Het drama is al in volle gang tijdens de All Star Shore-première

Inhoudsopgave:

Het drama is al in volle gang tijdens de All Star Shore-première
Het drama is al in volle gang tijdens de All Star Shore-première
Anonim

Na lang wachten is All Star Shore eindelijk hier! In deze show, verteld door niemand minder dan DJ Pauly D, strijden realitysterren van over de hele wereld om een geldprijs van $ 150.000 en wat opschepperij. Dat klopt, dit is de 'eerste wedstrijdshow ooit'. De gasten, genesteld in een villa op de Canarische Eilanden, vormen koppels en bereiden zich voor om te concurreren, door deel te nemen aan Paradise Games en Exile Games.

Elke deelnemer begint met 10 punten en hoopt dat, door te plaatsen in de Paradise Games, hun score hen naar de finale zal leiden. Maar voor degenen die te vroeg uit de games zijn opgestart, zullen ze het moeten opnemen tegen een ander team in de Exile Games. En net als in Survivor worden de verliezers van de Exile Games gestuurd… naar Exile Island.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van All Star Shore aflevering 1: Welcome to the Shore!

De temperatuur loopt 's nachts op

Van Jersey Shore tot Love Island tot Bachelor in Paradise, de sterren Bay Watch die op het strand rent, variëren van tam tot wild. De eerste deelnemer is Angelina uit Jersey Shore, die beweert: "Ik breng het plezier, ik breng de mond en ik breng het drama." Het lijkt erop dat orkaan Angela klaar is om de pot te roeren met een hele nieuwe groep. Angelina wordt onder meer vergezeld door Geordie Shore-sterren Chloe en Blake, The Circle: Brazil-winnaar Marina en Miss Vanessa Vanjie Mateo, drag queen extraordinaire.

Angelina All Star Shore
Angelina All Star Shore

Zodra alle deelnemers het strand hebben bereikt, moeten ze hun partners vinden. Om dit te doen, selecteren ze een floaty en gebruiken ze een peddel om een rondje om een boei te doen, waarna ze weer op het strand landen. De eersten die naar het strand gaan zullen een team zijn… of dat denken ze tenminste.

All Star Shore Floaty-uitdaging
All Star Shore Floaty-uitdaging

Nadat een verwarde groep jongens en meiden terug op de kust is beland, ontdekken ze dat hun teams daadwerkelijk zijn geselecteerd op het moment dat ze hun floaty kozen. Dus, door samen te werken door een vlot te matchen, komen de teams samen met sommigen die meer hoopvol zijn dan anderen.

De gasten gaan vervolgens naar de villa om te verkennen en zich voor te bereiden op hun eerste nacht samen. Terwijl de alcohol begint te stromen, raakt Johnny van Love Island US geïnteresseerd in Bethan van Geordie Shore. Nadat ze hun gedachten over een toekomstig gezin hebben besproken, delen de twee een gepassioneerde kus. Bethan's Geordie Shore-bestie, Chloe, begint hals over kop te vallen voor Karime van Acapulco Shore, waarbij ze verschillende keren van speeksel wisselt en vrolijk door de villa strompelt.

Terug in de gedeelde slaapkamer biedt Marina Joey Essex - reality TV savant - een intieme massage aan. Marina trekt dan haar kleren uit en Joey beantwoordt ze met een massage waarbij hij meestal de drums bespeelt op haar "fanny", zoals Johnny het noemt.

De gasten strijden in hun eerste Paradise Games

De volgende ochtend gaan de teams, ondanks de katers, naar het strand voor hun eerste Paradise Game: Party Pong. Eén persoon van elk paar moet in een beker ter grootte van een mens zitten gevuld met bier en gigantische "pingpongballen" vangen die door hun partner worden teruggekaatst. De eerste tot 3 succesvolle vangsten wint 30 punten en een privérit op een luxe catamaran. Helaas voor het team dat het snelst verliest, zijn het de Exile Games.

Nadat ze hun competitie één voor één hebben uitgeschakeld, zijn het Angelina en Joey die de eerste plaats innemen, gevolgd door Chloe en Potro en James en Blake. Trina en Johnny, een koppel bestaande uit Love Island US-deelnemers, staan op het hakblok bij de Exile Games, in de hoop dat Angelina en Joey een gemakkelijk team van concurrenten zullen selecteren om tegen hen te spelen. Na afloop van de wedstrijden begint het feest weer, maar deze keer met wat meer pit.

Night Two brengt de klauwen tevoorschijn

Terug in de villa zijn Bethan en Johnny weer bezig, lippen op elkaar klemmend en heupen schuddend. Angelina trekt Chloe opzij en deelt met haar dat Trina had gezegd dat Johnny zei dat Bethan niet zijn type was, en dat zijn hoofd gemakkelijk zou kunnen worden gedraaid als er een andere vrouw door de villadeuren zou lopen. Angelina wil het uit de mond van het paard horen en roept Trina bij zich om de roddels te bevestigen, en vervolgens Bethan wiens mond openv alt bij het horen van het nieuws.

Johnny Love Island VS
Johnny Love Island VS

Verbijsterd vraagt Bethan Johnny om de waarheid, hoewel hij de beschuldigingen blijft ontkennen. Het paar richt zich vervolgens tot de groep in het algemeen, in de hoop op enige duidelijkheid over wie de geruchten begon. Zonder veel aanwijzingen stormt Bethan weg. Hoewel Angelina haar stem begint te verheffen tegen Johnny, leiden alle wegen terug naar Trina, die tegen haar medeconcurrenten beweert dat ze in feite geen sht heeft gepraat. Als je het ons vraagt, klinkt dat als een of andere sht, Trina.

Trina's roert de pot…Net zoals ze zei dat ze zou doen

Trina, een alumnus van Love Island in de VS, is er trots op dat ze haar beroep als psychiatrisch verpleegkundige kan gebruiken. Ze gaf toe dat ze goed is in het gebruiken van de emoties en mentaliteit van mensen tegen hen, in de hoop dat dit haar een voordeel zou opleveren in de competitie. En tot nu toe in de competitie heeft ze precies dat gedaan, hoewel het haar misschien een bondgenoot heeft gekost met collega Love Island US-collega Johnny.

Helaas voor Trina, zoals reality-tv-shows hebben bewezen sinds hun oprichting, komt het uiteindelijk nooit uit om de schurk te zijn. Trina zou zelfs ruw wakker kunnen worden als Bethan terugkeert uit haar kamer.

Stem volgende week af om erachter te komen of Trina's aanpak succesvol zal blijken of averechts zal werken. Bekijk alle nieuwe afleveringen van All Star Shore, woensdagen op Paramount+.

Aanbevolen: