Terug Samen? Kendall Jenner & Devin Booker hangend gespot na splitsing

Inhoudsopgave:

Terug Samen? Kendall Jenner & Devin Booker hangend gespot na splitsing
Terug Samen? Kendall Jenner & Devin Booker hangend gespot na splitsing
Anonim

Het is minder dan een week geleden dat Kendall Jenner en Devin Booker naar verluidt uit elkaar gingen ondanks berichten over tegenstrijdige levensstijlen, maar het voormalige stel lijkt al weer samen.

Eerder deze maand meldden we dat het paar uit elkaar ging kort na hun terugkeer uit Italië, waar ze de uitbundige bruiloft van Kourtney Kardashian met Travis Barker bijwoonden. In gesprek met E! Nieuws, zei een bron, terwijl dat een "heel leuke tijd" had, het duurde niet lang daarna dat ze besloten dat het niet werkte tussen hen.

"Kendall en Devin hebben onlangs een moeilijke periode doorgemaakt en zijn ongeveer anderhalve week uit elkaar geweest", vervolgde de insider, eraan toevoegend: "Ze waren niet op elkaar afgestemd en […] ze hebben een heel verschillende levensstijl."

Kendall en Devin zijn niet over elkaar heen

Ondanks dat ze niet op dezelfde pagina staan, suggereerde de bron dat de breuk misschien niet lang zal duren. "Ze hopen allebei om het te laten werken, maar vanaf nu zijn ze uit elkaar", zei de bron, en merkte op dat het paar contact blijft houden. Maar Kendall en Devin hebben niet alleen contact - ze hangen een-op-een samen. één met elkaar.

TMZ publiceerde vanmorgen afbeeldingen waarop het paar zondag te zien is in Soho House in Malibu. Hoewel het paar afzag van PDA, waren ze blijkbaar flirterig en lachten ze tijdens het uitje.

Dat is niet het enige teken dat Kendall en Devin weer bij elkaar zijn (of nooit uit elkaar zijn gegaan). De NBA-ster werd ook betrapt op het leuk vinden van een naaktfoto die Kendall onlangs op Instagram deelde. Met alleen een smiley als bijschrift, begint de reeks afbeeldingen met Kendall die bruin wordt in de zon, met alleen een hoed op haar hoofd. De andere afbeeldingen lijken niets met elkaar te maken te hebben, één toont het model op een paard en de laatste toont een bord sushi.

Bekend om haar persoonlijke leven geheim te houden, is de relatie tussen Kendall en Devin grotendeels onder de radar verdwenen - voor Kardashiaanse normen, tenminste.

Kendall en Devin werden voor het eerst gelinkt in mei 2018 toen ze op een dubbele date gingen, hoewel ze met andere mensen waren. Kendall had een relatie met Ben Simmons, terwijl Devin een relatie had met Jordyn Woods. Daarna duurde het niet lang voordat de relatie tussen Kendall en Devin romantisch werd. Sindsdien daten ze af en toe.

Echter, zelfs als ze weer bij elkaar zijn, verwacht niet dat Devin binnenkort in The Kardashians te zien is. Volgens een producent van Keeping up with the Kardashians, heeft Kendall een strikte regel tegen het hebben van haar liefdesbelang in de show.

"Kendall heeft altijd deze regel gehad - ze had gewoon het gevoel dat ze minstens een jaar bij iemand moest zijn voordat ze hen deel van de show liet uitmaken", legde Farnaz Farjam uit. “Omdat ze niet altijd weet wat de bedoelingen van mensen zijn.”

Aanbevolen: