Fans denken dat Brad Pitt een narcist was toen hij deze geliefde film doorgaf

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Brad Pitt een narcist was toen hij deze geliefde film doorgaf
Fans denken dat Brad Pitt een narcist was toen hij deze geliefde film doorgaf
Anonim

In een ideale wereld zou iedereen die veel succes boekt zichzelf op de been houden. In werkelijkheid kent iedereen echter wel iemand die hun succes in een bepaalde arena naar hun hoofd heeft laten stijgen. In feite zijn er veel mensen die hun ego op de een of andere manier uit de hand hebben laten lopen, ook al hebben ze niet zoveel succes in hun leven.

Gezien het feit dat zoveel gewone mensen enorme ego's hebben, is het dan een verrassing dat veel filmsterren de wereld van zichzelf denken? Toch zouden de meeste mensen graag denken dat hun favoriete filmsterren relatief nuchter zijn gebleven. Helaas voor mensen die wilden geloven dat Brad Pitt niet narcistisch is, heeft hij naar verluidt een bekende filmrol afgewezen om redenen waardoor hij een egomaniak lijkt.

Pitt's Superstar-status

Als het gaat om de overgrote meerderheid van professionele acteurs, wordt een groot deel van hun leven ingenomen door het wachten om auditie te doen voor rollen die ze nooit krijgen. Aan de andere kant zijn er een handvol acteurs die zoveel succes hebben behaald dat ze het zich kunnen veroorloven om regelmatig een rol af te wijzen.

Gedurende zijn lange carrière speelde Brad Pitt in een lange lijst van veelgeprezen films die de geschiedenis in zullen gaan als groten aller tijden. Wat nog belangrijker is in termen van zijn carrière, is dat Pitt de headliner was van vele films die grote zaken deden aan de kassa. Vanwege die feiten is Pitt een van die acteurs die de luxe heeft om regelmatig veel van de filmrollen die hem worden aangeboden af te wijzen.

Pitts afgewezen rollen

Hoewel het logisch is dat Brad Pitt in een positie verkeert om regelmatig filmrollen af te wijzen, hebben sommige mensen misschien aangenomen dat hij niet al te veel succesvolle films heeft doorgegeven. Het blijkt echter dat Pitt in de loop der jaren veel geliefde films heeft doorgegeven. In tegenstelling tot de acteur die de kans om samen met Pitt te spelen afwees vanwege intieme scènes, gaf Pitt vaak filmrollen door, simpelweg omdat de rol hem niet aansprak.

Helaas voor Brad Pitt wees hij de kans af om te schitteren in een film die volgens sommigen de beste aller tijden is, The Shawshank Redemption. Gevraagd om Tommy Williams in de film te spelen, een cruciaal personage voor het plot van de film dat te vaak over het hoofd wordt gezien, had Pitt fantastisch kunnen zijn in de rol.

Tegenwoordig staan de meeste filmsterren vooral bekend om hun rollen in grote filmfranchises. Afgezien van de hoofdrol in de films van de Ocean, heeft Brad Pitt zijn carrière besteed aan het headlinen van op zichzelf staande films. Het bleek echter dat Pitt de kans kreeg om in een aantal andere filmseries te schitteren. Uiteindelijk wees Pitt de kans af om Neo en Jason Bourne van The Matrix te spelen.

Sommige van de andere films die Brad Pitt de kans kreeg om te headlinen, zijn onder meer Almost Famous, Apollo 13, The Departed, Kick-Ass, Backdraft en American Psycho. Aan de positieve kant, toen hem werd gevraagd over het doorgeven van The Shawshank Redemption, legde Pitt uit hoe gezond hij denkt over de rollen die hij afwees. "Ik geloof gewoon in de manier waarop dingen werken, en dat was de rol van iemand anders."

Narcistische reden

Als mensen kijken naar alle gedenkwaardige filmrollen die Brad Pitt tijdens zijn carrière heeft doorgegeven, kunnen sommige waarnemers het misschien moeilijk te doorgronden. Desondanks moet het vanzelfsprekend zijn dat Pitt niemand een verklaring schuldig is voor zijn keuzes. Dat gezegd hebbende, als Pitt een verklaring geeft, is het volkomen redelijk dat andere mensen zijn redenen beoordelen.

Tot nu toe is in dit artikel niet ingegaan op het feit dat Brad Pitt de kans om de hoofdrol te spelen in een van de meest geliefde romcoms ooit gemaakt, About A Boy, afwees. Volgens rapporten is de reden waarom Pitt About A Boy doorgaf, dat hij niet het idee kocht dat een aantrekkelijke man zou moeten doen alsof hij een alleenstaande vader is om vrouwen te krijgen.

Als je verder nadenkt over Pitts gerapporteerde reden om About A Boy door te geven, lijkt het al snel alsof zijn reden erg narcistisch is. Het komt tenslotte neer op het idee dat Pitt het idee niet heeft gekocht dat iemand die zo knap is als hij, moeite zou hebben om voortdurend nieuwe vrouwen te verleiden. Of mensen het nu wel of niet eens zijn met Pitts kijk op zijn eigen vermogen om nieuwe vrouwen aan te trekken op basis van alleen zijn uiterlijk, het is behoorlijk egoïstisch van hem om zo te denken.

Het feit dat Brad Pitt About A Boy doorgaf, werkte natuurlijk perfect. Hugh Grant heeft tenslotte geweldig werk geleverd door het hoofdpersonage van de film te spelen. Bovendien is het geweldige aan About A Boy dat het een typisch Britse film is, dus het idee dat een Amerikaan de hoofdrol speelt, lijkt verkeerd.

Aanbevolen: