Tom Hiddleston wordt vader

Inhoudsopgave:

Tom Hiddleston wordt vader
Tom Hiddleston wordt vader
Anonim

Tom Hiddleston en Zawe Ashton verwachten hun eerste kind samen!

Tijdens het lopen op de rode loper voor de première van haar nieuwe film Mr. Malcom's List op woensdagavond in New York, was Ashtons babybuil volledig te zien. De actrice was gekleed in een glitterjurk met off-the-shoulder details en een vloeiende cape. Een bron heeft ook aan Page Six bevestigd dat het verloofde stel een baby verwacht.

Wat Tom en Zawe hebben gezegd over het starten van een gezin

De verloving van Hiddleston en Ashton werd pas eerder deze maand bevestigd. In een gesprek met de Los Angeles Times bevestigde de Marvel-ster het nieuws en voegde eraan toe: "Ik ben erg blij." Er werd voor het eerst gemeld dat het paar verloofd was toen ze samen opdaagden bij de BAFTA Awards in 2022, waarbij Ashton een diamanten ring aan haar linkerhand droeg.

Het stel is al enkele jaren samen. Ze waren voor het eerst romantisch verbonden in 2019, hoewel ze pas vorig jaar hun debuut op de rode loper maakten.

Ashton is open geweest over haar wens om een gezin te stichten. In 2019 onthulde ze aan Bustle dat ze zeker aan een baby dacht. “Ik zou graag een baby willen. Ik heb dat nog nooit eerder gezegd, maar vrouwen zeggen het nooit, 'vertelde ze.

Hiddleston staat bekend als privé over zijn persoonlijke leven. Hij is door de jaren heen in verband gebracht met een aantal beroemde vrouwen. Hij had kort een relatie met Taylor Swift in 2016 en had eerder een relatie met kat Dennings en Susannah Felding.

Er gaan ook geruchten dat hij betrokken was bij Priyanka Chopra, Elizbeth Olsen en Jessica Chastain.

Kort nadat het verlovingsnieuws van Hiddleston en Ashton bekend werd, zei een bron dat het paar stapels op elkaar is. "[Ze] zijn echt voorbij de wittebroodswekenfase", vertelde de insider aan Us Weekly, maar voegde eraan toe dat ze sterker zijn dan ooit.

“[Ze] willen samen een toekomst op lange termijn opbouwen”, vervolgden ze en voegden eraan toe: “[Ze zijn] enorm ambitieus, maar maken nog steeds tijd om te ontspannen en zo vaak mogelijk van hun werk af te stappen.”

Aanbevolen: