RHOP': Nicki Minaj beschuldigt Ashley Darby van het hebben van geen verhaallijn

Inhoudsopgave:

RHOP': Nicki Minaj beschuldigt Ashley Darby van het hebben van geen verhaallijn
RHOP': Nicki Minaj beschuldigt Ashley Darby van het hebben van geen verhaallijn
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'RHOP' van 28 november 2021 worden hieronder besproken! Dat is een afsluiting van seizoen 6 van de Real Housewives of Potomac,jullie allemaal ! Hoewel het een seizoen van non-stop drama was, eindigde het op de perfecte manier. Toen werd aangekondigd dat Nicki Minaj de reünie zou hosten, konden Bravo-fans niet wachten om te zien wat ze naar de tafel brengt, en goed, ze bracht het en nog wat.

De 'Superbass'-rapper miste geen beat toen ze in de stoel van Andy Cohen zat, de leiding nam en geen castlid ongedeerd achterliet. Nicki ging zeker in op Candiace Dillard voor haar gebruik van autotune, en dwong haar om daar live te zingen en toen was Candiace echter niet het enige doelwit van Minaj.

Toen Nicki de leiding nam tijdens de reünie, sloeg ze geen moment over voordat ze op Ashley Darby mikte! Minaj beschuldigde Ashley ervan geen verhaallijn te hebben en speelde een sidekick van Gizelle Bryant. Dit zorgde ervoor dat fans en mede-castleden de mond gesnoerd werden over Nicki's moordende manieren, wat ons zeker allemaal met ontzag achterliet.

Nicki Minaj verrast de cast van 'RHOP'

Terwijl Andy Cohen altijd de leiding heeft over de Housewives-reünies, lijkt het alsof hij deze keer bereid was een stap opzij te zetten voor niemand minder dan Nicki Minaj. De rapper had eerder getweet dat ze de reünie wilde organiseren, waar fans het helemaal mee eens waren.

Hoewel het leek alsof Nicki maar wat aan het spelen was, lijkt het alsof ze dat niet was! Tijdens de eerdere afleveringen van de RHOP-reünie stuurde Nicki een videoboodschap naar de dames, waarin ze vertelde hoe groot fan van de show ze is en hoe graag ze erbij zou zijn. Nou, Nicki wachtte niet veel langer voordat hij de cast verraste nadat hij een fles tequila voor Andy tevoorschijn had gehaald.

Nicki gelooft dat Ashley Darby geen verhaallijn had

Nicki is gewend om regels te spugen, en tja… ze heeft ook reünie-reads op slot! Minaj verspilde absoluut geen tijd voordat ze op Ashley Darby en haar gebrek aan een verhaallijn mikte. Hoewel Darby's leven dit seizoen volledig in beeld was, met een nieuwe baby en zo, beschuldigde Nicki haar ervan dat er niet veel anders aan de hand was.

Nicki beschuldigde Ashley ervan zich vast te klampen aan Gizelle Bryant en haar vuile werk voor haar te doen om wat extra cameratijd te scoren. Dit gebeurde allemaal toen Ashley slechts 8 uur op de reis van het meisje ging voordat ze een grote bom liet vallen en vertrok, wat volgens Nicki nogal duister was, en een poging om voor de camera te landen.

Ondanks dat ze enthousiast was over Nicki's uiterlijk, wist de cast, voornamelijk Ashley, dat ze het meende zodra de vragen begonnen te worden. Hoewel Ashley snel haar gedrag verdedigde en beweerde dat ze in feite een verhaallijn buiten Gizelle had, is het duidelijk dat sommige fans het met Minaj eens zijn.

Nicki stelt vragen over Ashley's huwelijk met Michael Darby

Ashley's verhaallijn was niet het enige waar Nicki voor kwam. Minaj had ook een paar woorden over het huwelijk van Ashley en Michael Darby. Nicki vroeg Ashley, Mia en Karen dat als ze rijk waren op het moment dat ze hun oudere echtgenoten ontmoetten, ze dan met hen zouden zijn getrouwd?

Als het op Ashley's reactie aankwam, was het duidelijk dat Michaels geld zeker hielp, maar Ashley beweert dat ze zich altijd tot Michael aangetrokken voelde. De RHOP-ster zei verder dat ze zich fysiek tot hem aangetrokken voelde, en erg verliefd was op zijn "geestige gevoel voor humor" en hoe slim hij was. Geloofde Nicki haar? Dat is twijfelachtig!

Aanbevolen: