Wat heeft Maria Bakalova gedaan sinds 'Borat 2'?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Maria Bakalova gedaan sinds 'Borat 2'?
Wat heeft Maria Bakalova gedaan sinds 'Borat 2'?
Anonim

Bulgaarse actrice Maria Bakalova gaf een fenomenale wending als de dochter van Borat in 'Borat Subsequent Moviefilm', waar ze verschillende scènes moest improviseren en zelfs optrad tegenover een schijnbaar onbewuste Rudy Giuliani.

De rol van aspirant-journalist Tutar Sagdiyev, de enige dochter van Sacha Baron Cohens oneerbiedige Kazachse karakter, schoot Bakalova's populariteit omhoog. Voor haar optreden ontving de actrice een Oscar- en Golden Globe-nominaties, evenals de prijs voor beste vrouwelijke bijrol bij de Critics' Choice Awards.

Met zo'n indrukwekkende doorbraak zou het geen verrassing moeten zijn dat Bakalova een veelgevraagde actrice in Hollywood is geworden en werd gecast in een aantal andere projecten, waaronder een langverwachte Marvel-film.

7 Maria Bakalova's optreden als ster in 'Borat Subsequent Moviefilm'

De actrice maakte haar grote doorbraak in de VS dankzij het vervolg op de eerste 'Borat'-film, waarin ze werd gecrediteerd als Irina Nowak voorafgaand aan de release.

In deze tweede 'Borat'-film ontdekt de hoofdpersoon (Cohen) dat hij een 15-jarige dochter heeft, Tutar (Bakalova), en besluit hij naar de VS te gaan om haar aan Mike Pence te "geven".

Wat voortkomt uit zo'n seksistische premisse is een felle satire van de Amerikaanse cultuur, evenals een echt ontroerend, pijnlijk hilarisch verhaal over zelfbeschikking voor Tutar. In de rol schuwt Bakalova de engste scènes van de mockumentary niet - cue die maanperiodedans voor eeuwen voor een geschokte, conservatieve menigte.

6 Bakalova-sterren in Netflix-film 'The Bubble'

Na het succes van 'Borat Subsequent Moviefilm' werd Bakalova gecast in Netflix-film 'The Bubble', geregisseerd door Judd Apatow.

De film, uitgebracht in april van dit jaar, speelt zich af in het midden van de Covid-19-pandemie, waar de cast van spooffilm 'Cliff Beasts 6: Battle for Everest: Memories of a Requiem' in quarantaine moet Engels hotel voorafgaand aan het filmen. Bakalova speelt Anika, een hotelbediende die wordt voorgesteld door Dieter Bravo, een acteur gespeeld door Pedro Pascal.

Naast Bakalova en Pascal zijn er in de film ook Karen Gillan, Leslie Mann, Iris Apatow, Fred Armisen, David Duchovny, Keegan-Michael Key en Kate McKinnon, om er maar een paar te noemen.

5 'Bodies Bodies Bodies': Maria Bakalova schittert in satirische horror met Pete Davidson

In première op SXSW dit jaar, draait 'Bodies Bodies Bodies' om een angstaanjagend feest dat fout is gegaan. Wanneer een groep rijke Gen Z-vrienden in een afgelegen herenhuis schuilen voor een orkaan, zal de spanning op een historisch hoog niveau komen wanneer de zaken een dodelijke wending nemen.

Bakalova speelt een personage genaamd Bee tegenover een 'Shiva Baby'-ster Rachel Sennott en 'The Hunger Games'-actrice Amandla Stenberg.

Deze wilde horror wordt uitgebracht op 5 augustus 2022 in de VS en speelt ook met Pete Davidson en Lee Pace, evenals Chai Sui Wonders en Myha'la Herrold.

4 Maria Bakalova verschijnt in een historisch drama over de aprilopstand

Er is niet veel bekend over de aankomende historische tv-serie 'Freedom or Death', aangezien het project zich in de beginfase lijkt te bevinden.

Wat op dit moment vrij zeker lijkt, is Bakalova's betrokkenheid bij een aflevering genaamd 'Batak Massacre'. De titel van de aflevering lijkt te suggereren dat het de slachting van 1876 op Bulgaren in Batak door Ottomaanse ongeregelde cavalerietroepen zal onderzoeken, waarbij demonstranten tijdens de aprilopstand worden onderdrukt.

Volgens IMDb staat Bakalova samen met Julian Kostov, die ook de aflevering schreef, in de cast. De serie heeft nog geen releasedatum.

3 'The Honeymoon': Bakalova verschijnt in een komedie met ook een 'Emily In Paris'-acteur

Bakalova zal haar komische talent blijven bewijzen in 'The Honeymoon', een komedie waarin zij en 'Dickinson' ster Pico Alexander schitteren als pasgetrouwden Sarah en Adam.

Zoals de titel verraadt, gaat het gelukkige paar op huwelijksreis naar Venetië, Italië, maar Adams beste vriend Ed is klaar om hun romantische uitje te verwoesten.

IMDb vermeldt de acteur die Ed speelt nog niet, maar heeft 'Emily in Paris'-ster Lucas Bravo in de rol van Giorgio. Aan de naam van het personage te zien, zal Bravo deze keer een Italiaans personage spelen.

2 Maria Bakalova speelt een niet nader genoemde rol in 'Guardians Of The Galaxy Vol. 3'

De rol van Tutar heeft geholpen om Bakalova op de kaart te zetten, waardoor ze de lof kreeg van velen in de industrie, waaronder die van filmmaker James Gunn.

Na het zien van de tweede 'Borat'-film, ging de regisseur naar Twitter om Cohen en Bakalova te complimenteren en schreef: "Ik hield van Borat. Ik heb zo hard gelachen en was schokkend ontroerd. @SachaBaronCohen en Maria Bakalova waren onverschrokken en geweldig."

Bakalova's optreden moet zo'n impact op Gunn hebben gehad dat hij haar wilde hebben voor zijn aanstaande Marvel-film, 'Guardians of the Galaxy Vol. 3, ' momenteel in post-productie en zal volgend jaar mei in de bioscopen worden uitgebracht.

Met deze derde ruimte-escapade keert Gunn terug naar de MCU en verzamelde een geweldige cast, waaronder terugkerende sterren Zoe Saldana, Chris Pratt, Dave Bautista, Bradley Cooper, Karen Gillan en Pom Klementieff naast nieuwkomers Bakalova en Daniela Melchior, die had eerder met Gunn gewerkt aan DC's superschurkensemble-film 'The Suicide Squad' (de goede).

De karakterbeschrijving voor Bakalova's rol wordt geheim gehouden, net als de plot. Nadat het nieuws over haar betrokkenheid openbaar werd, ging de actrice naar Instagram om haar opwinding over haar deelname aan de MCU te delen.

"Eerlijk gezegd…. Ik ben DE GELUKKIGSTE MEEST OPGEWONDEN PERSOON OOIT!!!!! Dit project was het moeilijkste om geheim te houden en ik kan niet geloven dat het er nu is, "schreef Bakalova.

1 Verdere projecten: Maria Bakalova speelt de hoofdrol in bendethriller 'Branded'

De actrice heeft een ander project in de maak met 'Branded', een film gericht op het ontstaansverhaal van georganiseerde misdaadbendes in het Amerikaanse gevangenissysteem.

Bakalova speelt Lilly, de vriendin van hoofdrolspeler Taylor (Alex Pettyfer), die een levenslange gevangenisstraf uitzit voor de moord op een drugsdealer en de leider wordt van de blanke bende in San Quentin.

Gesteund door 'Power'-regisseur Kieron Hawkes, is 'Branded' gebaseerd op het 'New Yorker'-artikel 'The Brand' van auteur David Grann.

Naast Bakalova en Pettyfer schitteren in de film ook Frank Grillo en 'The Umbrella Academy'-acteur Tom Hopper.

Aanbevolen: