Cara Delevingne hield haar kalmte ondanks het verzoek van de interviewer om een dutje te doen

Inhoudsopgave:

Cara Delevingne hield haar kalmte ondanks het verzoek van de interviewer om een dutje te doen
Cara Delevingne hield haar kalmte ondanks het verzoek van de interviewer om een dutje te doen
Anonim

Dankzij het feit dat ze om verschillende redenen in de schijnwerpers staat, is Cara Delevingne een publiek figuur waar mensen meer over willen weten. Of het nu gaat om haar relatie met haar familie, een opmerkelijke vete waar ze in zit, of zelfs haar romantische relaties, mensen willen alles weten over Delevingne.

Tijdens haar jaren als acteerwerk deed ze veel interviews, en die verliepen grotendeels zoals gepland. Jaren geleden nam ze echter deel aan een interview dat om de verkeerde redenen viraal ging.

Laten we terugblikken op dit uiterst ongemakkelijke interview voor Paper Towns.

Cara Delevingne is een populair figuur

Cara Delevingne is al geruime tijd een opvallende naam in mediakringen. Delevigne kwam uit een extreem rijke familie in Engeland, werd uiteindelijk een model en hield zich bezig met een beetje van alles op het gebied van entertainment.

Delevingne bracht een jaar door met modellenwerk voordat hij doorbrak en mainstream succes vond. Toen dit eenmaal op zijn plaats viel, kwamen er kansen en begon ze ervan te profiteren, waardoor ze in vele kringen naam maakte.

Al snel maakte het modellenwerk plaats voor acteren, en ze boekt al jaren vooruitgang op dat gebied. Hoewel ze een aantal matte affaires heeft gehad, heeft Delevingne in een aantal opmerkelijke filmprojecten gezeten. Films als Pan en Suicide Squad zijn enkele opmerkelijke onderdelen van haar filmografie.

Op tv schittert ze momenteel op Carnival Row naast Orlando Bloom.

Toen ze sprak over haar personage, Vignette, vertelde de actrice aan Collider: "Ik was geïntrigeerd door Vignette omdat ze zo mysterieus is en het vuur in haar gewoon verzengend was, maar ik wist niet waarom ze dat vuur had. Dus de intrige was enorm, maar ook het uitgangspunt van de show was zo ongelooflijk."

Eerder in haar acteercarrière speelde Delevingne in een film die een succesvolle aanpassing was.

Delevingne speelde in 'Paper Towns'

In 2015 speelde de actrice in Paper Towns, dat gebaseerd was op de gelijknamige roman. De film had veel hype eromheen, en uiteindelijk had het een succesvolle bioscooprelease.

Cara Delevingne stond toen misschien niet bekend om haar acteerprestaties, maar ze kon de wereld laten zien wat ze kon toen ze in de film speelde.

Helaas vond niet iedereen de aanpassing geweldig. Op Rotten Tomatoes heeft de film 58% bij critici en 47% bij het publiek. Niet precies waar de studio op hoopte, maar nadat we wereldwijd meer dan $ 80 miljoen hebben verdiend met een kleiner budget, weten we zeker dat ze het goed vinden met hoe de dingen zijn verlopen.

Over het algemeen ging het goed met de film, maar terwijl hij de film promootte, nam Delevingne deel aan een interview dat haastig de krantenkoppen stal.

Ze had een ongemakkelijk interview om de film te promoten

Toen we met Good Day Sacramento spraken, liep het tijdens het interview van Delevingne uit de rails, wat leidde tot een viraal moment dat sommige mensen nog steeds niet kunnen vergeten.

Over het algemeen is het interview zelf niet om over naar huis te schrijven, maar het werd pas echt interessant toen de interviewer de ster neerbuigend overtrof en haar op een gegeven moment vroeg of ze zelfs het boek had gelezen waarop de film was gebaseerd.

Delevingne leek te proberen de zaken op een rijtje te zetten en haar eigen soort humor in haar reacties te injecteren, maar uiteindelijk verklaarde een van de presentatoren dat de actrice meer opgewonden leek in andere interviews.

"De première was gisteravond. Het was een zeer emotionele avond, het voelde als het einde van een tijdperk. Maar ik ben niet minder opgewonden dan een paar weken geleden," zei ze.

In plaats van dat alles glad werd, besloten de presentatoren van de show het nog erger te maken door het interview voort te zetten en dit juweeltje te laten vallen.

"We laten je een dutje doen, misschien een Red Bull nemen, wat dacht je ervan ", vroegen ze.

Mensen waren oprecht verbijsterd toen dit interview de ronde begon te doen op internet, en er kwam een polariserende reactie op. Sommigen vonden dat Good Day Sacramento wat meer rust had moeten hebben, terwijl anderen vonden dat Delevingne de plicht had om enthousiaster te zijn.

Voor co-presentator van The View, zei Nicole Wallace: "Als je een beroemde filmster bent en je mag naar een lokale nieuwsshow om een film te promoten waarvan je wilt dat mensen $ 18 uitgeven om te gaan kijk, je mag je niet als een eikel gedragen."

De clip is voor iedereen beschikbaar om te zien, dus bekijk hem en kijk hoe ongemakkelijk het werd toen Cara Delevingne sprak met Good Day Sacramento.

Aanbevolen: