Welke Umbrella Academy-ster liet hun castleden het meest lachen?

Inhoudsopgave:

Welke Umbrella Academy-ster liet hun castleden het meest lachen?
Welke Umbrella Academy-ster liet hun castleden het meest lachen?
Anonim

Fans van The Umbrella Academy zijn verheugd over het feit dat de show zijn derde seizoen op Netflix heeft uitgezonden. De show die is gemaakt door de artiest Gerard Way met meerdere koppeltekens, en met getalenteerde acteurs als Robert Sheehan en Elliot Page.

Tijdens een interview met Buzzfeed spraken meer sterren van de show over het filmen van seizoen 3 en wie de grootste verliezer was op de set.

The Umbrella Academy was een monsterhit geworden

Umbrella academy seizoen 3 cast poster
Umbrella academy seizoen 3 cast poster

The Umbrella Academy begon als een stripreeks uit 2007, gemaakt en geschreven door de zanger van de emo-rockband My Chemical Romance, Gerard Way. Het verhaal volgt een groep personages die een "disfunctionele familie van superhelden" zijn genoemd, hoewel ze geen bloedverwantschap met elkaar hebben. Het uitgangspunt van het verhaal is dat een groep van 43 baby's wordt geboren met superkrachten, die een buitenaards wezen leiden. die zich voordoet als een ondernemer genaamd Sir Reginald Hargreeves, ook bekend als The Monocle, om er 7 te adopteren en ze op te voeden als The Umbrella Academy. Terwijl hij ze opvoedt, traint hij ze ook om hun superkrachten aan te scherpen en zich voor te bereiden op een niet nader gespecificeerd gevaar in de nabije toekomst. ging dood. Wat volgt is de ontdekking dat een van hen kwaadaardig is geworden en een serieuze bedreiging vormt, en het is aan The Umbrella Academy om deze nieuwe superschurk te herenigen en te verslaan

Wie is de grappigste acteur uit de cast?

Castleden Emmy Raver-Lampman, Justin H. Min, David Castañeda en Tom Hopper werden door Buzzfeed geïnterviewd over de ins en outs van het filmen van seizoen 3, en kregen vragen over wat ze het leukst vonden tijdens het filmen.

Eén vraag die hen werd gesteld, kreeg een unaniem antwoord. "Wie zal waarschijnlijk andere castleden aan het lachen maken in het midden van een serieuze opname?" Alle 4 leden van de cast genaamd Robert Sheehan.

Er was een heel specifieke scène waar de castleden herinneringen aan haalden tijdens het filmen van seizoen 2. In de scène zat iedereen in een lift gepropt toen Luther (het personage van Tom Hopper) erm, gas geeft.

Na een moment dat iedereen zijn neus vol afschuw hield, neemt Klaus (het personage van Robert Sheehan) een paar flinke snufjes in zich op en roept hij uit: "Oh mijn god, Luther… dat ruikt geweldig!" Dit zorgt ervoor dat iedereen in de lift karakter breekt en in lachen uitbarst. De clip, samen met een compilatie van bloopers uit seizoen 2, kan worden bekeken op YouTube.

Fans reageren niet goed op seizoen 3

The Umbrella Academy heeft een 8/10 sterren gekregen op IMDB. Seizoen 3 heeft specifiek een hoge beoordeling gekregen van critici op Rotten Tomatoes, maar het is sindsdien gedaald in kijkcijfers in vergelijking met de vorige 2 seizoenen (slechts 60% kijkcijfers).

Een criticus op de website schreef: "Uiteindelijk is seizoen 3 van The Umbrella Academy een mix van leuke momenten, een voorspelbaar plot en wat gelach. Het is leuk om naar te kijken, maar het is gemakkelijk om de bouwstenen van het verhaal en uiteindelijk voelt het alsof het plat v alt."

Een andere criticus was niet blij met het tempo en de voorspelbaarheid van het seizoen. Ze schreven: "Zodra de nieuwste blauwdruk is vastgesteld, leveren de verschillende subplots een afnemend rendement op, terwijl ze zich overgeven aan vreemde omwegen terwijl ze bouwen aan de onvermijdelijke confrontatie met de amorfe dreiging."

Wat het geval ook is, fans van de show zullen zeker blijven afstemmen om de avonturen en ongelukken van deze titulaire personages te zien. Hoewel seizoen 4 nog niet in steen gebeiteld is, heeft hoofdproducent Steve Blackman verklaard dat hij genoeg inhoud heeft geschreven voor nog minstens 1 seizoen van de show.

En alsof dat nog niet genoeg is voor fans, is er gemeld dat Gerard Way plannen heeft om de stripreeks nog minstens tien jaar voort te zetten. Nu er nieuwe muziek uit komt van My Chemical Romance, laten we hopen dat hij zich voor die tijd niet moe maakt.

Aanbevolen: