Hoe Steve-O echt denkt over MTV's 'Jackass

Inhoudsopgave:

Hoe Steve-O echt denkt over MTV's 'Jackass
Hoe Steve-O echt denkt over MTV's 'Jackass
Anonim

Komiek en stuntman Steve-O staat vooral bekend om zijn capriolen op MTV's Jackass, samen met verschillende films die verband houden met de kortstondige show. De ster heeft deelgenomen aan verschillende stunts die sindsdien hebben geleid tot meer dan twintig gebroken botten, en gaf aan media toe dat hij derdegraads brandwonden op 15% van zijn lichaam had. Nu, meer dan twintig jaar na de première van de franchise, geeft Steve-O toe hoe hij over de show en zijn films denkt, en het kan fans verrassen.

Tijdens de Hotboxin'-podcast van Mike Tyson verklaarde Steve-O dat de show in zijn vroege jaren "legitiem een slechte invloed" had op kinderen. "Ik denk dat we in het begin van 'Jackass' echt de moeite waard waren om belasterd te worden, omdat ze toen geen YouTube of video op internet hadden, en we waren terecht een slechte invloed", zei Steve-O.

De originele serie zorgde voor controverses in het hele land, waarbij verschillende mensen MTV aanspoorden om de serie te beëindigen. Hoewel het netwerk wijzigingen aanbracht in de inhoud en de zendtijd van de show, was het niet genoeg om de controverse te kalmeren, wat leidde tot het einde van de serie in 2001.

Wat Steve-O het meest trof, was hoeveel kinderen hun stunts thuis wilden proberen

De entertainer bleef met Tyson praten over de kwestie en hoe hij wist dat verschillende kinderen zichzelf verwondden tijdens stunts uit de show. "Toen 'Jackass' uitkwam, verschenen er kleine kinderen in ziekenhuizen over het hele land en misschien wel over de hele wereld omdat ze ons deze gekke dingen zagen doen, en ze wilden het zelf doen," zei hij. Dus overal kregen kleine kinderen videocamera's en begonnen zichzelf op te vreten en kwamen opdagen in ziekenhuizen en raakten echt gewond."

Hij heeft echter niet langer het gevoel dat alles wat met deze incidenten te maken heeft niet meer de schuld van de franchise is. Hij bracht naar voren hoe internet een onderdeel is geworden van hoe kinderen gevaarlijke stunts vinden om te proberen, en dat de MTV-show Ridiculousness ook een kleine rol heeft gespeeld. In tegenstelling tot Jackass, geeft de show licenties voor bestaande inhoud en weigert hij ingediende video's voor de show voor de veiligheid van kijkers. Het 27e seizoen ging in première op 22 juni.

Het begin van het einde begon met een senator

Terwijl Al Gore kandidaat was voor het presidentschap, begon zijn running mate Joe Lieberman er bij MTV op aan te dringen de serie te beëindigen nadat een 13-jarige jongen een stunt uit de show probeerde en in kritieke toestand naar een ziekenhuis werd gestuurd met tweede- en derdegraads brandwonden. Hij erkende dat, hoewel het geschikt was voor volwassenen en met algemene disclaimers, kwetsbare kinderen het risico liepen zichzelf iets aan te doen.

In een interview met Variety gaf collega-stuntman Johnny Knoxville toe dat de acties van Lieberman een belangrijke reden waren waarom de show eindigde. "We kregen OSHA-jongens toegewezen die zeiden: 'Je kunt dit niet doen! Je kunt niet van iets hoger dan 1,20 meter springen!' Het was onmogelijk om de show te doen, "zei Knoxville.

Het einde leidde alleen tot een nieuw begin

Toen de serie eindigde, kregen bijna alle castleden hun eigen shows, waaronder de serie Wildboyz van Steve-O en Chris Pontius. Vanaf deze publicatie waren alle films van de franchise kaskrakers, waarbij Jackass Presents: Bad Grandpa uit 2013 werd genomineerd voor een Academy Award voor beste make-up en haarstyling.

De nieuwste film Jackass Forever werd begin 2022 uitgebracht en kende kritisch en commercieel succes. Er werd gemeld dat sommigen deze film beschouwden als de beste die de franchise ooit heeft geproduceerd. Ongebruikte beelden van de film werden in mei 2022 aan Netflix toegevoegd met de titel Jackass 4.5 en gingen in première in de Top 10 Movies in the U. S. Today-lijst.

Op het moment van deze publicatie is er geen bevestiging of er al dan niet een vijfde film in ontwikkeling is. Het is onduidelijk of Steve-O geïnteresseerd zou zijn om deel te nemen als er nog een film plaatsvindt, maar Knoxville heeft interesse getoond om klaar te zijn met de franchise. Steve-O begint op 8 juli aan zijn komische tour The Bucket List in Indiana en eindigt op 16 september in Michigan.

Aanbevolen: