Deze beroemdheden willen geen kinderen (en waarom?)

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden willen geen kinderen (en waarom?)
Deze beroemdheden willen geen kinderen (en waarom?)
Anonim

Ouder zijn kan een van de moeilijkste uitdagingen zijn die een persoon ooit krijgt. Beroemdheden zijn niet immuun voor deze uitdagingen wanneer ze ervoor kiezen om een ouder te zijn. Het opvoeden van kinderen gaat met ups en downs en loopt soms uit op een ramp. Als het ouderschap niet goed wordt gedaan, worden de kinderen vaak aan hun lot overgelaten in een giftige situatie waar ze geen controle over hebben. Ouderschap is echter niet allemaal eng. Sommige beroemdheden in Hollywood zijn geweldige ouders. Sommige beroemdheden willen zich echter helemaal afmelden voor het optreden van mama en papa. Hier zijn acht beroemdheden die geen kinderen willen:

9 Issa Rae

Issa Rae is een bekende actrice, komiek, producer en schrijfster. Haar bekendheid kwam voort uit haar unieke YouTube-serie Awkward Black Girl. Meer recentelijk is ze verantwoordelijk voor de enorme hitshow op HBO, Insecure. Ze heeft een mooie relatie met Louis Dame en is echt gelukkig. Ze wil nu helemaal geen kinderen. Ze houdt van haar leven zoals het is, en "geniet van het egoïsme" om voor niemand te hoeven zorgen.

8 Ina Garten

Deze beschermeling van Martha Stewart staat bekend om haar geweldige vaardigheden als auteur en voor het hosten van de show Barefoot Contessa op het Food Network. Met mentoren als Eli Zabar en Anna Pump heeft ze een zeer succesvolle carrière opgebouwd. Ze is al een tijdje getrouwd met Jeff Garten en heeft ervoor gekozen om het ouderschap op te zeggen. Ze heeft het gevoel dat kinderen haar leven anders zouden hebben gemaakt, en hij houdt van wat haar leven is.

7 Sarah Paulson

Sarah Paulson is een bekende en zeer succesvolle Amerikaanse actrice. Ze wordt geroemd om haar rollen in Ratched, American Horror Story en meer. Ze heeft een Primetime Emmy Award en een Golden Globe gewonnen. Ze is echt op de top van haar spel. Toen haar werd gevraagd over het krijgen van kinderen, zei ze dat ze er te oud voor werd.

6 Lily Tomlin

Lily Tomlin is een duizendpoot. Ze is een actrice, zangeres, schrijver, komiek en producer. Haar carrière zit vol met haar passies, en daar houdt ze van. Haar carrière begon halverwege de jaren '60 tijdens haar rol in het tv-programma Rowan en Martin's Laugh-in. Wat betreft kinderen is ze dankbaar dat ze er nooit een heeft gehad. Ze heeft niet het gevoel dat er in haar leven ruimte was of is voor kinderen.

5 Sandra Oh

Deze Canadees-Amerikaanse actrice is vooral bekend van haar rollen in de tv-shows Grey's Anatomy en de populaire HBO-komedie Arliss. Ze wordt ook gevierd voor haar rol als Eve Polastri in de thrillerserie Killing Eve. Sandra Oh houdt van kinderen, maar wil er zelf geen. Ze is tevreden door gewoon een toegewijde tante te zijn, en veel van haar vrienden hebben kinderen waar ze ook van kan houden.

4 Stevie Nicks

Deze legendarische singer-songwriter heeft haar stempel gedrukt op de muziekgeschiedenis. Ze staat bekend om haar geweldige werk met de band Fleetwood Mac en om haar solocarrière in de muziek. Fleetwood Mac was een nachtelijke sensatie die haar beroemd maakte toen ze jonger was. Stevie Nicks wilde haar focus niet verleggen van muziek, dus ze heeft nooit kinderen gekregen. Ze was in de jaren 70 een keer zwanger, maar onderging een abortus zodat ze haar carrière kon voortzetten.

3 John Cena

John Cena is een van de bekendste professionele worstelaars in de geschiedenis. Hij heeft een zeer succesvolle carrière en is eigenlijk een begrip. John Cena werkt ook graag met kinderen. Hij is echter niet van plan kinderen te krijgen met zijn vrouw, Shay Shariatzadeh. Hij weet hoe het zijn van een ouder een enorme uitdaging is. Hij weet dat het al hard werken is om zijn schema in evenwicht te houden, en kinderen zouden er een ethisch probleem van maken dat hij nu niet kan verdragen.

2 Keanu Reeves

Keanu Reeves is een Canadese superster die bekend staat om zijn rollen in de Matrix-films en de John Wick-films. Keanu is gespecialiseerd in het spelen van zeer intense karakters, dus het zal je misschien verbazen dat hij graag kinderen ondersteunt. Hij heeft echter geen plannen om zelf kinderen te krijgen. Hij gelooft echt dat hij er nu gewoon te oud voor is.

1 Dolly Parton

Dolly Parton is een van de meest invloedrijke pioniers van haar generatie. Vanaf het allereerste begin van haar carrière wilde ze mensen empoweren. Een van haar belangrijkste aandachtspunten is het helpen van kinderen om te leren lezen en onderwijs te krijgen. Ze heeft haar eigen stichtingen opgericht om deze doelen te helpen. Haar liefde voor het ondersteunen van kinderen betekent echter niet dat ze zelf kinderen wil. Ze wil geen kinderen omdat ze vrijheid wil. Haar man, Carl Thomas Dean, is onafhankelijk en zij ook. Kinderen zouden een moersleutel in hun beide plannen hebben gegooid.

Aanbevolen: