De gekke waarheid over de vriendin van Tekashi 69

Inhoudsopgave:

De gekke waarheid over de vriendin van Tekashi 69
De gekke waarheid over de vriendin van Tekashi 69
Anonim

Tekashi 6ix9ine is nooit nieuw voor controverse. Hij heeft een geschiedenis van het overtreden van de wet, en zelfs zijn romantische relaties hadden vaak de krantenkoppen gehaald - inclusief de beschuldigingen van huiselijk geweld en bedrog. Maar niet alleen zijn leven is ingewikkeld, zelfs zijn vriendin Jade heeft ook een gekke waarheid over haar. Dit is wat we weten!

Wie is de vriendin van Tekashi 69?

Jade, wiens echte naam Rachel Wattley is, is een aspirant-rapper, een danseres en een barman. Zij en haar zus Baddie Gi werkten allebei in een stripclub in New York. Ze modelleren ook samen en hebben een paar gesponsorde berichten waarin ze bedrijven promoten.

Ze werd voor het eerst romantisch gekoppeld aan de rapper, wiens echte naam Daniel Hernandez is, in november 2018 nadat hij een erg duur horloge voor haar verjaardag had weggegooid. Ze verscheen ook in de GOOBA-muziekvideo van zijn beau. In de video met regenboogthema is ze te zien in een gele bh-top en een gele korte broek, met haar haar in een lange gele paardenstaart.

Volgens rapporten is ze loyaal aan haar man, tot het punt dat ze regenboogvlechten aanneemt als eerbetoon aan hem. Ze droeg vaak dat lange, regenboogkleurige haar ter ere van haar vriend, die de voorkeur geeft aan de felle kleurstelling.

Eind 2019 schreef ze een emotionele brief aan de rechter van Tekashi 6ix9ine voorafgaand aan zijn veroordeling op tal van federale beschuldigingen van afpersing. Ze zei: Toen ik Daniel Hernandez ontmoette, leek hij helemaal niet op hoe het internet hem voorstelde. Hij was het tegenovergestelde. Hij was buitengewoon respectvol, extravert, heel lief, goedhartig en een oprecht persoon.”

Jade voegde toe: Ja, we kenden elkaar een paar weken voor zijn aanklacht, maar ik besloot aan zijn zijde te blijven, niet omdat ik vond dat het nodig was, maar hij had iemand nodig die hij in zijn hoek kan vertrouwen. Ze zei verder dat de rapper voor zijn gezin zorgde tijdens zijn opsluiting en niets anders dan professioneel was in de rechtszaal.

De modelbarman bleef het afgelopen jaar aan zijn zijde staan toen zijn reputatie publiekelijk door de modder werd gesleept. Ze steunde hem toen hij in de federale gevangenis werd vastgehouden. Maar niet alleen Tekashi 6ix9ine heeft gekke problemen in het leven, zelfs Jade zelf heeft.

Wat is die gekke waarheid over haar?

In augustus 2018 was Cardi B in de Angels Strip Club, waar Jade als barman werkte met haar zus Baddie Gi. De beroemde ster was erbij en zag haar man Offset optreden. Blijkbaar beschuldigde ze Jade van flirten met Offset en beval ze haar medewerkers om haar en haar zus aan te vallen.

Jade beweerde dat vijf mensen uit Cardi's steun "haar wreed aanvielen, haar bij haar haren grepen, haar sloegen en haar sloegen met een asbak", terwijl ze aan het werk was aan de bar. De zussen beweerden vervolgens dat er later die maand een tweede aanval plaatsvond toen Cardi's medewerkers hen opnieuw aanvielen "door flessen en stoelen naar hen te gooien en ernstige verwondingen op te lopen die medische aandacht vereisten.”

Als gevolg hiervan werd Cardi gearresteerd voor aanklachten wegens mishandeling als gevolg van het incident en verscheen hij voor de rechtbank met een kapsel van Marilyn Monroe. Het probleem trok de aandacht van Tekashi 6ix9ine, die een muziekvideo aan het opnemen was met Nicki Minaj en Kenya West voor hun nummer MAMA.

Minaj en Cardi hebben al jaren in het openbaar een vete en Tekashi zag een perfecte kans om Cardi te trollen door Jade en Baddie Gi in te huren om in de video te verschijnen. Dus dat is waar Tekashi en Jade elkaar ontmoetten en kort daarna begonnen te daten. Gekke start, inderdaad!

Zijn Tekashi 69 en Jade nog steeds samen?

In april van dit jaar kondigde Jade naar verluidt op Instagram aan dat ze "single" is, maar sommige fans waren niet overtuigd sinds het werd gepost tijdens April Fool's Day. Het model liet geen bewijs achter van "paar" foto's van haar en de rapper terwijl ze al haar eerdere kiekjes verwijderde.

Was haar verklaring van single status een begin van een nieuw hoofdstuk in haar leven? Het model kreeg ook een nieuwe look en pronkte met de nu bedekte beroemde tatoeages op haar lichaam. Ze liet het gezicht van de rapper in 2019 op haar schouder tatoeëren, maar het was blijkbaar bedekt met een andere gekleurde tatoeage in haar recente berichten.

Fans stroomden snel naar de commentaarsectie om de echte reden te weten waarom de schoonheid de tatoeage bedekte, terwijl anderen blij waren met haar beslissing. Een schreef: "Ze heeft eindelijk 69 verdoezeld, godzijdank BE VRIJ." Een ander sprak haar gedachte uit: "Ze kon niet wachten om die tatoeage te verbergen." Anderen berispten dat Jade Tekashi 6ix9ine gebruikte om beroemd te worden en voor geld, en zeiden tegelijkertijd dat ze zonder hem niets is.

De fan veroordeelde: Waarom heb je een tatoeage verdoezeld als je hem zo leuk vindt goudzoeker als je hem niet vindt je geen auto zou hebben mooie kleren klaar het uitmaken in het openbaar een kak gezichten op je lichaam en je komt met hem terug omdat je niet zonder hem kunt leven je hebt geld nodig kleine eikel dat is zo verdrietig over je schaamte om zijn gezicht te bedekken Ik hou van de kleine vistattoo hij heeft een shocktattoo op zijn maag en je hebt een vis die er als een bom op je huid uitziet, verdomme jij een b je kunt niet leven zonder zes negen omdat hij geld heeft, je hebt hem nodig b.”

De sexy moeder heeft de reden voor de vermeende breuk met de rapper niet onthuld. Beiden hebben het nog niet bevestigd of ontkend. Er zijn nog steeds enkele fans die hopen dat het gerucht allemaal maar een grap zou kunnen zijn. Anderen geloven zelfs dat het paar hun relatie weghoudt van de media.

One reageerde op Jade's post: "Ja, ze zijn nog steeds samen, ze zal hem rustig posten, maar hem niet volledig laten zien, tenzij ze hun relatie privé houden." Zijn Jade en Tekashi 6ix9ine nog steeds samen? Als ze weer bij elkaar zijn, hebben ze misschien iedereen voor de gek gehouden, inclusief zichzelf.

Aanbevolen: