Krijgen The Boys een seizoen 4?

Inhoudsopgave:

Krijgen The Boys een seizoen 4?
Krijgen The Boys een seizoen 4?
Anonim

The Boys van Amazon Prime is alleen maar populairder geworden sinds de show in juli 2019 werd uitgebracht. De iconische personages, humor en het gewaagde maar satirische plot van de serie geven het een uniek gevoel van spektakel dat met succes resoneerde met kijkers over de hele wereld. Volgens Amazon zag de première van seizoen drie een toename van het aantal kijkers met 17% in vergelijking met seizoen twee en maar liefst 234% in vergelijking met de eerste.

Zes afleveringen binnen, het lijdt weinig twijfel dat de makers nog niet van plan zijn de verhaallijn af te ronden, en Amazon lijkt aan boord te zijn. Natuurlijk had Karl Urban eerder fans geplaagd door te onthullen dat de opnames voor de show tot eind 2022 zullen duren. Sindsdien heeft Amazon echter bevestigd dat The Boys inderdaad met een vierde seizoen wordt verlengd!

The Boys is momenteel in zijn derde seizoen

Seizoen drie is volgens kijkers al het kijken waard geweest en ze kunnen niet wachten op meer. Sommige fans lijken zelfs te denken dat het derde seizoen van The Boys tot nu toe het meest "verpest" is. Tegelijkertijd beschrijven Redditors de show als een perfect tege-g.webp

The Boys presenteert misschien wel de meest realistische kijk op waar echte superhelden toe kunnen leiden in de kapitalistisch gedreven wereld. De show levert hoogwaardige referenties en satire, terwijl het wordt gemengd met een constant hoog niveau van humor. Het concept op zich heeft de neiging om de aandacht te trekken omdat het een niveau van logische en structurele integriteit handhaaft ondanks de voor de hand liggende, soms oncontroleerbare waanzin.

De personages gaan dieper dan alleen voertuigen voor het verhaal te zijn, aangezien elk van de hoofdrolspelers merkt dat ze op complexe, ingewikkelde reizen gaan die codependent en zeer boeiend zijn. Onnodig te zeggen dat het er niet naar uitziet dat de populariteit van de show snel zal afnemen, en fans zullen blij zijn te horen dat Amazon seizoen 4 al heeft aangekondigd, halverwege de huidige.

Krijgen The Boys een vierde seizoen?

Fans op Reddit merkten dat The Boys wordt "gebombardeerd" met een massa 1-sterrenrecensies. Dit heeft echter weinig invloed gehad op de toekomst en Amazon lijkt erop gebrand om de serie tot een logisch einde te brengen. Volgens TV Line heeft Amazon onlangs aangekondigd dat The Boys inderdaad een seizoen vier zal hebben.

Vernon Sanders, Amazon's hoofd van de wereldwijde televisie, zei het volgende als onderdeel van de verklaring die seizoen 4 aankondigde:

“Vanaf ons eerste gesprek met Eric Kripke en het creatieve team over seizoen drie van The Boys, wisten we dat de show nog brutaler werd - een indrukwekkende prestatie gezien het enorme succes van het voor een Emmy genomineerde tweede seizoen. The Boys blijft grenzen verleggen in het vertellen van verhalen, terwijl ze ook meedogenloos vermakelijk zijn en de naald doorsteken in sociale satire die maar al te echt aanvoelt."

De verklaring vervolgde: "Deze gestileerde wereld van de serie heeft een ongelooflijk wereldwijd bereik en het aantal kijkers voor het openingsweekend is daar het bewijs van. We zijn enorm trots op de cast en crew die een franchise voor Prime Video hebben voortgebracht, en we kijken ernaar uit om meer van 'The Boys' naar onze klanten te brengen."

Wat vindt de cast ervan om nog een seizoen te hebben?

Tot nu toe is de cast enthousiast over de richting die de show is ingeslagen, dus het is veilig om aan te nemen dat ze graag in een ander seizoen zouden verschijnen. Natuurlijk begon het niet precies zo; Paul Reiser zette zijn voet op de grond en weigerde aanvankelijk om zich bij de cast aan te sluiten. Tegenwoordig is hij waarschijnlijk blij dat hij dat deed.

Plus, bij het debuut van seizoen drie, vertelden Karl Urban en Jensen Ackles hoe leuk ze het hadden om samen te werken. Beide acteurs leken blij met de liefde die de show wereldwijd heeft ontvangen.

Jensen Ackles, die zich bij de cast voor seizoen 2 voegde en de rol van Soldier Boy speelt, beweerde dat hij al een fan van de show was toen Erik Kripke hem voor het eerst benaderde:

“Ik was al zo'n fan van The Boys. Ik zei tegen Kripke dat ik langs zou komen en gewoon een stukje zou doen: 'Zet me maar in de coach!. Hij is degene die op het idee kwam en zei: 'Er is een rol waar we over beginnen te praten voor seizoen drie'. Hij zegt: 'Ik ga je wat materiaal sturen, laat me weten wat je ervan vindt'. Binnen de eerste paar regels dacht ik: 'Oh, ik moet hier voor vechten'. En dat deed ik."

Onnodig te zeggen dat de cast van de show net zo enthousiast lijkt over het vooruitzicht van seizoen vier als fans. Net als seizoen één en twee, heeft seizoen drie van The Boys in totaal 8 afleveringen, dus er wordt aangenomen dat het volgende seizoen vergelijkbaar zal zijn.

Fans zullen hopen dat The Boys groter en spannender blijft worden naarmate de verhaallijn dichter bij een organisch einde komt.

Aanbevolen: