Prins Andrew belachelijk gemaakt op Twitter na vermeende schikking van $ 10 miljoen

Inhoudsopgave:

Prins Andrew belachelijk gemaakt op Twitter na vermeende schikking van $ 10 miljoen
Prins Andrew belachelijk gemaakt op Twitter na vermeende schikking van $ 10 miljoen
Anonim

Hoewel prins Andrew een proces heeft weten te vermijden, heeft hij niet kunnen ontsnappen aan de woede van Twitter. Het nieuws dat Andrew naar verluidt had ingestemd om de aanrandingszaak van het slachtoffer Virginia Giuffre tegen hem te schikken met een gerapporteerde som van $ 10 miljoen, zorgde ervoor dat het sociale-mediaplatform in de war raakte, met een gigantische hoeveelheid memes die van alle kanten aanvielen.

Een bijzondere favoriet was een foto van de prins die grijnsde naast de woorden Probleem? Geen zorgen, contant geld zal het oplossen!”

Velen bespotten Andrew omdat hij zo'n groot bedrag betaalde, ondanks zijn beweringen dat hij Giuffre nooit had ontmoet

Nog een, die tot nu toe een indrukwekkende 11 heeft behaald.2k vind-ik-leuks, ondertiteld een foto van een rij mensen met NIEUWS! Er vormen zich enorme rijen bij Palace op het nieuws dat prins Andrew geld weggeeft aan mensen die hij nog nooit heeft ontmoet”, verwijzend naar Andrews beweringen dat hij Giuffre nog nooit had ontmoet.

De kwestie van Prins Harry en Meghan Markle werd ook in het gesprek gesleept, met een opvallende populaire tweet waarin stond: "Van de kranten die vroegen" nu Harry en Meghan hun eigen weg willen betalen als ze f voor altijd weg” brengen we je “een dag nadat prins Andrew zijn moeder £ 12 miljoen liet betalen in plaats van een aanklacht wegens aanranding in de rechtbank, vragen we of alles nu gelijk is aan pequals [sic]”.

Ondanks de afwikkeling buiten de rechtbank, houdt Andrew vol dat hij onschuldig is

Hoewel de duizelingwekkende hoeveelheid contant geld die Andrew heeft beloofd te betalen, velen ertoe heeft gebracht zijn onschuld in twijfel te trekken, heeft hij in technische termen geen schuldbekentenis gedaan en blijft hij de beschuldigingen tegen hem ontkennen.

Een officiële verklaring namens zowel de prins als Giuffre luidde: Virginia Giuffre en prins Andrew hebben een buitengerechtelijke schikking bereikt. De partijen zullen een bedongen ontslag indienen nadat mevrouw Giuffre de schikking heeft ontvangen (waarvan het bedrag niet wordt bekendgemaakt).”

“Prins Andrew is van plan een substantiële donatie te doen aan de liefdadigheidsinstelling van mevrouw Giuffre ter ondersteuning van de rechten van slachtoffers. Prins Andrew heeft nooit de bedoeling gehad om het karakter van mevrouw Giuffre te belasteren, en hij accepteerde dat ze heeft geleden als een vaststaand slachtoffer van misbruik en als gevolg van oneerlijke openbare aanvallen.”

Het vervolgde: "Prins Andrew betreurt zijn associatie met Epstein en prijst de moed van mevrouw Giuffre en andere overlevenden om voor zichzelf en anderen op te komen."

"Hij belooft zijn spijt te tonen voor zijn associatie met Epstein door de strijd tegen het kwaad van sekshandel te ondersteunen en door de slachtoffers ervan te ondersteunen."

Aanbevolen: