Borat 2' is uit en fans zijn geobsedeerd door Maria Bakalova's optreden

Inhoudsopgave:

Borat 2' is uit en fans zijn geobsedeerd door Maria Bakalova's optreden
Borat 2' is uit en fans zijn geobsedeerd door Maria Bakalova's optreden
Anonim

Borat-fans twijfelden er niet aan of een vervolg op de originele film uit 2006 stand zou houden, maar ze waren zeker nog niet klaar voor het geweldige optreden van Maria Bakalova.

De Bulgaarse actrice speelt Tutar Sagdiyev, de dochter van Borat. Dit vader-dochterduo maakt een roadtrip door de VS waar Borat hoopt dat Tutar uithuwelijkt.

Maria Bakalova is de held van Borat Volgende filmfilm

Borat Volgende filmfilm: levering van wonderbaarlijke smeergeld aan Amerikaans regime voor Make Benefit Once Glorious Nation of Kazachstan gaat vandaag (23 oktober) in première op Amazon Prime. De film, geregisseerd door Jason Woliner en geschreven door Baron Cohen, heeft al de harten van velen veroverd, waaronder beroemdheden als Amy Schumer, Seth Rogen en Seth Meyers.

Schumer beschreef Borat als "de grappigste film die ik ooit heb gezien en hij komt precies op tijd", terwijl Rogen en Meyers Bakalova prezen voor haar rol als Tutar.

Rogen zei simpelweg dat Bakalova "fking ongelooflijk" is als Tutar.

"Niemand zit meer in de zak dan @SachaBaronCohen als Borat, maar godn als Maria Bakalova haar mannetje staat en nog wat", schreef de gastheer.

Fans lijken het eens te zijn en deden mee om het optreden van de Bulgaarse actrice te prijzen. Haar personage is ook berucht betrokken bij een compromitterende scène met de advocaat van Donald Trump en voormalig burgemeester van New York, Rudy Giuliani.

Die 'Borat 2'-scène met Rudy Giuliani maakt golven

Josh Gad, bekend als de stem van sneeuwpop Olaf in Disney's Frozen-franchise, sprak ook de scène met Giuliani toe in een tweet. De 24-jarige actrice speelt een conservatieve tv-reporter en ha alt Giuliani over om haar te volgen naar haar hotelkamer. Eenmaal daar ligt Giuliani in bed en begint aan zijn broek te friemelen voordat Borat binnenstormt en onthult dat Tutar 15 is.

“Nou, het lijkt erop dat de kat uit zijn broek is. Nu ik Borat2 heb gezien, kan ik je nu gerust vertellen dat RudyGiuliani op een heel grote manier voorbij is, 'schreef Gad.

“Het is erger dan je denkt en ongemakkelijker dan alles wat ik heb gezien in een recente film, documentaire of anderszins,” vervolgde hij.

Giuliani heeft gereageerd op het incident en legt uit dat hij zijn shirt instopte nadat hij de opnameapparatuur had uitgedaan. Hij zei dat de video een ‘complete verzinsel’ was.

Borat Subsequent MovieFilm is nu beschikbaar om te streamen op Amazon Prime Video

Aanbevolen: