Fans blijven schreeuwen om Lady Gaga's succesvolle roemparfum (zelfs voor $ 200 per fles)

Inhoudsopgave:

Fans blijven schreeuwen om Lady Gaga's succesvolle roemparfum (zelfs voor $ 200 per fles)
Fans blijven schreeuwen om Lady Gaga's succesvolle roemparfum (zelfs voor $ 200 per fles)
Anonim

Sinds haar intrede in de popscene in 2008, heeft Lady Gaga zeker haar sporen verdiend in de muziekindustrie. De wereldwijde popster staat bekend om haar bizarre gevoel voor mode en eindeloze bops, wat aanvankelijk veel fans naar zich toe trok. Ze is echter niet alleen een popster, ze is ook een sterke pleitbezorger voor homorechten en het verspreiden van vriendelijkheid binnen gemeenschappen en rond de wereld. Het is deze authenticiteit die Gaga miljoenen en miljoenen fans van over de hele wereld heeft opgeleverd, die allemaal met adelaarsogen wachten op haar volgende muziekrelease.

Tot op heden heeft Gaga vele ongelooflijke prestaties geleverd. De Bad Romance-zangeres heeft in totaal zes nummer één albums, vijf nummer één singles, naast het winnen van talloze prijzen en constant miljoenen views op haar YouTube-muziekvideo's. Ze heeft zich zelfs verdiept in acteren, vooral bekend van haar rol in A Star Is Born en van landingsrollen in de populaire tv-serie American Horror Story.

Hoeveel parfums heeft Lady Gaga gemaakt?

De meeste beroemdheden komen uiteindelijk met een kenmerkend parfum, maar hoeveel heeft Lady Gaga er in de loop van haar zeer succesvolle carrière gemaakt? Haar eerste parfum werd uitgebracht in 2012 en heette Fame, vooral bekend om zijn kenmerkende zwarte vloeistof en 'monster klauw'-dop. Ondanks dat het is stopgezet, lijkt het tot op de dag van vandaag een favoriet bij de fans te zijn.

Kort na het uitbrengen van Fame bracht Gaga in 2014 Eau De Gaga uit, slechts twee jaar na haar eerste parfum. Het parfum is een unisex-parfum en was het tiende best verkochte parfum van het jaar, met een geschatte verkoop van ongeveer 23.000 stuks.

Onlangs was Gaga betrokken bij de lancering van een nieuwe Valentino-geur genaamd VOCE VIVA. De geur wordt beschreven als een 'bloemige houtachtige geur', met topnoten van Italiaanse bergamot, hartnoten van oranjebloesem en vanille basisnoten.

Voor de tv-campagne was Gaga te zien in een levendige rode jurk van Valentino terwijl ze zong in een bos, misschien de aard van het parfum en de te verwachten geuren uitbeelden. De boodschap achter het parfum gaat over 'je stem gebruiken en vinden', iets waar Gaga openlijk over sprak bij het promoten van het parfum. In plaats van rechtstreeks aan dit parfum te werken, was Gaga er slechts het gezicht van.

Over het algemeen is Lady Gaga dus betrokken geweest bij de lancering van in totaal drie parfums. Ze heeft er echter officieel maar twee gemaakt.

Ondanks dat ze waarschijnlijk veel geld verdient met haar geuren, is Gaga ook ongelooflijk genereus en geeft ze graag terug. Ze heeft in de loop van haar carrière veel liefdadigheidsdonaties gegeven, naast de oprichting van de Born This Way Foundation om terug te vechten tegen geestelijke gezondheid en ondersteuning te bieden aan degenen die het nodig hebben.

Heeft Lady Gaga's parfum van $ 200 zo goed gepresteerd als verwacht?

Veel celebs hebben extreem succesvolle parfumlijnen gelanceerd, waaronder Lady Gaga. Ze bracht haar eerste unisex-parfum Fame uit in augustus 2012, met de slogan "The First Ever Black Eau de Parfum". Het gerucht ging dat het parfum 'bloedtonen' en andere vreemde geuren had, maar het uiteindelijke product bevatte deze geuren niet.

In een interview met de Australische tv-show "The Kyle and Jackie O Show", verklaarde Gaga dat de geur 'naar een dure hoer' zou ruiken.

Volgens meerdere bronnen lijkt het erop dat Gaga's Fame-parfum buitengewoon goed verkocht en de op één na snelst verkopende celebrity-geur werd na Coco Chanel. Het parfum verkocht maar liefst zes miljoen flessen in slechts één week, wat de verwachtingen van velen moet overtreffen.

Wereldwijd heeft het parfum in totaal $ 1,5 miljard US dollar verdiend en in totaal meer dan 30 miljoen flessen verkocht - beide behoorlijk indrukwekkende cijfers! Het parfum is sindsdien echter niet meer leverbaar en sommige flessen worden nu voor extreem hoge prijzen verkocht, waarbij sommige prijzen op eBay de $ 150 dollar overschrijden, wat een aanzienlijke winst is in vergelijking met de oorspronkelijke prijs.

Veel fans leken dol op de geur en zijn daarom begrijpelijkerwijs verbaasd over de reden waarom de geur is stopgezet. Gaga heeft echter nog een andere geur beschikbaar die ze later uitbracht, genaamd Eau De Gaga, en het is verrassend goedkoop.

Is er een alternatief parfum voor Lady Gaga's Fame-parfum?

Helaas is Gaga's Fame-geur niet langer beschikbaar, tenzij je bereid bent honderden ponden op eBay te betalen. Als dit geen optie voor je is, en je bent op zoek naar iets goedkopers, kun je altijd kijken naar geuren die vergelijkbaar zijn, zoals Lady Diamond van La Rive, die is vergeleken met Gaga's Fame-parfum.

Naast de verkoop van haar parfums, lanceerde Gaga in 2019 ook haar eigen schoonheidsmerk. Sindsdien heeft ze het hele merk vernieuwd, met als doel een 'schooner' product te creëren door alle 'vuile' ingrediënten uit de lijn te verwijderen. De totale hoeveelheid vuile ingrediënten die zijn verwijderd, is volgens Gaga 2.700. In plaats daarvan kwamen nieuwe, heilzame ingrediënten zoals hyaluronzuur en veganistisch collageen.

Aanbevolen: