Hoe is Lisa van BLACKPINK overgestapt van KPOP naar modemodellering?

Inhoudsopgave:

Hoe is Lisa van BLACKPINK overgestapt van KPOP naar modemodellering?
Hoe is Lisa van BLACKPINK overgestapt van KPOP naar modemodellering?
Anonim

Met de groeiende internationale populariteit van KPOP, zou het geen verrassing moeten zijn dat veel idolen van groepen zoals BTS en EXO nu hun tenen in de modewereld dompelen. BLACKPINK, een van de bekende KPOP-meidengroepen, staat bekend om zijn aanstekelijke liedjes, complexe choreografie en uniek gevoel voor mode. BLACKPINK heeft ook contacten gelegd met verschillende celebs, waaronder de immer experimentele modedrager Jaden Smith.

Lalisa Manobal, bij fans vooral bekend als Lisa, is de belangrijkste rapper en danseres van BLACKPINK. Ze heeft eerder projecten gedaan buiten BLACKPINK, zoals het debuut van haar eigen solo-album tot grote opwinding van haar fans. De rapper van BLACKPINK kreeg echter meer aandacht dan haar KPOP-optredens toen fans haar opkomst op het gebied van modellenwerk begonnen op te merken.

Hoe ging Lisa van het podium naar de landingsbaan?

Fans van BLACPINK, of Blinks zoals ze zichzelf noemen, zijn altijd gefascineerd geweest door de stijl van de KPOP-meidengroep. Sinds de start van BLACKPINK kon Blinks leden betrappen op het versieren van designertassen, sieraden en kleding. Alle ogen waren gericht op de idolen van de KPOP-meidengroep met merken als de luxe Franse modekrachtpatser Celine.

Volgens Elle koos Celine snel Lisa als merkambassadeur in 2020 voordat ze de catwalk schitterde, met haar debuut in Celine's modeshow in de zomer van 2022 in 2021. In de show, getiteld "Baie Des Anges, "Respectvol vernoemd naar de Middellandse Zee in Nice, Frankrijk, droeg Lisa destijds de nieuwste Celine-mode: een oversized groen Celine-jack, een chique witte ovale zonnebril, een gele middelgrote portemonnee, wijde pijpen en witte sneakers. Een close-upbeeld van Lisa benadrukte segmenten van haar modellering op de landingsbaan.

Lisa is niet het enige lid van BLACKPINK dat model staat. Jennie was het eerste lid dat werd benaderd door een modemerk en werd een ambassadeur voor Chanel; haar verbondenheid met het merk is zo duidelijk dat ze vaak met hun kleding wiegen, zowel op de catwalk als op sociale media, dat Blinks haar de "menselijke Chanel" heeft genoemd, volgens South China Morning Post.

Rosé heeft ook de titel van modemagnaat verdiend door het posten van haar stylist op Instagram, omdat ze ook pronkt met kleding van Yves Saint Laurent, een ander populair Frans luxemerk waar ze een ambassadeur voor is. Jisoo heeft ook een ambassadeurschap bij Dior en poseert in de kleding, parfums en make-up van het merk.

Voor welke merken is het Lisa-model van BLACKPINK?

Sinds Lisa's start met Celine, heeft de BLACKPINK-ster gemodelleerd voor het merk in verschillende catwalkshows. In 2022 betrad ze opnieuw de catwalk, elegant gemodelleerd in Celine's wintermodecollectie voor 2022 voor dames. De limiet voor modellenwerk stopt echter niet alleen bij kleding, want Lisa heeft andere projecten voor Celine gedaan, zoals het pronken met de geuren van het merk in hun Haute Parfumerie-campagne. Voor de interesse van Blink, de parfums waarmee Lisa modellen maakt, zoals Parade in haar eerste advertentie van Celine, zijn te vinden op de officiële website van het merk.

Maar Lisa's modellen-cv stopt niet alleen bij Celine. De KPOP-zanger is ook betrokken bij Bulgari als ambassadeur en verblindt fans met de hoogwaardige designersieraden van het merk. Blinks vond het ook geweldig om haar paden te zien kruisen met mensen als Zendaya, een andere Bulgari-ambassadeur, in verschillende campagneadvertenties.

Op 6 juni was French Blinks aangenaam verrast toen Lisa naar Bulgari's "Eden The Garden of Wonders"-evenement ging voor de lancering van de collectie sieradenhorloges van het merk. Lisa verruilde haar kenmerkende pony voor een kapsel aan de zijkant en droeg een bijpassende gele strapless crop top en een hoog getailleerde maxirokset en hoge hakken. Om haar look af te maken, combineerde ze het ensemble met opvallende smaragdgroene oorbellen en een ketting.

Voor elke Blinks die Lisa's look wil evenaren, is de Pinkong Fall 2022 Haute Couture-jurk misschien een beetje prijzig voor de gemiddelde Joe. Maar als u op zoek bent naar een set met een vergelijkbare ader, komt Cider's Solid Texture Tank Top & Slit Skirt Set in geel net zo dicht bij Lisa's origineel.

Zingt Lisa nog steeds met BLACKPINK nu ze model staat?

Blackpink netto waarde
Blackpink netto waarde

Hoewel sommige Blinks zich misschien zorgen maken over hoe modellenwerk Lisa's tijd met BLACKPINK kan beïnvloeden, is er geen nieuws dat de KPOP-ster binnenkort stopt. Volgens Vogue balanceert Lisa haar modellencarrière met haar KPOP-leven, wat betekent dat ze nog steeds een actief lid is van BLACKPINK naast Jisoo, Rosé en Jennie.

BLACKPINK heeft meer dan 70 miljoen volgers op YouTube en ongeveer 47 miljoen volgers op Instagram. De KPOP-groep verscheen in een groot aantal documentaires met Netflix's "BLACKPINK: Light Up The Sky" en "BLACKPINK: The Movie" als de meest recente tot nu toe. In 2020 bracht BLACKPINK hun acht-track-album uit, met de brutale titel "The Album", waarop een songsamenwerking met muzikant en modeontwerper Selena Gomez zelf stond.

Volgens de berichtgeving van Harper's Bazaar is BLACKPINK van plan om een comeback te maken na de release van hun album uit 2020.

Wat volgt er voor Lisa in de modewereld?

Zo te zien op Lisa's Instagram lijkt het er niet op dat ze de modewereld binnenkort zal verlaten. Naast het vertegenwoordigen van Celine en Bulgari als ambassadeur, draagt ze ook andere kledingmerken zoals Adidas. De KPOP-zangeres is nog steeds een ambassadeur onder Celine en Bulgari, dus verwacht wordt dat Blinks haar in nog veel meer modeshows zal zien!

Voor meer updates over Lisa en de rest van de BLACKPINK-leden, kan Blinks de groep volgen op hun officiële website en sociale media-accounts. Blinks kan ook luisteren naar Lisa's debuut solo-album, LALISA nu uit op alle beschikbare streamingplatforms.

Aanbevolen: