Kate Beckinsale had enkele grote problemen met een van haar meest geliefde films

Inhoudsopgave:

Kate Beckinsale had enkele grote problemen met een van haar meest geliefde films
Kate Beckinsale had enkele grote problemen met een van haar meest geliefde films
Anonim

Serendipity kwam op het perfecte moment in de carrière van Kate Beckinsale. Het was vlak na haar grootste rol tot nu toe in Pearl Harbor van Michael Bay. Daarvoor was ze een succesvolle werkende acteur in Engeland, maar het jaar 2001 veranderde dat allemaal. Pearl Harbor maakte van haar een echte ster in Amerika. Terwijl Underworld uit 2003 haar een A-lister maakte, was Serendipity de hit die direct volgde op haar doorbraakrol. En het toonde haar in een geheel nieuw licht.

Maar hoewel miljoenen van de romance geliefd waren, had Kate er enkele grote problemen mee toen ze het script voor het eerst las…

6 Hoe Kate Beckinsale in Serendipity werd gegoten

Vlak voor Serendipity tekende Kate Beckinsale om te schitteren in Pearl Harbor in Michael Bay. Volgens verschillende rapporten was dit niet precies de ervaring waarvoor Kate zich had aangemeld. Ze werd niet alleen gevraagd om een hoop gewicht te verliezen om verpleegster in oorlogstijd te spelen, maar ze kwam er al snel achter dat dit niet het traditionele periodestuk was dat ze in Engeland gewend was. Maar het succes van Pearl Harbor opende de deur naar Serendipity.

"Ik dacht dat ik een historisch stuk over Pearl Harbor aan het maken was. Het was een enorme schok omdat het dat niet was. En toen overlappen de twee films elkaar. En tot op de dag van vandaag weet ik niet hoe ik functioneerde, omdat ik een 1-jarige had die nog steeds niet één keer had geslapen, Pearl Harbor was een intense soort bootcamp-situatie van zes maanden, en de laatste maand vloog ik heen en weer tussen New York en L. A. doen beide tegelijk met deze baby, als alleenstaande moeder. Ik had haar vader al ongeveer acht maanden niet gezien. Hij was weg om andere dingen te doen, "legde Kate uit tijdens een interview met Vulture.

5 Hoe John Cusack Kate Beckinsale hielp om gecast te worden in Serendipity

Naast haar optreden van sterren in Pearl Harbor, heeft Kate een indruk achtergelaten op John Cusack. Terwijl hij aanvankelijk probeerde haar in een andere film te krijgen waarin hij speelde, werkte hij extra hard om haar in Serendipity te casten als zijn leidende vrouw.

"Ik ontmoette John [in een vergadering voor] High Fidelity. Ik was enorm zwanger. En nog enorm zwanger dan de meesten. Ik werd gebeld en ze zeiden: 'John wil echt dat je in deze film zit, ' en ik zei: 'Er is een probleem. Ik ben zo groot als een verdomde beluga-walvis.' En ze zeiden: 'Het is prima! Veel mensen werken als ze zwanger zijn.' En ik had zoiets van: "Ik garandeer je dat je me niet in de film wilt hebben. Ik kan amper door een deur passen of op een normale stoel zitten." Dus ik ging, en dat was natuurlijk het geval. Ik denk dat ze dachten dat ik een beetje netjes zwanger zou zijn, waar ik achter een lamp kon staan, maar ik was Jabba the Hutt. Ze waren aardig, maar ik denk dat hij graag wilde samenwerken, en dat was leuk, en dit was de volgende film die uitkwam zodra de baby uit mij was."

4 Kate Beckinsale had aanvankelijk een hekel aan haar serendipiteitskarakter

Er zijn veel details uit Kate Beckinsale-films die fans misschien hebben gemist, inclusief het feit dat de originele Sarah Thomas in niets leek op het personage dat we in de film uit 2001 kregen. En dat komt omdat Kate deed wat ze kon om haar te veranderen.

"Zoals vaak het geval is, was er een soort centraal probleem waarbij het vrouwelijke personage niet per se volledig geloofwaardig was," zei Kate tegen Vulture. "Dus we hebben er veel vergaderingen over gehad. Ik wilde niet dat dit personage zo'n piekerige dwaas zou zijn, ook al was ze zo geïnteresseerd in het lot. Je kunt zo zijn zonder zo'n afgrijselijk bovennatuurlijk persoon te zijn."

3 Hoe Sarah Thomas veranderde dankzij Kate Beckinsale

Het belangrijkste probleem dat Kate Beckinsale had met het karakter van Sarah Thomas was dat ze een therapeut was.

"Je wilt niet dat ze een slechte, gênante therapeut is, maar ze is ook geobsedeerd door het idee van serendipiteit en het lot. Dus proberen met die twee dingen te trouwen zonder haar een personage te maken dat volkomen onwaarschijnlijk lijkt. Jij kan een soort grillige, positieve, open persoon zijn die ook intelligent is. Er was een mogelijkheid dat ze echt irritant was en een beetje over het lot ging. Er was een fijne lijn voor mij, "legde Kate uit. "Er waren een paar regels die erg flauw waren. En ik dacht: 'Je kunt mensen niet vragen te geloven dat dit een functionerende therapeut in San Francisco is die dit zegt.' En die dingen werden geknipt. En de regisseur [Peter Chelsom] en iedereen waren behoorlijk eerbiedig toen ze zeiden: "Wij zijn mannen. Dus geef ons hierin leiding. Als je gaat zeggen dat het niet haalbaar is voor een intelligente vrouw om te zeggen zoiets als dit, zullen we naar je uitstellen.”

2 Lijkt Kate Beckinsale stiekem veel op haar personage

Gezien de hele verwaandheid van de film en het perspectief dat het personage van Sarah Thomas heeft, is het niet meer dan normaal dat fans zich afvragen of Kate er ook zo over denkt. Dus, gelooft Kate in het lot en het lot?

"Soms wel en soms niet", zei Kate toen haar de vraag werd gesteld in haar interview met Vulture. "Er zijn perioden in mijn leven geweest waarin er zoveel interessante toevalligheden waren over een bepaalde persoon, waar het voelt alsof ze op de een of andere manier in mijn leven hoorden te zijn. Aandacht besteden aan sommige van die toevalligheden is best leuk, en voelt als magie. Maar tegelijkertijd denk ik dat mensen hun beslissingen nemen. Ik denk niet dat het allemaal voorbestemd is. We gaan naar binnen en we kunnen de boel verpesten."

1 Kate Beckinsale over de impact van serendipiteit

"Ik heb zoveel gedaan van wat ik in het algemeen en slecht 'jongensfilms', 'actiefilms' en dergelijke zou noemen - maar als een man naar me toe komt en zegt dat ik van een film hou, is het altijd Serendipiteit, "zei Kate toen hem werd gevraagd naar de impact die de film heeft gehad op haar fanbase."Elke keer. Ik vind dat echt cool. Als je iets maakt dat een grillige rom-com is, denk je dat het meer naar een vrouwelijk publiek zal trekken. En dat is absoluut niet het geval. En ik denk dat dat deels komt omdat John zo'n geweldige romantische hoofdrol - hij is niet cheesy, hij is een echte kerel, hij is interessant en cool. Maar ik weet dat wanneer een man naar me toe komt, ze over Serendipiteit gaan praten. Dat doen ze altijd. Van jongs af aan ben ik was echt geobsedeerd door Grease, zoals iedereen was. Ik leerde alle dansen, en ik kan ze nog steeds doen. En op een avond was ik in een hotel, mijn handen wassen in de badkamer, en deze erg aardige vrouw kwam uit de kraampjes en zei: 'O, ben jij Kate?' En ze zei: 'Ik ben Jeff ConawayKenickie!'s vriendin.' Hij was overleden. En ze zei: "Ik wil je laten weten dat Serendipity zijn absoluut favoriete film is. We kijken hem elk jaar met Kerstmis." Mijn 7-jarige zelf viel uit elkaar. Ik denk dat dit het beste is wat iemand ooit tegen me heeft gezegd. En nogmaals - heel toevallig. Heel merkwaardig."

Aanbevolen: