De gekke waarheid over hoe Madeline Zima werd gecast in 'Twin Peaks

Inhoudsopgave:

De gekke waarheid over hoe Madeline Zima werd gecast in 'Twin Peaks
De gekke waarheid over hoe Madeline Zima werd gecast in 'Twin Peaks
Anonim

Madeline Zima heeft een behoorlijke carrière achter de rug sinds ze in de klassieke sitcom, The Nanny, speelde. Tot de mijlpalen van haar werk sinds de Fran Dresher-komedie behoren talrijke samenwerkingen met haar besties Aly en AJ Michalka, wier comeback werd geholpen door TikTok, Mia speelde op Californication en de hoofdrol speelde als Tracey in de korte revival van Twin Peaks uit 2017.

David Lynch's cultklassieker uit de jaren 90-drama heeft decennialang in de hoofden van zijn diehard fans gewoond. Het was dus logisch dat hij een korte vervolgserie deed. Natuurlijk hadden tonnen acteurs graag willen vechten voor een rol erin. Misschien had Madeline Zima geweten waarvoor ze auditie deed toen haar agent haar stuurde voor een ontmoeting met de casting director. In plaats daarvan ging ze volkomen blind naar het project waar ze zin in had…

Wat is er gebeurd bij Madeline Zima's Crazy Twin Peaks Audition?

Tijdens een interview in 2017 met Vulture legde Madeline Zima uit dat ze geen idee had dat ze auditie deed voor de revival van Twin Peaks. Ze had geruchten gehoord dat er een David Lynch-project in omloop was, maar ze heeft twee en twee niet bij elkaar opgeteld.

"Het was niet zoals een normale auditie. Ik zat en had een gesprek met de casting director, Johanna Ray, die me daadwerkelijk castte toen ik jonger was in een ander project, maar ik weet niet of ze het zich herinnerde dat of niet. Ze is ongelooflijk, en ik ben een grote fan van haar, " legde Madeline uit aan Vulture. "Ik ging daar naar binnen en ze stelden me wat vragen, vooral ik was gewoon bedoeld om te praten. Ik vermeed dingen over de industrie. Ik weet niet zeker of ik dat moet zeggen of niet, over het proces, maar hoe dan ook, sinds ik ben opgegroeid in deze industrie, is het een deel van mijn leven geweest, alleen omdat zoveel van mijn vrienden op shows of zijn schrijvers op shows. Ze zijn allemaal op de een of andere manier betrokken. Dus veel van mijn verhalen, om ze context te geven, houden in dat ik al die dingen zeg, maar ik heb er bewust voor gekozen om die dingen te vermijden en te praten over het boek dat ik aan het lezen was. Dus ik sprak over Kurt Vonnegut en God Bless You, Mr. Rosewater - hoe ik van hem hou en van zijn gevoel voor menselijkheid, en ook hoe ik sinds mijn 15e in meditatie ben. Ik sprak over dingen waar ik mee bezig was. Ik heb zoveel over mijn familie en mijn zus gepraat. Ik wist niet eens waarvoor ik auditie deed, ik had geen idee. "Er waren geen scripts bij de bijeenkomst betrokken en er werd een valse titel rondgestrooid. Hoewel ze zeker op de hoogte was van de geruchten over David Lynch, beweert ze dat niet "Ik heb Vonnegut gelezen terwijl ik op iemand wachtte. De auditie, die eigenlijk meer een interview was, bevatte een hoop open en brede vragen. om hun interview af te ronden. Ik bracht het boek mee, dus het werd onderdeel van het interviewproces omdat ik het alleen in handen had. Weet je wanneer iemand je een vraag stelt en je geest leeg wordt? 'Wat is je lievelingslied?!' En natuurlijk, als iemand je niet vlak daarvoor had gevraagd, zou je het direct bij de hand kunnen hebben, maar als je ter plekke werd gezet, ga je een beetje blanco. Er waren een paar van dat soort momenten, waar ik helemaal wegbleef en dacht: Oh! Dit boek heb ik hier in mijn hand! Dit is handig om over te praten!"[EMBED_YT]https://www.youtube.com/embed/6aeBEQxLg7A[/EMBED_YT] Nadat ze wat over het boek had gesproken, kwam het interview tot een einde… zes of zeven maanden niets gehoord.

Hoe Madeline Zima de rol kreeg van Tracey in Twins Peaks

Hoewel het een beetje typisch kan zijn voor een acteur om een tijdje niets te horen over een project, gaan de meeste verhalen die fans horen over dat ze ter plekke worden ingehuurd. Maar dit was niet het geval bij Madeline. Nadat ze een paar weken niets over het project had gehoord, dacht ze dat ze de baan gewoon niet had gekregen. Ze beweerde dat ze gewend was geen feedback te horen of gewoon geen reacties te krijgen. Het is de manier van casten. Natuurlijk was ze opgetogen toen ze hoorde dat ze was gecast… in David Lynch's Twin Peaks, niet minder…[EMBED_YT]https://www.youtube.com/embed/y5q6kq4iz3w[/EMBED_YT]"Ik voel me vereerd en dankbaar dat David Lynch iets in mij zag wat hij leuk vond. Ik denk dat ik goed ben in wat ik doe, anders zou ik niet kunnen doorgaan. Het is zo'n harde industrie. Het is smerig. Vooral voor vrouwen. Ik' Ik heb er iets van meegemaakt en ik ben zo dankbaar dat iemand die creatieve controle heeft zoals Lynch ja kan zeggen tegen iemand zoals ik, waar ik normaal gesproken ben geweest … Ik heb niet de grote naam zoals Amanda Seyfried of iemand anders. bizar. Ik weet niet eens waar ik moet beginnen, omdat ik het gevoel heb dat ik op de avond van de première in een warp-hole ben beland. Ik verwachtte mensen zoals zij of Naomi Watts of Laura Dern te zien. Ik verwachtte die te zien gezichten en toen verschenen ze niet."

Aanbevolen: