WandaVision' introduceerde bijna een ander bovennatuurlijk personage, maar hier is waarom het niet gebeurde

Inhoudsopgave:

WandaVision' introduceerde bijna een ander bovennatuurlijk personage, maar hier is waarom het niet gebeurde
WandaVision' introduceerde bijna een ander bovennatuurlijk personage, maar hier is waarom het niet gebeurde
Anonim

Zoals veel van WandaVision's hoofdpersonages, nam Señor Scratchy een achterbank in de seriefinale. Regisseur Matt Shakman onthulde echter in een interview met Entertainment Weekly dat een scène uit aflevering 9 precies het tegenovergestelde deed. Het beeldde de MCU's Señor Scratchy af die transformeerde in een gigantische demon om de Darkhold te beschermen tegen Monica (Teyonah Parris) en Darcy (Kat Dennings). Helaas werd de reeks afgebroken en heeft het publiek het schijnbaar ongevaarlijke konijn nooit in Goonie-achtige stijl zien rondlopen.

Señor Scratchy heeft fans met veel vragen achtergelaten, zoals welk personage van Marvel Comics het was. Een populaire theorie die online circuleert, is dat het konijn de aanpassing was van Agatha's kat, Ebony, wat waar zou kunnen zijn. Hoewel het vermeldenswaard is dat Agatha zich in het verleden heeft aangesloten bij verschillende bovennatuurlijke personages. En aangezien Harkness al zo lang leeft, heeft ze onderweg waarschijnlijk een paar demonen gerekruteerd.

Agatha's kleinkinderen

Afbeelding
Afbeelding

Voor zover van haar bondgenoten het kan zijn: ons geld staat op een van Agatha's kleinkinderen. De demonen, Thornn, Brutacus, Hydron, hebben allemaal het vermogen om te transformeren in beestachtige wezens, en elk van de drie zou een kleine oude Scratchy kunnen zijn. Van al haar kleinkinderen is het waarschijnlijk Brutacus. Hij verandert in een leonine beest in de strips en gebaseerd op hoe Shakman de monsterlijke Scratchy beschreef, klinken de twee erg op elkaar.

Het fascinerende is dat zelfs als de demon die in Scratchy woont niet een van Agatha's kleinkinderen blijkt te zijn, hij misschien nog steeds een toekomst heeft in het MCU. Señor Scratchy stierf niet in de finale, en nog belangrijker, Wanda wist niet dat er een demon in het konijn woonde. Als zodanig is het waarschijnlijk achtergelaten in het huis van Agatha.

Agatha's konijn is hier nog steeds relevant omdat de demon binnenin de kracht zou kunnen hebben om Wanda's hersenspoeling tegen te gaan. Ervan uitgaande dat het een demon is met bewustzijn en magische krachten, zou Señor Scratchy de sleutel kunnen zijn om Agatha haar persoonlijkheid terug te geven. Natuurlijk is er nog een andere reden waarom Scratchy of iemand anders Harkness wakker maakt, past in het lopende plot.

Agatha Harkness In 'Doctor Strange 2'

Afbeelding
Afbeelding

Nadat Wanda Agatha neerhaalde in de finale, probeerde de oude heks zich een weg uit de situatie te banen. Ze beweerde dat de Scarlet Witch haar hulp nodig zou hebben om haar nieuwe krachten te beheersen, waarop Wanda reageerde door te zeggen dat ze weet waar Agatha in dat scenario zal zijn. Wanda's reactie was waarschijnlijk slechts een geestige oneliner, maar het heeft mogelijk implicaties voor de toekomst.

Gezien de hachelijke situatie waarin Stephen Strange (Benedict Cumberbatch) zich bevindt, kan Agatha in Doctor Strange in the Multiverse of Madness weer de kop opsteken. Strange heeft de taak om Wanda in toom te houden, maar hij is duidelijk in het nadeel. De Scarlet Witch dringt de Darkhold binnen en maakt vermoedelijk gebruik van zijn kracht.

The Sorcerer Supreme zal de duistere magie van het boek niet kunnen weerstaan zonder het zelf te zien, en daarom zal hij waarschijnlijk Agatha's hulp nodig hebben. Ze heeft het boek zelf gelezen, waardoor ze een handige bondgenoot is om in de buurt te hebben. Maar nogmaals, Wong (Benedict Wong) leek net zoveel kennis te hebben van magische boekdelen, dus misschien kan hij Strange de informatie geven die hij nodig heeft, waardoor Agatha's terugkeer niet meer nodig is.

Afbeelding
Afbeelding

Wat er ook gebeurt, Señor Scratchy zwerft nog steeds rond in de MCU. Niemand kan zeggen wat het kleine beestje nu zal doen, maar een rondzwervende demon zal uiteindelijk zeker nog meer kwaad en chaos krijgen. Het is alleen een kwestie van wanneer.

Aanbevolen: