Wie is Olivia Rodrigo's geruchte vriendje Zack Bia?

Inhoudsopgave:

Wie is Olivia Rodrigo's geruchte vriendje Zack Bia?
Wie is Olivia Rodrigo's geruchte vriendje Zack Bia?
Anonim

Actrice en singer-songwriter Olivia Rodrigo heeft de wereld stormenderhand veroverd met haar oprechte teksten en coole stijl. Ze werd beroemd als Nini in de Disney+-serie High School Musical: The Musical: The Series. Vorig jaar bracht ze haar eerste album SOUR uit. Olivia's hitlijsten leverden haar Grammy Awards op voor 'Best New Artist' en 'Best Pop Album'. In 2022 bracht Olivia een documentaire uit genaamd OLIVIA RODRIGO: driving home 2 u, een SOUR-film, die haar fans inzicht gaf in het proces van het maken van haar debuutalbum, evenals nieuwe arrangementen van haar hitnummers.

Olivia is niet alleen een getalenteerde songwriter, maar heeft ook aandacht gekregen voor haar vriendschappen met andere jonge sterren. Ze is beste vrienden met Iris Apatow, de jongere zus van Maude Apatow. Olivia heeft ook een hechte band met collega-singer-songwriter Conan Gray. Naast haar beroemde vriendschappen heeft Olivia de krantenkoppen gehaald voor haar vriendjes. Onlangs is ze in verband gebracht met de mysterieuze clubpromotor/DJ Zack Bia.

9 Zack Bia is een dj en clubpromotor

Als je Zack Bia opzoekt, zul je snel beseffen dat hij veel hoeden draagt in de entertainmentindustrie. Social media influencer, club promotor, DJ, die man uit Drake's videoclip en platenlabel executive zijn allemaal woorden om Zack Bia te beschrijven. De 26-jarige inwoner van New York begon zijn carrière als clubpromotor, maar hij is overgestapt op dj'en en richtte zijn eigen platenmaatschappij op, Field House.

8 Zack Bia is een vaste waarde in het nachtleven van L. A

Veel van Zack Bia's succes en roem kan worden toegeschreven aan zijn vermogen om het nachtleven van L. A. te infiltreren. In 2020 vertelde hij GQ dat hij vrijwel elke avond uitgaat en dat hij "door de club beweegt zoals LeBron op het veld, zoals Messi op het veld." Hij heeft zoveel persoonlijke en professionele connecties opgebouwd in de industrie dat het lijkt alsof Bia de go-to-man is geworden om op elk feest of club te komen - hoe exclusief ook.

7 Zack Bia heeft Fetty Wap om te bedanken voor zijn succes

Als het erop lijkt dat Zack Bia uit het niets kwam, is dat omdat hij dat een beetje deed. Toen Zack voor zijn 19e verjaardag naar een club ging, was Fetty Wap, een mede-Gemini, bij dezelfde club. Fetty nodigde Zack uit aan zijn tafel. Tegen het einde van de avond nam de promotor van de club aan dat Zack de vriend van Fetty Wap was, dus kreeg hij de contactgegevens van Zack. Deze toevallige ontmoeting evolueerde naar Zack die promoveerde voor de club en werkte voor de H. Wood Group.

6 Zack Bia is goede vrienden met Drake

Zack Bia is ook een vaste waarde geworden in Drake's hechte kring. Toen Zack voor de H. Wood Group begon te werken, was hij verantwoordelijk voor veel van Drake's evenementen en feesten. Drake nodigde hem uiteindelijk uit in zijn hotel en de rest is geschiedenis. Zack is sindsdien te zien op Drake's Instagram en zelfs in zijn videoclip voor 'Money In The Grave'. Zack vertelde GQ dat Drake op zijn "grote broer" lijkt.

5 Zack Bia is naar verluidt aan het daten met Olivia Rodrigo

Drake is slechts een van Zacks beroemde connecties. Het gerucht gaat dat Zack een relatie heeft met Olivia Rodrigo. Een anonieme bron vertelde People dat ze "sinds de Super Bowl aan het daten zijn". De bron onthulde ook dat ze "echt van elkaar houden". Hoewel het paar nog niet heeft gereageerd op hun relatie, zal ze, gezien de kwetsbaarheid van Olivia in haar teksten, waarschijnlijk verwijzen naar haar nieuwe vriend in toekomstige muziek.

4 Zack Bia had eerder een relatie met Madison Beer

Vóór Olivia had Zack Bia een relatie met zanger Madison Beer. Ze begonnen te daten in 2018 en gingen na ongeveer een jaar uit elkaar. Hun relatie leek tumultueus, vooral nadat Madison huilend werd gezien tijdens een ruzie met Zack buiten The Nice Guy. Na hun laatste breuk twitterde Madison: "Oef, ik ben mezelf de grootste verontschuldiging verschuldigd voor het opofferen van w s die ik nooit verdiend heb."

3 Zack Bia is ook gelinkt aan Madelyn Cline

Na zijn splitsing van Madison Beer werd Zack Bia gelinkt aan Outer Banks-actrice Madelyn Cline. In december vorig jaar begonnen geruchten de ronde te doen dat Madelyn en Zack een item waren. Hoewel ze meerdere keren samen zijn gezien, heeft Zack volgehouden dat ze gewoon vrienden zijn. Op de BFFS met Dave Portnoy en Josh Richards podcast, zei hij: "het is gewoon meer alsof we rondhangen."

2 Met wie heeft Olivia Rodrigo nog meer een date gehad?

Olivia Rodrigo's laatste vriendje was producer Adam Faze. Begin dit jaar gingen ze uit elkaar. Ze zou ook een relatie hebben gehad met haar High School Musical: The Musical: The Series co-ster Joshua Bassett. Olivia's debuutalbum SOUR leek geïnspireerd door haar relatie met Joshua Bassett.

1 De Instagram-pagina van Zack Bia staat vol met andere beroemde gezichten

Naast Drake en zijn romantische relaties, heeft Zack Bia in de loop der jaren heel wat andere beroemde connecties weten te leggen. Hij heeft zijn eigen Vodka-merk met Kylie Jenner's bestie Anastasia Karanikolaou. Hij had een goede band met wijlen de Amerikaanse modeontwerper Virgil Abloh. Hij zit naast Jack Harlow. Hij feest met Luka Sabbat, Doja Cat, Winnie Harlow en Justin Bieber - om er maar een paar te noemen.

Aanbevolen: