‘Supergirl’-fans schreeuwen als Kara en Lena eindelijk herenigen

Inhoudsopgave:

‘Supergirl’-fans schreeuwen als Kara en Lena eindelijk herenigen
‘Supergirl’-fans schreeuwen als Kara en Lena eindelijk herenigen
Anonim

Waarschuwing: dit artikel bespreekt Supergirl aflevering 6, aflevering 13Supergirl heeft fans een langverwachte inhaalslag gegeven tussen Kara en Lena, en zinspeelde op een versterkte relatie tussen de twee vrouwen in dit zesde en laatste seizoen.

Gespeeld door respectievelijk Melissa Benoist en Katie McGrath, komen Kara en Lena weer samen in aflevering 13 van het laatste seizoen, getiteld "The Gauntlet". Kara verwelkomt Lena terug, die haar magische bloedlijn heeft leren kennen en klaar is om het nieuws met Supergirl te delen.

'Supergirl'-fans willen Kara en Lena samen

Fans hopen al een tijdje op deze reünie, en velen roepen op tot een romance tussen de twee personages. De tekenen van een mogelijke romantische relatie zijn er zeker, denken sommigen.

"KARA HEEFT EINDELIJK HAAR PERFECTE PARTNER GEVONDEN. HAAR SOULMATE. LENA. LAAT DE HELD HET MEISJE KRIJGEN!" een fan getweet.

"DE KNUFFEL. Lena's hand in haar nek??????? cool cool cool, " was een andere opname uit de aflevering.

"Kara die verlaten is en aan hopeloos grenst en dan onmiddellijk zonneschijn en hoop uitstra alt zodra Lena binnenkomt, is iets dat zo speciaal voor mij kan zijn," merkte een andere persoon op.

"IK bedoel, kijk naar hen, DIT IS VOLLEDIG INGERICHT ALS ROMANTISCH?! Kara kijkt naar Lena en richt zich dan van haar af en op Lena?" een fan wees erop.

"de manier waarop kara zo blij is als ze bij Lena is", zei een andere persoon.

Lena vertelt Kara dat ze een heks is

"dit was Kara's reactie toen lena haar vertelde dat ze een heks is, even dacht ze dat ze misschien niet voor altijd alleen hoefde te zijn, dat ze niet alle mensen van wie ze houdt zou overleven, dat misschien haar happy end lag eindelijk binnen haar bereik", was een andere opmerking over de scène waarin Lena haar magische krachten aan Kara onthult.

"het is kara, gewoon kara danvers zonder haar bril op & lena ziet er allemaal comfortabel en ontspannen uit in kara's appartement, op de bank met haar is dit ALLES", luidt een andere tweet.

"de manier waarop lena altijd haar ogen sluit als ze knuffelen", zei een persoon.

In augustus van dit jaar vertelde Benoist aan Entertainment Weekly dat dit seizoen zich zou hebben gericht op de band tussen Kara en Lena.

"Kara en Lena's relatie is sterker dan ooit in dit laatste seizoen," vertelde Benoist aan EW.

"Ze doen dit jaar heel spannende dingen samen."

Met nog zeven afleveringen te gaan, is er nog veel om naar uit te kijken.

Supergirl wordt uitgezonden op dinsdagen op The CW.

Aanbevolen: