North West had een griezelig verzoek voor haar 9e verjaardag

Inhoudsopgave:

North West had een griezelig verzoek voor haar 9e verjaardag
North West had een griezelig verzoek voor haar 9e verjaardag
Anonim

North West heeft net haar 9e verjaardag gevierd, maar het lijkt erop dat ze een ongebruikelijk verzoek had over hoe ze haar speciale dag wilde doorbrengen.

Tijdens het verschijnen in The Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol, opende Kim Kardashian over North's hernieuwde liefde voor make-up met speciale effecten. "Ze doet echt goede wonden en littekens, ze is er echt goed in", vertelde de moeder van vier. Ze voegde eraan toe dat North zelfs lessen heeft gevolgd, wat het idee inspireerde om een verjaardagsfeestje met make-upthema te houden, maar met een twist.

Waarom North West een griezelige verjaardagsfeestje wilde

“Ze wilde een spookachtig verjaardagsfeestje met een wildernisthema houden. Dus nam ik ze mee op kamperen in de wildernis,' legde Kim uit. 'Ze wilde haar vriendinnen lesgeven. We namen ongeveer acht kinderen, acht meisjes, en we gingen kamperen in de wildernis."

Tijdens het nachtelijke feest leerde North haar vrienden hoe ze haar favoriete make-uplooks kon nabootsen, compleet met speciale effecten zoals nepbloed en littekens.

Dit was niet het enige verjaardagsfeestje van North. Dagen voor haar 15e verjaardag vierde North op een anime-themafeest. Een levensgrote Kuromi van Fantasy Magic Melody had interactie met de gasten, terwijl het huis van Kim was versierd met een bijpassend decor.

Een bron vertelde E! Nieuws dat North deelnam aan het plannen van het feest en zei dat ze "betrokken was bij het perfect maken van de dag".

Op haar eigenlijke verjaardag deelde de hele Kardashian-Jenner-familie lieve berichten aan North op sociale media. "Gefeliciteerd mijn baby, mijn bestie, mijn alles. Er is niemand zoals jij! Het meest eerlijke, creatieve, dwaze meisje met het beste hart", schreef Kim bij een reeks foto's van zichzelf en haar eerstgeborene.

Kris Jenner plaatste een soortgelijke post met een reeks foto's en schreef: "Gelukkige 9e verjaardag voor mijn mooie kleindochter North!!!! Ik kan niet geloven hoe snel je opgroeit!"

Kim deelt North met haar ex-man Kanye West. Het voormalige koppel rondde eerder dit jaar hun scheiding af. Ze zijn ook ouders van zonen Saint, 7, en Psalm, 3, en dochter Chicago, 5.

Ondanks haar jonge leeftijd staat North al bekend om haar liefde voor mode en schoonheid. Kim heeft toegegeven dat de 9-jarige een uitgesproken mening heeft en niet bang is om die te uiten. In maart onthulde Kim dat North vaak iets te zeggen heeft over wat ze draagt. "Ze zal altijd klagen als ik te veel zwart draag", zei Kim, terwijl ze haar dochter eigenwijs noemde.

Ze heeft ook gezegd dat North haar toevlucht zal nemen tot het beledigen van haar interieurkeuzes, en legt uit: "Ze denkt dat dit een opgraving voor mij is en ze zal zeggen:" Je huis is zo lelijk, het is helemaal wit! Wie leeft als deze?' Ze denkt gewoon dat het me raakt." Als één ding zeker is: North spreekt graag haar mening!

Aanbevolen: