RHOBH': Dorit Kemsley's echtgenoot Paul wordt gepakt op een DUI-aanklacht

Inhoudsopgave:

RHOBH': Dorit Kemsley's echtgenoot Paul wordt gepakt op een DUI-aanklacht
RHOBH': Dorit Kemsley's echtgenoot Paul wordt gepakt op een DUI-aanklacht
Anonim

Dingen kunnen behoorlijk dramatisch worden op de set van The Real Housewives Of Beverly Hills, en dat lijkt waar te zijn voor Dorit's echtgenoot, Paul "PK" Kemsley. Na wat een doorsnee avondje uit had moeten zijn, werd PK gearresteerd voor rijden onder invloed van alcohol, wat de toch al zware pech waarmee dit stel onlangs werd geconfronteerd, nog groter maakte.

Het is nog maar een paar weken geleden dat Dorit oog in oog kwam te staan met overvallers die haar huis binnendrongen terwijl zij binnen was. Nu zal het paar de arrestatie van PK moeten verwerken, omdat hij gedwongen wordt de muziek onder ogen te zien op een ernstige aanklacht voor rijden onder invloed.

2021 is een stressvolle gebeurtenis gebleken voor dit paar, en dit is een extra complicatie waarmee ze nu te maken hebben.

Hier zijn de DUI-details van Paul PK Kemsley

PK heeft genoeg geld en middelen om voor zichzelf te zorgen na een avondje drinken, maar in de nacht van 23 november ging er iets mis. De resterende gevolgen van zijn slechte beslissing om die nacht te rijden, zullen nog geruime tijd voelbaar zijn, aangezien hij nu te maken krijgt met politie en justitie als hij van plan is deze aanklacht aan te vechten.

Het lijkt erop dat PK die avond met een paar vrienden uit eten en drinken ging en beweert dat hij 'een glas wijn' had gedronken. In alle opzichten is de kans groot dat hij meer heeft gedronken dan alleen dat ene glas.

Er is gemeld dat agenten de Bentley van PK in en uit het verkeer zagen rijden op de snelweg 101 in Los Angeles. Hij reed alleen, in de kleine uurtjes van de ochtend, en vertoonde duidelijke tekenen van dronkenschap.

Paul PK Kemsley wordt gearresteerd voor rijden onder invloed

Het duurde niet lang voordat de politie besefte dat PK onder invloed reed, en kort nadat hij was aangehouden, werd hij gearresteerd. Hij was naar verluidt meewerkend tijdens zijn ontmoeting met de politie, maar bleef aantonen dat hij niet op een nuchtere manier opereerde.

PK stemde ermee in een ademtest af te nemen op het politiebureau en werd vervolgens vervoerd. Toen hij zich aan de test onderwierp, blies hij over en werd korte tijd vastgehouden, voordat hij op eigen herkenning werd vrijgelaten.

Er is een lange weg te gaan voor PK, aangezien hij dit via de rechtbank zal moeten bestrijden, en dit is duidelijk het laatste wat hij en Dorit op dit moment nodig hadden.

Aanbevolen: