Lynne Spears zweert dat ze gewoon het beste wil voor dochter Britney

Inhoudsopgave:

Lynne Spears zweert dat ze gewoon het beste wil voor dochter Britney
Lynne Spears zweert dat ze gewoon het beste wil voor dochter Britney
Anonim

Britney Spears staat sinds het einde van haar conservatorium vorig jaar op moeilijke voet met haar familie, en koos er zelfs voor om ze eerder deze maand buiten haar huwelijk met Sam Asghari te laten. Haar moeder Lynne Spears beweert echter dat er geen kwaad bloed is. Na alles wil ze haar dochter gewoon gelukkig zien.

Volgens Page Six werd Lynne donderdag benaderd door paparazzi toen ze LAX verliet. Een van de fotografen vroeg haar mening over het feit dat ze niet was uitgenodigd voor het huwelijk van Britney. "Ik wil gewoon dat ze gelukkig is," antwoordde Lynne terwijl ze verder liep naar haar auto.

Britneys moeder blijft proberen aardig te zijn

Britney en Sam trouwden op 9 juni in haar herenhuis in Californië. Het paar verloofde zich afgelopen september nadat Britney de rechtbank had verteld dat haar voogdij haar verhinderde om te trouwen en ook haar anticonceptie afschafte.

Hoewel haar familie niet aanwezig was, werden verschillende beroemde gezichten uitgenodigd voor de soiree, waaronder Madonna, Drew Barrymore, Paris Hilton, Donatella Versace en Selena Gomez.

Hoewel Britney's moeder van de bruiloft werd weggestuurd, sprak ze online goede wensen uit in de opmerkingen van Britney's trouwfoto's. “Je ziet er stralend en zo gelukkig uit!” Lynne merkte op. “Jouw bruiloft is de ‘Droom’ bruiloft! En als je het in huis hebt, is het zo sentimenteel en speciaal! Ik ben zooo blij voor je! Ik hou van je!”

Ook op de bruiloft ontbraken Britney's zonen, Sean Preston, 16, en Jayden, 15, die ze deelt met haar ex-man Kevin Federline. Zijn advocaat gaf een verklaring af waarin stond dat de jongens er niet zouden zijn, maar blij waren voor hun moeder.

Er werd aanvankelijk gemeld dat Britneys broer, Bryan Spears, was uitgenodigd voor haar bruiloft, hoewel hij zich op het laatste moment terugtrok. Maar Britney ging later naar sociale media om de geruchten te ontkennen. Ze zegt dat hij in de eerste plaats nooit was uitgenodigd.

"Je bent nooit uitgenodigd op mijn bruiloft", schreef de zangeres op Instagram. "Denk je echt dat ik mijn broer daar wil hebben die me 4 jaar lang nee heeft gezegd tegen een Jack en coke???"

Eén persoon die onuitgenodigd op het feest verscheen, was Britneys ex-man Jason Alexander. Hij werd gearresteerd nadat hij haar eigendom had bestormd.

Ondanks Lynne's pogingen om aardig te zijn, lijkt het erop dat Britney zich in het verleden zal blijven distantiëren van haar familie met zowel het conservatorium als de bruiloft. Kan iemand haar de schuld geven, gezien wat ze heeft meegemaakt?

Aanbevolen: