Zijn Liam Hemsworth en Gabriella Brooks nog steeds samen?

Inhoudsopgave:

Zijn Liam Hemsworth en Gabriella Brooks nog steeds samen?
Zijn Liam Hemsworth en Gabriella Brooks nog steeds samen?
Anonim

Na de aankondiging van zijn scheiding van zijn toenmalige vrouw Miley Cyrus, haalde Liam Hemsworth de krantenkoppen nadat hij in december 2019 werd gespot met model Gabriella Brooks. Hij werd stilletjes serieus met haar en maakte zijn eerste grote relatie sinds zijn scheiding. Vanaf dat moment was zijn vriendin een welkome afwisseling in zijn leven.

Ondanks de verdeelde geruchten rond het paar nadat fans merkten dat Liam en Gabriella elkaar niet langer volgen op sociale media, heeft geen van beiden officieel de breuk aangekondigd. Hun recente Instagram-activiteit heeft ook geleid tot speculaties over hun splitsing. Nu vragen fans zich af of het duo nog steeds bij elkaar is.

Hoe hebben Liam Hemsworth en Gabriella Brooks elkaar ontmoet?

In december 2019 stelde de Australische acteur Gabriella naar verluidt voor aan zijn ouders, Leonie en Craig, tijdens een bezoek aan Byron Bay. Ze werden samen gezien tijdens een lunchafspraak met Liams ouders. Een bron onthulde dat het paar samen hetzelfde huis verliet en ter plaatse arriveerde om de familie te ontmoeten.

De bron voegde toe: "Ze waren niet langer dan een uur aan het lunchen. Iedereen was spraakzaam en schudde handen bij aankomst. Liams moeder leek erg blij hem te zien en gaf hem een dikke knuffel. Het leek een gelukkige, familiale omgeving.” De insider gaf ook toe dat het paar "niet pronkte met een pda", maar ze gingen samen terug naar het huis van Liam na de lunchafspraak.

Zoals te zien op de foto, leek het model perfect te passen bij de familie Hemsworth. Terwijl foto's van het duo op sociale media blijven ronddraaien, vragen velen zich af hoe de twee elkaar echt hebben ontmoet. Het blijft echter onduidelijk hoe ze elkaar hebben ontmoet, maar er wordt gedacht dat Liam het pad kruiste met Gabriella nadat hij na zijn scheiding terugkeerde naar zijn thuisland Australië.

Zijn Liam Hemsworth en Gabriella Brooks nog steeds samen?

Na het eerste publieke optreden van het paar in 2019, doken in januari 2020 foto's van hen op op het strand in Byron Bay, New South Wales, op sociale media. Een ding dat fans snel opmerkten op de foto is dat Liam in topvorm is, wat aangeeft dat hij echt verder is gegaan met het liefdesverdriet van zijn vorige huwelijk.

Hoewel velen dachten dat het model slechts een rebound was na de breuk van de acteur met Miley, onthulde een bron van een uitlaatklep dat de twee "erg gelukkig zijn samen en dat het comfortabel en gemakkelijk is." Er wordt ook opgemerkt dat Liams familie "haar goedkeurt en haar echt leuk vindt" en dat de goedkeuring van zijn familie "heel belangrijk is voor Liam."

Bewijzen dat de familie Hemsworth Gabriella van harte verwelkomt in hun leven, plaatste de broer van Liam, Chris Hemsworth, een foto op Instagram. De foto toont de broers Hemsworth met hun belangrijke anderen terwijl ze het 40e verjaardagsfeestje van de oudste zoon Luke vieren. Gabriella leek zich helemaal thuis te voelen.

Liam lijkt hun relatie liever privé en intiem te houden, in tegenstelling tot zijn zeer gepubliceerde huwelijksleven met Miley. Een bron vertelde aan Us magazine dat de acteur en zijn vriendin steeds dichter naar elkaar toe groeiden. "Hij voelt zich meer thuis bij Gabriella dan bij Miley en heeft het gevoel dat hij zijn volledige zelf kan zijn zonder enig drama", aldus de bron.

“Gabriella hielp Liam zijn zelfvertrouwen te vergroten en speelde een bemoedigende rol in zijn leven na zijn breuk met Miley…,” voegde de bron eraan toe. In 2020 verzekerde een insider van het tijdschrift fans ook dat de twee samen sterk staan.

“Ze zijn allebei veilig in hun relatie en Gabriella maakt zich geen zorgen dat Liam slepende gevoelens voor Miley heeft en niet wordt gesuggereerd door hun relatie. Liam en Gabriella zijn heel close en voelen zich op hun gemak bij elkaar. Ze verbinden over belangrijke onderwerpen en delen dezelfde waarden over familie en leven”, aldus de insider.

Zijn Liam Hemsworth en Gabriella Brooks verloofd?

Als het erop aankomt de knopen weer door te hakken, lijkt Liam klaar om nog een stap te zetten. “Liam en Gabrielle zijn serieus aan het worden. Ze zijn niet degenen die het aan het publiek bekend maken, maar hun vrienden en familie weten zeker hoe dichtbij ze zijn en hoe een verloving om de hoek kan zijn, vertelde een bron ons in mei 2021.

De bron voegde toe: Liam kijkt op naar zijn broers en zou graag op een dag ook dat langdurige huwelijk met een partner hebben. Hij is klaar om een echtgenoot te worden – hij wil gewoon super zeker zijn in zijn relatie met Gabriella voordat hij op één knie gaat zitten.”

Hoewel het paar hun verloving nog moet aankondigen, moeten fans tot die tijd wachten. Laten we hopen meer foto's van het duo op Instagram te zien (aangezien de twee er liever geen delen). Hoewel sommigen dit misschien nogal raar vinden, is het veilig om te zeggen dat ze proberen hun relatie rustig te houden. Sociale media bepalen zeker niet hoeveel ze om elkaar geven.

Aanbevolen: