Deze host heeft de plek van Oprah Winfrey in haar talkshow afgewezen

Inhoudsopgave:

Deze host heeft de plek van Oprah Winfrey in haar talkshow afgewezen
Deze host heeft de plek van Oprah Winfrey in haar talkshow afgewezen
Anonim

Oprah Winfrey heeft nogal de Midas-touch. Haar geweldige interviews zijn altijd trending en de boeken die ze promoot in haar boekenclub worden instant bestsellers. Dus het is gek dat een presentatrice ooit haar invloedrijke plek in haar populaire talkshow afwees. Hier is het echte verhaal erachter.

Gayle King verwierp het aanbod om Oprah Winfrey te vervangen

Gayle King, die al meer dan 40 jaar bevriend is met Winfrey, werd ooit aangeboden om de koningin van de talk-tv overdag te vervangen. De CBS-zender heeft onlangs in de webserie van Drew Barrymore, The Art of the Interview, onthuld dat ze de "enorme kans" om prioriteit te geven aan haar kinderen heeft afgewezen."Het zou geweldig zijn voor mij, het zou echt geweldig zijn voor mij", zei King tegen de actrice. "Maar dat zou niet eerlijk zijn tegenover hen." De journaliste herinnerde zich ook dat Winfrey destijds met haar show wilde stoppen om zich te concentreren op acteren.

"[Winfrey] had het erover om de show op te geven omdat ze wilde gaan acteren. Ze wilde gaan acteren, ze wilde fulltime acteren omdat ze van acteren hield", vertelde King. "Dus haar plan was: 'Jij verhuist naar Chicago en we nemen je op in de show, dus aan het einde van het jaar kan ik het stokje een beetje doorgeven.' En ik was echt … stel je een enorme kans voor. Ik was daar erg enthousiast over. En de kinderen waren, weet je, we waren gescheiden, dus ze waren nog jong en toen realiseerde ik me dat dat niet eerlijk voor hen zou zijn."

De tv-presentator is co-ouders van een dochter, Kirby, en zoon, William Jr., met haar ex-man, William Bumpus. King trouwde in 1982 met Bumpus. Hun huwelijk eindigde in 1993 nadat ze ontdekte dat hij vals speelde."Dit was in de dagen voordat mobiele telefoons en de luchtvaartmaatschappij belden en zeiden: 'Je vlucht is geannuleerd, maar we kunnen je op een vlucht krijgen als je nu vertrekt'", vertelde King aan Winfrey over de tijd dat ze erachter kwam. "Dus ik gooide de kinderen in de auto, we haastten ons naar het vliegveld. Ik kwam thuis, eigenlijk een dag te vroeg. Hij verwachtte me niet te zien en ik verwachtte haar niet. Ze was getrouwd en ze waren vrienden van ons."

Inside Gayle King & Oprah Winfrey's oude vriendschap

King en Winfrey's vriendschap gaat helemaal terug tot 1976, toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten als 20-jarige journalisten. In de uitgave van O, The Oprah Magazine van augustus 2006, onthulden de twee dat hun vriendschap zich echt ontwikkelde toen Winfrey King vroeg om bij haar te blijven tijdens een sneeuwstorm. "We werden die eerste nacht vrienden omdat ik voor het eerst iemand ontmoette die volgens mij op mij leek", vertelde King. “Ik had nog nooit zo iemand ontmoet. Zeker niet een ander zwart meisje. Ik ben opgegroeid in een geheel blanke gemeenschap."

"Het is dat hele wezen-de-vreemde-meisje-uit ding - we pasten niet in de perceptie van iedereen van hoe het is om een zwarte meid te zijn," voegde Winfrey eraan toe, waarop King antwoordde: "Maar we hadden nog steeds een heel sterk gevoel om zwart te zijn en waren erg trots dat we zwart waren. Dus om nog zo'n zwart meisje te ontmoeten was, wow!" Winfrey was ook een sterk steunsysteem voor King tijdens haar scheiding van haar ex-man. "Het was een verschrikkelijk moment en iedereen die op die manier is verraden, in je eigen huis, je weet hoe dat je geest vernietigt. Hoe het je verbrijzelt", zei Winfrey over de ontrouw van Bumpus.

"Dus als iemand vals gaat spelen, breng die persoon dan niet naar je huis," vervolgde ze, eraan toevoegend dat King niets anders was dan een goede moeder en echtgenote. "Dat is het meest respectloze wat je kunt doen. Maar desondanks was je het soort moeder dat nooit iets negatiefs zei over je kinderen, die wilde dat hun vader nog steeds betrokken was bij hun leven en het hem mogelijk maakte om nog in hun leven zijn. Waarom?"

Het geheim van Gayle King & Oprah Winfrey's blijvende vriendschap

Winfrey onthulde via Instagram dat 'gelukkig zijn met hun eigen leven' de sleutel is tot haar decennialange vriendschap met King. "Ik kan je niet vertellen hoe vaak mensen me aan hun beste vrienden hebben voorgesteld als 'She's my Gayle'. De reden dat onze vriendschap al meer dan 40 jaar werkt, zonder ruzie of ruzie, is dat we altijd blij zijn geweest met ons eigen leven", schreef de miljardair naast een foto van hen op de cover van Oprah Magazine.

"Een echte vriend kan niet jaloers op je zijn, of op wat voor manier dan ook misbruik van je willen maken", vervolgde Winfrey. "Sinds we elkaar in 1976 ontmoetten, doen we hetzelfde. Luisteren. Praten. Lachen (veel). Dromen bouwen. Juichen. Een schouder zijn om op uit te huilen. De waarheid spreken. De waarheid zijn."

Aanbevolen: