Michael Cera had een bizar verzoek om Rihanna in 'This Is The End

Inhoudsopgave:

Michael Cera had een bizar verzoek om Rihanna in 'This Is The End
Michael Cera had een bizar verzoek om Rihanna in 'This Is The End
Anonim

In 2013 bereikte een kleine film genaamd This Is The End zijn weg naar de bioscoop, en de film werd al snel een komische hit die mensen moesten zien. Het bevatte een geweldige cast van acteurs zoals Seth Rogen, James Franco en nog veel meer, en deze met sterren bezaaide affaire was precies waar comedyfans naar op zoek waren toen het werd uitgebracht.

Michael Cera werd uiteindelijk een van de beste delen van de hele film, ondanks dat hij een kleinere rol had. Cera had een paar verzoeken op de set, waaronder een die betrekking had op zijn scène met Rihanna.

Laten we eens kijken hoe zijn verzoek ervoor zorgde dat hij door de zanger werd geslagen.

Michael Cera is een succesvolle acteur

Michael Cera zit al sinds eind jaren 90 in het acteerspel en is een artiest die van alles een beetje heeft kunnen doen. In plaats van alleen te gedijen op televisie of op het grote scherm, heeft de acteur succes gevonden in beide arena's.

Hoewel Cera een waslijst heeft met indrukwekkende televisiecredits, is zijn bekendste tot nu toe Arrested Development, en de serie heeft hem echt op de kaart gezet. Zijn blijvende erfenis met fans speelde hierin een grote rol, en Cera was in staat om van daaruit naar andere opmerkelijke projecten te springen.

Op het grote scherm was Cera te zien in films als Superbad, Juno, Nick and Norah's Infinite Playlist, Scott Pilgrim vs the World en The Lego Batman Movie. Cera heeft normaal gesproken een grote rol in grote projecten, maar een van zijn beroemdste acteercredits kwam eigenlijk voort uit een cameo-rol.

Hij had een memorabele cameo in 'This Is The End'

Dit is het einde van 2013 was een enorme hit aan de kassa, en de cameo van Michael Cera in de film was waanzinnig hilarisch.

In een gesprek met GQ spraken Evan Goldberg, die de film samen schreef en regisseerde, en de rest van de cast openhartig over de film. Een aantal dingen werden besproken, met name Cera's cameo in de film.

"We schreven dit waanzinnige personage voor hem, en zijn enige opmerking als acteur, waarvan het zeldzaam is om er maar één te hebben, is: 'Ik wil dit windjack dragen.' Het is zijn echte windjack, "zei Goldberg.

Cera bevestigde dit en zei: "Het was iets om je achter te verschuilen, denk ik. Het hielp mijn lichaamstaal om eraan te trekken en eraan te trekken - je weet wel, vreemd, jolig gedrag. Ik zei: 'Ik denk echt dat dat windjack me gaat helpen een grote klootzak te worden.'"

Goldberg sloot dit af door te zeggen: "Michael was als een orkaan van hilariteit. Alle andere acteurs, hij was degene naar wie ze keken, zoals: 'Dit is, zoiets, magisch.'"

Elk klein detail dat ervoor zorgde dat Michael Cera de fictieve versie van zichzelf speelde, werkte als een tierelier, en het is interessant om de rol te horen die hij speelde bij het ontwikkelen van de fysieke verschijning van zijn personage.

Blijkbaar was dit niet het enige dat Cera voorstelde tijdens het werken aan This Is The End.

Zijn brutale verzoek om Rihanna

Zoals fans te zien kregen in de film, maakten veel beroemdheden korte optredens, waaronder Rihanna. Op een gegeven moment slaat Michael Cera op Rihanna's achterste, waardoor hij een klap in zijn gezicht krijgt. Het bleek dat dit geen nep acteerwerk was, en het was eigenlijk iets waar Cera om vroeg.

In hun GQ-interview spraken Goldberg en Cera over deze scène.

En Michael zei tegen ons allemaal: 'Ik ga haar vragen of ik haar echt een klap op haar kont mag geven. Ik denk dat het de grap veel grappiger zal maken.' En we hadden zoiets van: 'Ja, ga er helemaal voor. Word gek.' En dus vroeg hij toestemming om de kont klap te doen, en ze zei: 'Je kunt het, maar ik kom veel harder terug.' Ze sloeg hem de eerste keer, de tweede keer, en we moesten allemaal lachen, en Michael zei: 'Oh, het doet pijn.' En zij lachte en hij lachte. En de derde keer denk ik dat ze zijn oor vasthield, en het verknoeide hem.' zei Goldberg.

"Het was alsof er een flitsbom afging. Er klonk een hoge toon in mijn oor en ik wist niet waar ik was," bevestigde Cera.

Michael Cera mocht de droom van elke man voor een kort moment waarmaken, maar door het slaan was hij na een paar takes uitgeput.

"Ze sloeg hem echt zes keer, en uiteindelijk zei hij: 'Ik kan dit niet meer'", zei Seth Rogen.

Michael Cera deed een gedurfd verzoek en het wierp zijn vruchten af, want het was een gedenkwaardige scène in de film.

Aanbevolen: