Hoe fans echt denken over Noah Beck die het internet doorbreekt met zijn Calvin Klein-foto's

Inhoudsopgave:

Hoe fans echt denken over Noah Beck die het internet doorbreekt met zijn Calvin Klein-foto's
Hoe fans echt denken over Noah Beck die het internet doorbreekt met zijn Calvin Klein-foto's
Anonim

Sway House-lid Noah Beck's nieuwste fotoshoot breekt het internet. De TikTok-ster deelde een reeks foto's op Instagram met vele andere pittige foto's van zichzelf die poseerde in Calvin Klein-ondergoed terwijl hij ook zware zwarte oogmake-up droeg. De ondeugende foto's laten zijn gespierde lichaam zien, en hoewel sommige fans sprakeloos waren, hadden anderen er veel over te zeggen. De reeks afbeeldingen maakte ook deel uit van een interview waarin hij vertelt hoe drastisch zijn leven is veranderd, van een gemiddelde voetballer tot een algemeen bekende TikTok-ster in zo'n korte tijd.

Fans en mede-influencers konden het niet helpen, maar gutsten over de fotoshoot van Noah. Social media-persoonlijkheden zoals Nikita Dragun, Harry Jowsey en zelfs Noah's vriendin, Dixie D'Amelio, complimenteerden Noah voor zijn fotoshoot. Dixie merkte op: "Ik heb zoveel geluk", en "Je bent een fing model." Ondertussen prezen veel make-upartiesten Noah ook voor het overtreden van gendernormen. Maar wat vinden fans ervan?

Beschuldigd van queerbaiting

Hoewel de fotoshoot van Noah Beck met Calvin Klein trending was op Twitter, kreeg zijn werk als model voor VMan ook gemengde reacties. Zijn laatste covershoot voor het tijdschrift heeft nogal wat opschudding veroorzaakt onder fans, van wie velen hem nu beschuldigen van "queerbaiting" nadat hij zonder shirt poseerde terwijl hij een spijkerbroek, visnetpanty's en hakken droeg.

Sommige make-upartiesten waren trots op Noah voor het doorbreken van genderstereotypen. Beautyblogger Manny MUA schreef: "Op de hielen?!?!?! ja, meneer!!! Zo cool om een grote maker te zien die niet bang is om de vrouwelijke kant te omarmen! fk gendernormen."

De foto's hebben Twitter echter volledig verdeeld nadat velen weigeren "te vallen voor Noah's berekende queerbaiting", een term die wordt gebruikt voor een persoon of maker om het idee van LGBTQA+-representatie te plagen om aan een breder publiek te verschijnen.

Eén gebruiker reageerde op een fan die over zijn foto's gutste en schreef: "Het heet queerbaiting, en jullie trappen er allemaal in." Een andere persoon twitterde: "Noah Beck draagt visnetten en minnares hakken? Walgelijk, deze queerbaiting moet stoppen."

Noah's fans kwamen tot zijn verdediging

Anderen waren van mening dat het labelen van Noah's shoot als "queerbaiting" nogal onnodig was, en zelfs Harry Styles ter sprake brengen na zijn recente Vogue-shoot die volgens Candace Owens een wijdverbreid gesprek over "mannelijke mannen" veroorzaakte.

Een andere fan schreef: "Ik ben geen fan van hem, maar als homoseksuele, niet-binaire drag queen zie ik niet in hoe dit helemaal verkeerd is. Er is hier een duidelijk vooroordeel, Noah Beck is slecht voor het dragen van hakken, maar niemand denkt dat het verkeerd is dat Harry Styles een jurk draagt? Ook al zijn ze allebei hetero? De hypocrisie."

Noah's Fotoshoot Links Geschrokken Fans

Sommigen vonden het gewoon aantrekkelijk dat steeds meer mannen dragen wat ze maar willen. Maar zoals veel fans weten, is dit niet de eerste keer dat Noah de krantenkoppen ha alt over zijn pikante fotoshoots. Beroemdheidsfotograaf Damon Baker, die ook zijn VMan-cover maakte, plaatste soortgelijke foto's van Noah die poseerde in Calvin Kleins op zijn eigen account nadat Instagram ze van Noahs account had verwijderd.

De TikTok-ster sloeg terug op Instagram en beweerde dat hij nooit richtlijnen had overtreden. Wat betreft de recente beschuldigingen van queerbaiting, heeft Noah er nog niets over gezegd.

Noah Beck en Dixie D'Amelio

In juli 2020 bevestigde Dixie haar breuk met mede-TikTok-ster Griffin Johnson in een van haar YouTube-video's. In paparazzi-interviews maakte Dixie oorspronkelijk duidelijk dat hoewel er op dat moment geen kwaad bloed was tussen haar en Griffin, ze een tijdje single wilde zijn. Noah werd echter de nieuwe man in Dixie's leven.

Geruchten begonnen rond te dwarrelen toen Dixie en Noah samen werden gespot om uit eten te gaan in Saddle Ranch Chop House in Los Angeles. De twee leken behoorlijk vriendelijk in de video terwijl ze in de rij stonden te wachten om binnen te komen. Toen ze eenmaal binnen waren, werd het stel op camera betrapt terwijl het behoorlijk gezellig werd. Sindsdien wisten fans dat er iets tussen hen was.

De poging van YouTuber Bryce Hall om Dixie in de maling te nemen, veroorzaakte echter ernstige spanningen tussen haar en Noah. Bryce had een relatie met Addison Rae, maar hun relatie liep op niets uit.

De grap die de relatie tussen Dixie D'Amelio en Noah Beck bijna verpestte

Bryce heeft een vlog geüpload met de titel "Zijn vriendin was hier niet blij mee." Hij legde verder uit dat de grap ook Noah was, maar echt gericht was op zijn vriendin Dixie D'Amelio en zei: "Dus ik heb twee strippers die langskomen. Ik laat Noah blinddoeken. Ik ga naar FaceTime Dixie, laat haar de strippers zien, vraag haar reactie. Doe dan de blinddoek van Noah af en zie dan beide reacties. Dixie wordt waarschijnlijk gek. Vandaar de titel."

Ervan uitgaande dat de grap uit de hand zou lopen, keek Bryce naar de persoon die aan het filmen was en gaf toe: "Ik wil niet de oorzaak zijn van hun breuk."

Dit voorspelt duidelijk niet veel goeds voor Dixie en plaatst Noah in een uiterst ongemakkelijke positie. Noah werd vervolgens geblinddoekt op Bryce's bank getoond terwijl de strippers naar buiten kwamen in stringondergoed en om hem heen begonnen te twerken, terwijl Bryce FaceTime Dixie begon te FaceTimen. Ze nam de telefoon op en keek meteen zo geschokt als walgelijk als fans zich kunnen voorstellen, waarop ze uiteindelijk ophing. Bryce kreeg veel kritiek toen kijkers hem ervan beschuldigden de relatie van iemand anders te verpesten.

Aanbevolen: