat het een aantal echt geweldige actiescènes te bieden had. Niemand verwachtte The Godfather, en hoewel de film zijn fouten heeft, was het een leuke spannende rit voor mensen om naar te kijken.

Aan de kassa kon de film bijna $ 350 miljoen verdienen. Dit was een solide terugkeer voor de studio en binnen de kortste keren werd een vervolg aangekondigd.

Helaas heeft het vervolg nooit het daglicht gezien. Nog maar twee jaar geleden sprak regisseur Timur Bekmambetov over het vervolg en hoe hij dingen zou veranderen, maar tot op heden is er niets in steen gebeiteld. Als er een vervolg komt, zullen fans van de eerste film zich graag naar de bioscoop haasten om hem te gaan zien.

De film zelf had een aantal sterke punten, vooral de chemie tussen McAvoy en Jolie. Hun kussende en intieme scènes waren een populair onderwerp in het interviewcircuit, maar het antwoord van McAvoy op deze vragen verraste sommige mensen.

Wat hij zei over haar kussen

Dus, hoe was het voor James McAvoy om Angelina Jolie op elkaar te klikken tijdens het filmen van Wanted? Toen hij met Today sprak, zei McAvoy: "Het was haar eerste dag, het was haar eerste scène. Ik was al twee weken op de set - het was als, 'Hé, hoe gaat het, leuk je te ontmoeten, ik ben James, oh, we gaan nu een kusscène doen!'"

Dat is een geweldige manier om een werkrelatie met een co-ster te beginnen.

Afzonderlijk sprak hij over het kussen van Jolie en het filmen van intieme scènes. Veel mannen zouden graag met hem van plaats zijn gewisseld, maar de acteur was brutaal eerlijk toen hij over de ervaring sprak.

"Het was ongemakkelijk, zweterig en niet erg leuk," zei hij.

Om eerlijk te zijn, de acteur zei wel dat deze scènes altijd moeilijk te maken zijn.

"Het is de bedoeling dat je als laatste zoent, maar uiteindelijk doe je het als eerste, net nadat je hebt ontbeten en je helemaal funky in de mond bent. Ik slaag er zelden in om volledig te zijn op het moment dat ik ooit een kusscène of de seksscène doe. Als ik echt in het moment was, dan zou ik me zorgen maken dat ik iemand aan het molesteren was, "zei hij.

Met enige uitleg is het begrijpelijk waarom McAvoy zich zo voelde toen hij deze scènes met Jolie uitvoerde. Er staat veel druk op beide partijen, en het is duidelijk dat hij liever een dialoog aan het filmen is dan wat knuffelen.

James McAvoy en Angelina Jolie waren geweldig samen in Wanted en mensen zouden ze graag weer samen zien werken. Misschien kunnen ze de volgende keer kussen en intieme scènes vermijden en gewoon vasthouden aan wat actie en dialoog.

Aanbevolen: