De gekke waarheid over alle cameeën in de 'WAP'-muziekvideo van Cardi B

Inhoudsopgave:

De gekke waarheid over alle cameeën in de 'WAP'-muziekvideo van Cardi B
De gekke waarheid over alle cameeën in de 'WAP'-muziekvideo van Cardi B
Anonim

De muziekvideo voor Cardi B en Megan The Stallion's hit "WAP" ging in première in augustus 2020 en werd al snel een van de meest spraakmakende muziekvideo's van het jaar. Met cameo's van beroemdheden als Kylie Jenner, Normani en Rosalía is "WAP" een van de bekendste muziekvideo's van 2020.

Vandaag bekijken we waarom en hoe Cardi B de dames heeft uitgekozen voor haar muziekvideo. Van het verdedigen van haar keuze om Kylie Jenner te casten tot hoe de andere dames de uitnodiging kregen - blijf scrollen om erachter te komen!

6 Kylie Jenner's cameo was erg controversieel

De meest controversiële verschijning van beroemdheden in de "WAP"-muziekvideo is ongetwijfeld die van reality-tv-ster Kylie Jenner. Terwijl veel fans zich afvroegen waarom Cardi B Jenner uitkoos, onthulde de rapper aan Apple Music: "Ik wilde veel verschillende vrouwen, niet alleen vrouwelijke rappers. Jullie zullen het ook op de muziekvideo zien, van modellen tot influencers en alles."

Fans waren geen fan van Kylie Jenner in de muziekvideo, maar Cardi B verdedigde haar beslissing op sociale media door te tweeten: "Niet alles draait om race… Waarom heb ik Kylie in mijn muziekvideo gezet? Ze behandelde mijn zus en dochter zo lief op haar kinderverjaardagsfeestje."

5 Normani was enthousiast om zich bij de cast aan te sluiten

Muzikant Normani is een andere grote naam die voorkomt in de "WAP"-muziekvideo. De zangeres gaf toe dat ze geen nee kon zeggen toen ze werd gevraagd voor de cast. "De 'WAP'-video waar ik heel, heel opgewonden van was om deel van uit te maken, gewoon omdat ik het gevoel heb dat we in een tijd in de muziek zitten waar vrouwen - en zwarte vrouwen - echt aan de top staan, iets wat ik voel alsof we heel, heel lang niet meer gezien', zei ze.

"Waar ik vandaan kom, stonden we allemaal in het teken van empowerment van vrouwen. Het feit dat ik deel kon uitmaken van zo'n speciaal moment dat onze seksualiteit omarmt, waarin ik zeker denk dat er een dubbele standaard is, [was spannend] om maak er deel van uit."

4 Rosalía vertegenwoordigde haar thuisland

Spaanse zangeres Rosalía verschijnt ook in de muziekvideo. Cardi B liet Rosalía niet alleen een cameo maken, maar ze liet haar ook vertegenwoordigen waar ze vandaan komt. In "WAP" brengt Rosalía "eerbetoon aan de dappere matadors die hun leven riskeren in de ring", aangezien haar thuisland Spanje de stierenvechthoofdstad van de wereld is. Cardi B onthulde zelfs op Instagram: "Leuk feit: het kapsel van Rosalía vertegenwoordigt de garderobe van de stierenvechter. Het vertegenwoordigt de cultuur van haar land. Ik vind dat dope !!!"

3 Rubi Rose werd gecontacteerd door Offset

Hoewel Kylie Jenner, Normani en Rosalía al bekende namen in de branche waren toen 'WAP' uitkwam, kenden velen sommige van de andere vrouwen die cameo's maakten niet. Een van hen is rapper Rubi Rose, die onthulde dat het eigenlijk Cardi B's echtgenoot Offset was die oorspronkelijk contact zocht met de samenwerking. "Offset stuurde me een DM op Instagram om een video te maken, maar zei niet waar het voor was," zei Rubi Rose.

"Ik had zoiets van, 'Ik zal de video maken als ik een functie van je kan krijgen', en toen reageerde hij nooit. Maar toen raakte een PR-dame me aan en het ging vanaf daar. moest beginnen, er was een big-ass greenscreen en een man op een microfoon die me gewoon aan het hypen was. We besloten te dansen en te schudden en gek te doen. Na die video kreeg ik zo'n 200.000 volgers op Instagram. Mijn streams gingen omhoog. Ik was van plan om rechten te gaan studeren, maar met al deze shit die nu gaande is, hopelijk [zal het] op een dag in de toekomst zijn. Misschien kan ik mijn diploma gebruiken en in de politiek gaan of zo gekke shit."

2 Mulat dacht dat ze in de maling werd genomen

Rapper Mulatto gaf toe dat de hoofdrol in een muziekvideo voor Cardi B en Megan Thee Stallion een droom was die uitkwam."Toen ik dat telefoontje kreeg, zwoer ik dat mijn manager me in de maling nam", zei de rapper. "Mijn geest kon het feit niet registreren dat Cardi B zelfs wist wie ik was, laat staan dat ik in haar video wilde. Ik zal altijd daarom hou ik van haar, omdat ze wist wat ons in die video zou doen voor onze carrières. Het is nu een mooie tijd voor vrouwelijke rap. We creëren een geheel nieuwe agenda. We steunen elkaar en werken samen. De industrie, fanbases en blogs willen dat we ruzie maken, maar we maken er een vriendelijke sport van.”

1 Sukihana was verrast dat Cardi B van haar wist

Net als de andere dames op de lijst, was ook rapper Sukihana verrast toen ze de oproep kreeg om in de "WAP"-muziekvideo te spelen. "Ik was in de kapsalon toen ze me belden", zei Sukihana. "Het was als, 'Hé, wil je in Cardi's video zijn? Cardi zegt dat ze van je houdt, meisje. Ik had zoiets van, 'Ben je een grapje met me?' Ik en mijn meisjes waren allemaal aan het schreeuwen. Ze deed het' Ik hoef haar platform niet met mij te delen. Ik waardeer haar daar enorm voor."

Aanbevolen: