De verhaallijn voor seizoen 2 van 'The Kardashians' is onthuld

Inhoudsopgave:

De verhaallijn voor seizoen 2 van 'The Kardashians' is onthuld
De verhaallijn voor seizoen 2 van 'The Kardashians' is onthuld
Anonim

De Kardashians hebben net hun eerste seizoen afgerond, maar een van de belangrijkste aandachtspunten van het volgende seizoen is al onthuld, en fans kunnen een kijkje achter de schermen verwachten van het familiedrama met Blac Chyna.

Eerder dit jaar kwam de familie Kardashian-Jenner naar voren aan de succesvolle kant van Chyna's $ 100 miljoen lasterzaak tegen hen. Chyna klaagde oorspronkelijk Kris Jenner, Kylie Jenner, Khloe Kardashian en Kim Kardashian aan in 2018 nadat haar show Rob & Chyna was geannuleerd. Ze beweerde dat de familie zich opzettelijk had bemoeid met haar contract met E! Netwerk om de show stop te zetten.

Uiteindelijk heeft een rechter vastgesteld dat de Kardashian-Jenners Chyna niet hadden belasterd en haar daarom geen schadevergoeding verschuldigd waren.

Fans zullen niet in de Kardashian Vs. Blac Chyna Rechtszaal

Geen van het familiedrama met Chyna werd vertoond in het eerste seizoen van The Kardashians, hun spin-off Keeping Up with the Kardashians exclusief op Hulu. Er is echter bevestigd dat het drama volgend seizoen zal worden onderzocht, maar niet noodzakelijkerwijs op de manier waarop fans het misschien verwachten.

King benadrukte dat de familie niet wilde dat het debacle in de rechtszaal in zijn geheel zou worden gefilmd. Maar de camera's konden momenten buiten de rechtbank vastleggen toen de familie het drama besprak.

"Ze hebben grenzen. Ze zullen zeggen: 'We willen dit schot niet.'" ging King verder. "Ik respecteer dat absoluut. Maar dan zal er uiteindelijk een gesprek over zijn in een andere keer dat we filmen en we zullen dat op de een of andere manier vormgeven."

Ze voegde eraan toe: "Misschien hebben we het eerste deel van een gesprek niet behandeld, maar dan komt het organisch naar voren in een andere scène."

Chyna's juridische team heeft al gezworen in beroep te gaan tegen de beslissing van de rechtbank. Dus, de producenten van The Kardashians hebben mogelijk meer inhoud dan het tweede seizoen als de juridische strijd uit de hand loopt.

De laatste aflevering van seizoen één werd afgesloten met Khloe's reactie op het vaderschapschandaal van Tristan Thompson - de NBA-ster verwekte een kind terwijl hij een relatie had met Khloe. De reacties van haar zussen waren te zien in eerdere afleveringen. Kylie reageerde bijzonder hard en noemde Tristan de 'slechtste persoon ter wereld' terwijl ze het nieuws van Kim via de telefoon ontving.

Er is gemeld dat Khloe sindsdien met iemand nieuw is gaan daten, dus misschien zal haar mysterieuze man ook te zien zijn in het tweede seizoen van The Kardashians.

Aanbevolen: