Mej. Marvel heeft geweldige recensies, maar waarom kijkt niemand?

Inhoudsopgave:

Mej. Marvel heeft geweldige recensies, maar waarom kijkt niemand?
Mej. Marvel heeft geweldige recensies, maar waarom kijkt niemand?
Anonim

De MCU heeft het grote en kleine scherm veroverd, en hoewel sommige aanbiedingen de laatste tijd een beetje plat zijn gevallen bij het publiek, is het nog steeds een dominante kracht. Op dit moment verandert Phase Four het spel, voegt nieuwe personages toe en fans zijn enthousiast over wat de toekomst in petto heeft.

Mej. Marvel is de nieuwste show van de franchise en het wilde de massa kennis laten maken met de titulaire held. Het probleem? Niemand kijkt naar de show, ook al heeft deze een fantastische kritische ontvangst gekregen.

Waarom kijken mensen niet naar mevrouw Marvel? Laten we eens kijken wat er aan de hand is.

Fans lijken dol te zijn op 'Ms. Marvel'

Mej. Marvel is de nieuwste MCU-show die Disney+ trof, en het is de tweede nieuwe show van het jaar. Moon Knight was de serie die de bal aan het rollen bracht voor Marvel in 2022, en mevrouw Marvel hoopte iets nieuws en vermakelijks toe te voegen aan de MCU-kennis.

Tot nu toe heeft de show goede recensies gekregen.

Op Rotten Tomatoes heeft de show een 98% met critici en een 82% met publiek op het moment van schrijven. Dat zijn indrukwekkende percentages, en het is duidelijk dat mensen het leuk vinden wat de show op tafel brengt.

Patrick McDonald van WBGR-FM had veel goede dingen te zeggen over de show.

"Sensationeel spul, een stripboekdroom en een briljante boodschap van tolerantie/vertrouwen van onze medemensen in de wereld. Het lijkt altijd kunst te zijn die de uitspraken doet dat we beter moeten zijn voor elkaar en MS. MARVEL loopt voorop. Shazam! Oeps, "zei hij.

Een gebruiker op de site was het er grotendeels mee eens.

"Het beste project dat de MCU in jaren heeft uitgebracht. Het schrijven en tempo is uitstekend. Vrijwel elk personage is geweldig, "zei.

Het is leuk om te zien dat mensen genieten van de show, maar ondanks de positieve buzz die het heeft opgeleverd, zijn er niet veel mensen die er echt naar kijken.

Het heeft het laagste aantal kijkers van alle MCU-shows tot nu toe

Op dit moment heeft mevrouw Marvel het laagste aantal kijkers van alle MCU-shows tot nu toe.

Volgens Samba TV keken 775.000 Amerikaanse huishoudens de première van Ms. Marvel in de eerste vijf dagen na de release op 8 juni. Ter vergelijking: Loki verdiende de grootste openingscijfers met 2,5 miljoen. Dit is gevolgd door Moon Knight en The Falcon And The Winter Soldier met 1,8 miljoen, WandaVision met 1,6 miljoen en Hawkeye met 1,5 miljoen, meldt NME.

Dit is eerlijk gezegd nogal een verrassing. Moon Knight is een personage dat veel mensen niet kenden, en toch was het in staat om het aantal kijkers van mevrouw Marvel te overschaduwen met meer dan 1 miljoen. Dat is een sterke daling voor de nieuwste MCU-show, en we kunnen ons niet voorstellen dat de mensen bij Marvel hier al te blij mee zijn.

Als er iets positiefs is om mee te nemen, dan is het wel dat de serie aanslaat bij een bepaald publiek.

"Volgens de gegevens scoorde mevrouw Marvel echter de hoogste cijfers onder kijkers van 20-24 jaar van alle Marvel-shows. Het trok ook een meer divers publiek met "Zwarte, Spaanse en Aziatische huishoudens die op een hoger tarief, '" stelt NME.

Een kleine overwinning is mooi, maar waarom stemt de massa niet af?

Waarom kijkt niemand?

Dus, wat weerhoudt mensen er precies van om naar deze show te kijken? Welnu, er kunnen een aantal verschillende redenen zijn, maar de marketing speelt hier zeker een rol.

Disney heeft echt goed werk geleverd bij het promoten van de show, maar de previews schilderden dit als een serie die was gericht op een jonger publiek. Met andere woorden, oudere Marvel-kijkers zagen deze show er nogal kinderachtig uit in vergelijking met een meer volwassen show zoals Moon Knight, die het kijkerspubliek ernstig had kunnen beïnvloeden.

Er is ook de factor dat mevrouw Marvel geen populair personage is in de strips. Marvel heeft met andere personages een konijn uit een hoed getoverd, maar dit keer ging het niet zo goed met Kamala Khan, wat jammer is.

Een andere grote reden voor het gebrek aan kijkers kan een gestapelde reeks aanbiedingen zijn. Mevr. Marvel had te maken met Obi-Wan Kenobi, The Boys, en opdat we de massale terugkeer van Stranger Things niet vergeten.

Wat de overkoepelende reden ook is, de show heeft niet het aantal kijkers gekregen waar het op hoopte, ondanks dat het geweldig was.

Het is mogelijk dat het publiek van de show kan blijven groeien, en we hopen zeker dat dit het geval is. Als je hem nog niet hebt uitgecheckt, ga hem dan eens bekijken.

Aanbevolen: